Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,ben de su ana kadar 3 kere geçirdim grip, boğaz enfeksiyonu.en iyi gelen şey bol acılı ve limonlu tavuk suyuna çorba .
Doktora gittim bugün,bacaktaki damarda venöz yetmezlik varmış,sezeryan esnasinda kleksan diye bir iğne yapacaklarmış,pıhtı atması ihtimaline karşı.bilmiyorum artik ne olacak .Korkularım artıyor.

Bol bol dua edicez .. ayrica doktor bana dediki sen gerwksiz yere korkuyosun dogumdan normal yapsan bi ihtimal korkanilirsjn ama sezaryende bisey anlamicaksinki korkmana hic gerek yok dedi zaten bunlari biliyoruz ama doktordan duymak daha cok rahatlatiyo iste .. bekleyip gorcez insallhh

Kilo ve ödem var miydi sende?benim de daha 13.haftada ayak bileklerim davul gibi sismeye basladi.halamı dogum masasinda kaybettik albüminden yillar once.korkuyorum ben de gebelik zehirlenmesi,albümin vs.den...

Kilo ve ödem var miydi sende?benim de daha 13.haftada ayak bileklerim davul gibi sismeye basladi.halamı dogum masasinda kaybettik albüminden yillar once.korkuyorum ben de gebelik zehirlenmesi,albümin vs.den...

Evet canım kilolayım ben,şişlikler başladı,doktora söyleyince istedi zaten dopler.sol bacagimda sislik daha fazla dedim ,meğerse sorun sol taraftaymış.
Sen de kilo var mı,?

Evet canım kilolayım ben,şişlikler başladı,doktora söyleyince istedi zaten dopler.sol bacagimda sislik daha fazla dedim ,meğerse sorun sol taraftaymış.
Sen de kilo var mı,?
Ben minyonum canim.48 kiloydum alayim biraz dedim 52yle hamile kaldim.su an 60 oldum mu bilmiyorum.normalde de bacaklarim hep siserdi benim.simdi bacagimla bileklerim bir resmen.

Ben minyonum canim.48 kiloydum alayim biraz dedim 52yle hamile kaldim.su an 60 oldum mu bilmiyorum.normalde de bacaklarim hep siserdi benim.simdi bacagimla bileklerim bir resmen.
Doktor bana çok ayakta kalma,sık sık yüksekte tut ayaklarını dedi,işteyim yapamam heran dedim.eve gidince yüksekte tut o zaman dedi,sana 10 gün rapor vereyim diyemedi.
Çok ayakta kalma canım,ayaklarını yüksekte tut,benim 1 ay sonra bakın olur heralde,öncekinde iyle olmuştu.o zaman 8 yas genç ve 10 kilo daha azdım.

Boğaz ağrısından duramıyorum, vallaha bıktım ya.Boğaz, grip, öksürük,ateş.Kbb ye gittim ilac veremeyiz diyor.İyi vermeyin işkence çekelim.

Benim dr.da rapor meraklısı,depresyondan inlerken ağlama kriziyle gitmistim birgun ve uc gundur bisey yemiyordum.32.haftaya kadar kurul raporu verelim dedi ama evde deliririm diye istemedim.20 gun birer hafta derken bir ay gitmedim ise.istesenvermiyor mu rapor?
Ben soyleyince kimse inanmaz gostermiyorum ama yaşım 39 canim

Boğaz ağrısından duramıyorum, vallaha bıktım ya.Boğaz, grip, öksürük,ateş.Kbb ye gittim ilac veremeyiz diyor.İyi vermeyin işkence çekelim.
E ateş varsa enfeksiyon var canım.adacayı icsen bakteri oldurucudur.kekik,sarimsak da oyle.bogazin icin balli ihlamur ama cok kaynar degil.gecmis olsun.benim de burnum kanadi sabah

İstesem verir belki ama ben de senin gibi evde daha kötü olurum diye cesaret edip istemedim.
Bir de isterimdeki insanların tavrı sözleri beni çok etkiliyor,bilinçaltımda bir korku var sanki birisi bisey söyleyecek diye,korkak mıyım neyim.
Arkadaşlar 1 gün daha dilin dişinizi,genelde 3 gün çok eziyet geçiyor grip,boğaz ağrısı.

işyerindeki düşünce ve korkunun aynısı bende de var.Ben gıcık ta oluyorum birkaç kişi dışında herkese..

E ateş varsa enfeksiyon var canım.adacayı icsen bakteri oldurucudur.kekik,sarimsak da oyle.bogazin icin balli ihlamur ama cok kaynar degil.gecmis olsun.benim de burnum kanadi sabah

Burun kanaması bendede var.Ona normal dedi dr. Parol aldım ya, duramıyorum yani ne yapayım.

Parol günde 3 tane içebilirsin demişti doktor bana.karaciğere ulaşmıyormuş galiba parol.ben de içtim parol.önceki hamileligimde de baş ağrılarım çok olurdu o zamanda içmiştim .
Asitli ortamlarda bakteriler üreyemezmiş,bol c vitamini tüketmeye çalışın.

mrb ben 10 yıldır panik atak hastasıyım dün akşam hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanırken şimdi ilacı nasıl bırakıcam 3 gün içmezsem 4 ncü gün komalık oluyorum bu korku şimdi var bende ilaç içmeden yaşayamıyorum paxera kullanıyorum şimdi ne yapacagım hiç bilmiyorum gece uyku girmedi gözüme her an atak gelicek diye

İyi bir doktor bul durumunu anlat bence, hamileyken kullanılan ilaçlar var.

Bende aynıyım cnm, boğaz burun tıkalı.Gece 6 kez terden üst değiştirdim düşün işte halimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…