Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Mecidiyeköyden avcılara kadar evinde gibi tlfla konuşur mu bir insan toplu taşima aracında?çok sinirliyim çokkk nefret ediyorum

Bence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
Ececem doktoruna sorsana bende sorcam emzirirken ilac almak mi yoksa emzirmemekmi daha dogru . Cunku benim ikinci oglumda yakalandim bu hastaliga oglum 4 aylikti ve memeden kesmek zorunda kaldim ama en buyuk hatam bi tek devlet hastanesindeki salagin birine gitmek e bilmiyorum ki hayatimda piskolog pskiatir ne is yapiyor bilmiyodum ki ama simdi icime oturdu acaba emzirebilirmiydim iyi bi doktora gitsem benim arkadasim lu.....al kullaniyo ama emziriyo bi zarari olsa doktor o ada emzirmeyi biraktirirdi heralde .. insallh gerek kalmaz ilaca emzirme doneminde ya oyle bi dibe vuruyorumki yok daha idare edemiyecegim gidip ilac isticem diyorum birz iyi hissedjnce vaz geciyorum insallhh sonuna kadar idare edebilirim dualarla

Mecidiyeköyden avcılara kadar evinde gibi tlfla konuşur mu bir insan toplu taşima aracında?çok sinirliyim çokkk nefret ediyorum
İnsanlar saygısız,biz hassas ve insanlarinhskkini düşündüğümüz için hastalanıyoruz ya.
Resmi kurumda bile boyle lakayt saygısız insan dolu

Ben oğlumun doğumu sonrası bazı sorunlardan dolayı depresyon yaşadım ve galiba kirkimiz çıkmıştı fulsac kullandım.
Size birşey diyim mi emzirirken antidepresan kullanılmaz diyen çocuk doktorları ,minicik bebeğe en ufak hastalıkta santral sinir sistemi etkili alerji ilaçları veriyorlar.
Ben kullandım ve 19 ayına kadar sürüm az olsa da emzirdim.
Bu biraz da bize kalmış bir şey

Ececem doktoruna sorsana bende sorcam emzirirken ilac almak mi yoksa emzirmemekmi daha dogru . Cunku benim ikinci oglumda yakalandim bu hastaliga oglum 4 aylikti ve memeden kesmek zorunda kaldim ama en buyuk hatam bi tek devlet hastanesindeki salagin birine gitmek e bilmiyorum ki hayatimda piskolog pskiatir ne is yapiyor bilmiyodum ki ama simdi icime oturdu acaba emzirebilirmiydim iyi bi doktora gitsem benim arkadasim lu.....al kullaniyo ama emziriyo bi zarari olsa doktor o ada emzirmeyi biraktirirdi heralde .. insallh gerek kalmaz ilaca emzirme doneminde ya oyle bi dibe vuruyorumki yok daha idare edemiyecegim gidip ilac isticem diyorum birz iyi hissedjnce vaz geciyorum insallhh sonuna kadar idare edebilirim dualarla
Canım ben birşeye karar verirken sonuna kadar direnip , araştırıp öyle karar veriyorum asla 1 doktora güvenmem. Bilgisiz olup yanlış yönlendirende oluyor.

Hamilelikte hangi ilaç kullanılır diye çok araştırdım. Sonunda en güvenilir ssri çıktı ortaya. Kaç dr a sordum emzirmemek mi iyi emzirmek mi diye ama anladığım sorun yok emİrebiliriz. Emzirmeyip mama versen mamaya % kaç güvenecekain yeni doğmuş çocuğa? İçinde hiç mi kimyasal birşey yok tüm mama doğal ve güvenilir mi? Yoksa süte 1000 1 oranında geçen ssri ilaç mı?

Yenidenvan canım emzirirken ilaç kullandinmi o zman bişey oluyormus demekki.arkadaslar zaten olabilecek etkiler en fazla.cocukta duygudurumunda olur o da geçici olur.yada memeden kesince minikler meme ile birlikte lustral ı da kesmiş olunca birkaç gün sinirli olur tahminimce başka önemli bişey olucagini sanmıyorum. Hem siz şimdi niye bunları dusunuuorsunuzki önemli olan hayırlısıyla tamamlayin hamileliği bir rahatlayin OH deyin birakin dert etmeyin hiç sütü olmayip anne sütü almamış tonla bebeklerde var :) mesela ben hiç emmemisim boyum 175 ve camis gibiydim :)) Takılmayin bunlara çocuk doğunca hepiniz ferahlayacaksiniz onun mis.kokusu en güçlü ilaçtan bile güçlü gelicek o zaman bu dediğimi hatirlarsiniz.dogumuda dert etmeyin sonuçta hastanedesiniz gerekli hertürlü şeyi yaparlar orda

Ben oğlumun doğumu sonrası bazı sorunlardan dolayı depresyon yaşadım ve galiba kirkimiz çıkmıştı fulsac kullandım.
Size birşey diyim mi emzirirken antidepresan kullanılmaz diyen çocuk doktorları ,minicik bebeğe en ufak hastalıkta santral sinir sistemi etkili alerji ilaçları veriyorlar.
Ben kullandım ve 19 ayına kadar sürüm az olsa da emzirdim.
Bu biraz da bize kalmış bir şey

Çok haklısın, verilen ilaçlar direk geçiyor , sütten ise ssri 1000 1 geçiyor. Hangisi güvenilir şimdi?

Yenidenvan canım emzirirken ilaç kullandinmi o zman bişey oluyormus demekki.arkadaslar zaten olabilecek etkiler en fazla.cocukta duygudurumunda olur o da geçici olur.yada memeden kesince minikler meme ile birlikte lustral ı da kesmiş olunca birkaç gün sinirli olur tahminimce başka önemli bişey olucagini sanmıyorum. Hem siz şimdi niye bunları dusunuuorsunuzki önemli olan hayırlısıyla tamamlayin hamileliği bir rahatlayin OH deyin birakin dert etmeyin hiç sütü olmayip anne sütü almamış tonla bebeklerde var :) mesela ben hiç emmemisim boyum 175 ve camis gibiydim :)) Takılmayin bunlara çocuk doğunca hepiniz ferahlayacaksiniz onun mis.kokusu en güçlü ilaçtan bile güçlü gelicek o zaman bu dediğimi hatirlarsiniz.dogumuda dert etmeyin sonuçta hastanedesiniz gerekli hertürlü şeyi yaparlar orda
Ahhhhh bi gecse o gunler 38 de sezaryan isticem zaten 37 38 de ben oluyorum genelde allh nasip ederse ama daha 3 ay daha varrrr

Bana dr emzirirken lustral i rahatlıkla içebilirsin demişti. Çok şükür içim rahatladı.

Süpermiş o zman 1000 1 ise.lazkizi sen yine ii sin ben 32 de fln yeter alın diye baslamistim 36.5 de aldilar

Süpermiş o zman 1000 1 ise.lazkizi sen yine ii sin ben 32 de fln yeter alın diye baslamistim 36.5 de aldilar
O zamana kadar ne olur bilmiyorumki belkide bende baslarim offf istemiyorum oyle sikinrilar yasamak .. sen ilacsizi tamamladin hamileleigi neden erken dogum istedin ve bebek kac kilo dogdu fazla sordum ama ....

İnsanlar saygısız,biz hassas ve insanlarinhskkini düşündüğümüz için hastalanıyoruz ya.
Resmi kurumda bile boyle lakayt saygısız insan dolu
Resmen bağır çağır onu dinledi herkes.beni muhakkak bulur.yanıbaşımda sakız çigneyen mi dersin deli oluyorum sakız sesine,sarımsak yiyip yiyip yanıma oturanlar mi dersin,elinde bozuk para yuvarlayan offfff

Cnm ben lustral 50 kullanıyordum hamileligim beklenmedik oldu 5 haftalık öğrendim kadın doğumcum bu konuda sıkı idi hemen kes dedi.bende mecbur kestim bende panik.atakta carpintilarim çok oluyordu.evt ilaç içmedim resmen 9 ay annemin dibinde carpintilarla geçti 7 ayda doğum şancim baslamis ben anlamamisim bana dr günde 3 kere nidilat.verrdi tutmak için bu arada kan sulandirici iğnede oluyordum 9 ay boyu. Neyse bu arada nst fln benim kalp durduğum yerde 95 fln 120 130 çıkıyordu aklıma alakasız takıntılar geliyor kalbim.abasliyordu panik sonra kadın doğumcu haftada 2 3 icebilirsin dedi 25 lik belok verdi.bu arada dandik pasiflara serbestti:)kafama dikiyordum ama malum. Neyse nidilatda olunca 36.5 de kestiler onlara göre 37.3 ama ben biliyorum:) çocuk 3250 tamam dediler bizimki bir doğdu 2705 :))) hamilelikte hicbirsey yemedim stresten resmen rejim gibi ama bebek senden alırmis depodan sen halsiz kalirmissin. Sonra emzirdim 9 ay emzirmek ii geldi 9 ayda gelenler geldi yoruldumda hemde sıkıldım 0.5 lik xa....İ yuttum dr 1 gün ara ver bişey olmaz.dedi ama ben yeter dedim kestim. Bu arada sonradan gittigim psikolog bana günde 200mg lustral lâ doğum yapan bir sürü hastası olduğunu kesmeme gerek olmadığımı boşuna kestigimi söyledi
Simdide 2. Yi dogursammi yoksa sonsuza dek vazmigecsem diyorum o yüzden buralarda geziyorum.:))hamileligimde hiç buralara özellikle girmemiştim. Diğer hamileler ne yapıyor bilmiyordum o yüzden de sizlerden fikir aliyorum:) öf ne çok yazdim:)

Bebek kokusunu özledim inanin bana içinize sıkıntı gelince o kokuyu içinize çekince mucize gibi anında yok oluyor 1 kamyon ilaç içmiş gibi ferahliyorsunuz.bebek doğunca söyle böyle sakin endişe etmeyin hepinize ii gelicek zaten ay ağladı ay altı degiscek derken bişey dusunemiyceksiniz ve benim.bebegim var aman gerisi boş diyeceksiniz

Back
X