Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ececem doktoruna sorsana bende sorcam emzirirken ilac almak mi yoksa emzirmemekmi daha dogru . Cunku benim ikinci oglumda yakalandim bu hastaliga oglum 4 aylikti ve memeden kesmek zorunda kaldim ama en buyuk hatam bi tek devlet hastanesindeki salagin birine gitmek e bilmiyorum ki hayatimda piskolog pskiatir ne is yapiyor bilmiyodum ki ama simdi icime oturdu acaba emzirebilirmiydim iyi bi doktora gitsem benim arkadasim lu.....al kullaniyo ama emziriyo bi zarari olsa doktor o ada emzirmeyi biraktirirdi heralde .. insallh gerek kalmaz ilaca emzirme doneminde ya oyle bi dibe vuruyorumki yok daha idare edemiyecegim gidip ilac isticem diyorum birz iyi hissedjnce vaz geciyorum insallhh sonuna kadar idare edebilirim dualarlaBence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
İnsanlar saygısız,biz hassas ve insanlarinhskkini düşündüğümüz için hastalanıyoruz ya.Mecidiyeköyden avcılara kadar evinde gibi tlfla konuşur mu bir insan toplu taşima aracında?çok sinirliyim çokkk nefret ediyorum
Canım ben birşeye karar verirken sonuna kadar direnip , araştırıp öyle karar veriyorum asla 1 doktora güvenmem. Bilgisiz olup yanlış yönlendirende oluyor.Ececem doktoruna sorsana bende sorcam emzirirken ilac almak mi yoksa emzirmemekmi daha dogru . Cunku benim ikinci oglumda yakalandim bu hastaliga oglum 4 aylikti ve memeden kesmek zorunda kaldim ama en buyuk hatam bi tek devlet hastanesindeki salagin birine gitmek e bilmiyorum ki hayatimda piskolog pskiatir ne is yapiyor bilmiyodum ki ama simdi icime oturdu acaba emzirebilirmiydim iyi bi doktora gitsem benim arkadasim lu.....al kullaniyo ama emziriyo bi zarari olsa doktor o ada emzirmeyi biraktirirdi heralde .. insallh gerek kalmaz ilaca emzirme doneminde ya oyle bi dibe vuruyorumki yok daha idare edemiyecegim gidip ilac isticem diyorum birz iyi hissedjnce vaz geciyorum insallhh sonuna kadar idare edebilirim dualarla
Ben oğlumun doğumu sonrası bazı sorunlardan dolayı depresyon yaşadım ve galiba kirkimiz çıkmıştı fulsac kullandım.
Size birşey diyim mi emzirirken antidepresan kullanılmaz diyen çocuk doktorları ,minicik bebeğe en ufak hastalıkta santral sinir sistemi etkili alerji ilaçları veriyorlar.
Ben kullandım ve 19 ayına kadar sürüm az olsa da emzirdim.
Bu biraz da bize kalmış bir şey
Eğitimsiz, saygısıZ ve görgüsüz toplumuZİnsanlar saygısız,biz hassas ve insanlarinhskkini düşündüğümüz için hastalanıyoruz ya.
Resmi kurumda bile boyle lakayt saygısız insan dolu
Ahhhhh bi gecse o gunler 38 de sezaryan isticem zaten 37 38 de ben oluyorum genelde allh nasip ederse ama daha 3 ay daha varrrrYenidenvan canım emzirirken ilaç kullandinmi o zman bişey oluyormus demekki.arkadaslar zaten olabilecek etkiler en fazla.cocukta duygudurumunda olur o da geçici olur.yada memeden kesince minikler meme ile birlikte lustral ı da kesmiş olunca birkaç gün sinirli olur tahminimce başka önemli bişey olucagini sanmıyorum. Hem siz şimdi niye bunları dusunuuorsunuzki önemli olan hayırlısıyla tamamlayin hamileliği bir rahatlayin OH deyin birakin dert etmeyin hiç sütü olmayip anne sütü almamış tonla bebeklerde var :) mesela ben hiç emmemisim boyum 175 ve camis gibiydim :)) Takılmayin bunlara çocuk doğunca hepiniz ferahlayacaksiniz onun mis.kokusu en güçlü ilaçtan bile güçlü gelicek o zaman bu dediğimi hatirlarsiniz.dogumuda dert etmeyin sonuçta hastanedesiniz gerekli hertürlü şeyi yaparlar orda
Senin dogumun yakin bizi habersiz birakma olurmu .. ameliyatmi normal mi senin olcakBana dr emzirirken lustral i rahatlıkla içebilirsin demişti. Çok şükür içim rahatladı.
O zamana kadar ne olur bilmiyorumki belkide bende baslarim offf istemiyorum oyle sikinrilar yasamak .. sen ilacsizi tamamladin hamileleigi neden erken dogum istedin ve bebek kac kilo dogdu fazla sordum ama ....Süpermiş o zman 1000 1 ise.lazkizi sen yine ii sin ben 32 de fln yeter alın diye baslamistim 36.5 de aldilar
Benim oluyor o tetikliyor zaten herşeyiBu arada bişey sormak istiyorum panik atağı tutunca deli gibi çarpıntısı olan oluyormu
Resmen bağır çağır onu dinledi herkes.beni muhakkak bulur.yanıbaşımda sakız çigneyen mi dersin deli oluyorum sakız sesine,sarımsak yiyip yiyip yanıma oturanlar mi dersin,elinde bozuk para yuvarlayan offfffİnsanlar saygısız,biz hassas ve insanlarinhskkini düşündüğümüz için hastalanıyoruz ya.
Resmi kurumda bile boyle lakayt saygısız insan dolu
Niye yeter alın dedin canım ya merak ettim açıkcasıSüpermiş o zman 1000 1 ise.lazkizi sen yine ii sin ben 32 de fln yeter alın diye baslamistim 36.5 de aldilar
Sinirden beynimi yedim inan..Eğitimsiz, saygısıZ ve görgüsüz toplumuZ