50 mgCevabın için teşekkür ederim canım. Lustrale geçtim bugün bakalım.
Bol bol dua edicez .. ayrica doktor bana dediki sen gerwksiz yere korkuyosun dogumdan normal yapsan bi ihtimal korkanilirsjn ama sezaryende bisey anlamicaksinki korkmana hic gerek yok dedi zaten bunlari biliyoruz ama doktordan duymak daha cok rahatlatiyo iste .. bekleyip gorcez insallhhHasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,ben de su ana kadar 3 kere geçirdim grip, boğaz enfeksiyonu.en iyi gelen şey bol acılı ve limonlu tavuk suyuna çorba .
Doktora gittim bugün,bacaktaki damarda venöz yetmezlik varmış,sezeryan esnasinda kleksan diye bir iğne yapacaklarmış,pıhtı atması ihtimaline karşı.bilmiyorum artik ne olacak .Korkularım artıyor.
Kilo ve ödem var miydi sende?benim de daha 13.haftada ayak bileklerim davul gibi sismeye basladi.halamı dogum masasinda kaybettik albüminden yillar once.korkuyorum ben de gebelik zehirlenmesi,albümin vs.den...Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,ben de su ana kadar 3 kere geçirdim grip, boğaz enfeksiyonu.en iyi gelen şey bol acılı ve limonlu tavuk suyuna çorba .
Doktora gittim bugün,bacaktaki damarda venöz yetmezlik varmış,sezeryan esnasinda kleksan diye bir iğne yapacaklarmış,pıhtı atması ihtimaline karşı.bilmiyorum artik ne olacak .Korkularım artıyor.
Kilo ve ödem var miydi sende?benim de daha 13.haftada ayak bileklerim davul gibi sismeye basladi.halamı dogum masasinda kaybettik albüminden yillar once.korkuyorum ben de gebelik zehirlenmesi,albümin vs.den...
Ben minyonum canim.48 kiloydum alayim biraz dedim 52yle hamile kaldim.su an 60 oldum mu bilmiyorum.normalde de bacaklarim hep siserdi benim.simdi bacagimla bileklerim bir resmen.Evet canım kilolayım ben,şişlikler başladı,doktora söyleyince istedi zaten dopler.sol bacagimda sislik daha fazla dedim ,meğerse sorun sol taraftaymış.
Sen de kilo var mı,?
Doktor bana çok ayakta kalma,sık sık yüksekte tut ayaklarını dedi,işteyim yapamam heran dedim.eve gidince yüksekte tut o zaman dedi,sana 10 gün rapor vereyim diyemedi.Ben minyonum canim.48 kiloydum alayim biraz dedim 52yle hamile kaldim.su an 60 oldum mu bilmiyorum.normalde de bacaklarim hep siserdi benim.simdi bacagimla bileklerim bir resmen.
Benim dr.da rapor meraklısı,depresyondan inlerken ağlama kriziyle gitmistim birgun ve uc gundur bisey yemiyordum.32.haftaya kadar kurul raporu verelim dedi ama evde deliririm diye istemedim.20 gun birer hafta derken bir ay gitmedim ise.istesenvermiyor mu rapor?Doktor bana çok ayakta kalma,sık sık yüksekte tut ayaklarını dedi,işteyim yapamam heran dedim.eve gidince yüksekte tut o zaman dedi,sana 10 gün rapor vereyim diyemedi.
Çok ayakta kalma canım,ayaklarını yüksekte tut,benim 1 ay sonra bakın olur heralde,öncekinde iyle olmuştu.o zaman 8 yas genç ve 10 kilo daha azdım.
E ateş varsa enfeksiyon var canım.adacayı icsen bakteri oldurucudur.kekik,sarimsak da oyle.bogazin icin balli ihlamur ama cok kaynar degil.gecmis olsun.benim de burnum kanadi sabahBoğaz ağrısından duramıyorum, vallaha bıktım ya.Boğaz, grip, öksürük,ateş.Kbb ye gittim ilac veremeyiz diyor.İyi vermeyin işkence çekelim.
işyerindeki düşünce ve korkunun aynısı bende de var.Ben gıcık ta oluyorum birkaç kişi dışında herkese..İstesem verir belki ama ben de senin gibi evde daha kötü olurum diye cesaret edip istemedim.
Bir de isterimdeki insanların tavrı sözleri beni çok etkiliyor,bilinçaltımda bir korku var sanki birisi bisey söyleyecek diye,korkak mıyım neyim.
Arkadaşlar 1 gün daha dilin dişinizi,genelde 3 gün çok eziyet geçiyor grip,boğaz ağrısı.
E ateş varsa enfeksiyon var canım.adacayı icsen bakteri oldurucudur.kekik,sarimsak da oyle.bogazin icin balli ihlamur ama cok kaynar degil.gecmis olsun.benim de burnum kanadi sabah
Bu arada lustral'in de ciğerlere etkisi yokmuş, dr gece seninde bogazin kuruyomu ben bi uyaniyorum bogazim yaniyo su iciyorum ama gecmiyo dun kotuydum bugunde oyle sabahtan beri yaiyorum ihlamur falan ictim simdi biraz daha iyiyim
mrb ben 10 yıldır panik atak hastasıyım dün akşam hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanırken şimdi ilacı nasıl bırakıcam 3 gün içmezsem 4 ncü gün komalık oluyorum bu korku şimdi var bende ilaç içmeden yaşayamıyorum paxera kullanıyorum şimdi ne yapacagım hiç bilmiyorum gece uyku girmedi gözüme her an atak gelicek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?