Kaç gün oldu kullanalı?Bugün yine ayni durumda olacak gibiyim ama uyanık olmaya direniyorum. Ne zamana geçer canım.
5-6 gün olduKaç gün oldu kullanalı?
20 haftalık hamileyim. Majör dep geçmişim var hamilelikten önce prozac kullanıyordum. Psikyatri doktorlarım hamilelikte de ona devam etmemi istediler. 13. Haftamdan beri kullanıyorum 20 mglık.Sen hakç haftalık hamilesin, prozac ı ne kadar zamandır kullanıyorsun?
5-6 gün oldu
Yok canım ben buna hep devam edecekmisim , solian doğumdan önce bırakacak misim.1 haftaya geçer. 2 hafta yan etkisi sürüyor.
Cnm benim dr. 3 hafta önceden dozu azaltacak aniden bırakma dedi.
Son 1 hafta ilaç kullanamayacağım.Sanada mı aynı şeyi söyledi
Puff keşke bendede öyle olasaydı.50mg bile yetmiyor sıkıntılara bırakırsam 1 hafta dayanamam ben ya.Yok canım ben buna hep devam edecekmisim , solian doğumdan önce bırakacak misim.
Sen onu bende soliansiz nasıl durucam onu düşünüyorum. Lustral kullanılıyorsa onu neden biraktirdi kiPuff keşke bendede öyle olasaydı.50mg bile yetmiyor sıkıntılara bırakırsam 1 hafta dayanamam ben ya.
Vallaha cnm herkes birşey söylüyor. Kadın doğumcumda bırakmayabilirsin dedi. Soliandan çok selectra daha etkili bu tür sıkıntılarda.O nedenle selectraya vucut alışsın, solian rahatlıkla bırakılır.Sen onu bende soliansiz nasıl durucam onu düşünüyorum. Lustral kullanılıyorsa onu neden biraktirdi ki
Sulpir solian gibi antipsikotikmis, onlar sakinleştirip rahatlatıyor. Ben seviyorum :)Vallaha cnm herkes birşey söylüyor. Kadın doğumcumda bırakmayabilirsin dedi. Soliandan çok selectra daha etkili bu tür sıkıntılarda.O nedenle selectraya vucut alışsın, solian rahatlıkla bırakılır.
Banada sülpire devam edice selectrayı bırakcaz dedi.
Aynen güzel tarafı ikiside b grubu :)Sulpir solian gibi antipsikotikmis, onlar sakinleştirip rahatlatıyor. Ben seviyorum :)
Ediyor canım iyiyim çok şükür uç hafta oldu başlayalıRica ederim canim. Nasilsin ilac etki ediyomu artik
Bir bana mı etki etmiyor lanet ilaçEdiyor canım iyiyim çok şükür uç hafta oldu başlayalı
Etki ediyordur ama şu an sorumluluk ve korkularımız farklı hamilelik öncesine göreBir bana mı etki etmiyor lanet ilaç
Bebeğin için sevindim.Bende gribim ya. Ne kullandıklarını sordun mu ilaç olarak?Kizlar doktordan geldim bebek beslenmis hersey yolunda dedi ama kan surubu verdi tup halinde kullanmaliymisim cunku kansizim .. bide gebelikte antidepresan kullanimini sordum oda hamilelikte kullanilabilen ilaclar var eger ihtiyac duyarsan iyi bir pskiatir kontrolunde kullanabilirsin sorun yasamadik simdiye kadar dedi .. ama ben terapiye devam ediyorum o yuzden idare edebilirim ilacsiz insallhh allh sifalar versin hepimize .. grip oluyorum galiba bogazim aciyo dunden beri off ya bitmiyoki dertler
Normalde de alerjik rinitim var, ikiye katlandı hamilelikle beraber,devamlı hapşırık,tıksırık yıldım valla...Ben de hapşırıp duruyorum 2 gündür,sanki burnumda tüy var.Ben ayrıntılı ultrason yaptırmadım.Yaptır diyen de olmadı zaten.
Sagoll canim.. yok onu sormadim ama gayet rahat soyledi yani ..Bebeğin için sevindim.Bende gribim ya. Ne kullandıklarını sordun mu ilaç olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?