Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yeni mücadele ile geçecek güne uyanmanın korkusuyla gitmek istemiyorum yatağa,yoruldum.gecenin sessizliğinin ağırlığı omuzlarında yerimden kalkamıyorum sanki.

Canim, benim asabiyet ataklarım var bu ara.
Nasıl olsa öleceğiz düşüncesi bende de var ,hep var, gitmiyor bir türlü.insanlara şaşırıyorum anlam vermeye calışıyorum ya diyorum bu çaba niye bu kabullenmişlik niye herşeye karşı?

Doktora gidecek misin bugün canm dua edelim birbirimize gerçi bende henüz gebelik yok ama yine de duaya her zaman ihtiyaç var.
Bugün doktora gittim kese küçük oldugu için daha göremedi psikiyatride gittim doktor içtiği m paxerayı yarıya indir yavas yavas bırakıcak sın biraz zorlanıcaksın ama yapıcak bişi yok dedi

Doktora gidecek misin bugün canm dua edelim birbirimize gerçi bende henüz gebelik yok ama yine de duaya her zaman ihtiyaç var.
Bugün gittim doktora paxerayı 20 likte n yarıya indir dedi kese küçük oldugu için de doktor cuma gel dedi ilaç içiyorum yarımda olsa bana yeter yavas yavas bırakıcak sın dedi zorlanıcaksın ama yapcak bişi yok dedi biraz korkuttu beni

Bugün doktora gittim kese küçük oldugu için daha göremedi psikiyatride gittim doktor içtiği m paxerayı yarıya indir yavas yavas bırakıcak sın biraz zorlanıcaksın ama yapıcak bişi yok dedi
Nil di yanılmıyorsam okumuştum 10mg ile baştan beri devam ettirmişti doktoru.keşke nil e ulaşabilsek

Arkadaşım hala buralardaysan ne olur bana ulaşır mısın??

Arkadaşım hala buralardaysan ne olur bana ulaşır mısın??
Bebeğin nasıl canım ilk üç ay genelde doktorlar ilaç olmaz diyor ama ben de dayanamıyorum ve ikinci çocuğu yıllardır bu yüzden düşünemedim inşallah iyisinizdir bebek ve sen. Yorumların çok önemli bizler için

Sen mücadele edeceksin, 2 ay kaldı şurda, yaparsın merak etme burdakilerde senin gibi ilk 3 ay direniyor.Vucut ilacı biriktiriyor.2 ay dayanırsın.

Wvet dodo daha simdiden salma kendini depolarin dolu 3 ay idare edersin merak etme ama devamli dusunuyosun ne olcak ne bitcek diye bu kadar dusunme

Boğazağrım öksürük hala devam ediyor. Antidepresan üzerine birde, antibiyotiğe başladım. Vallaha ilaçsız hamilelik geçiren var mı ya.

Günaydın kızlar.dün psikiyatrist sabah içtiğim misol'u akşam da al dedi.sabah 25 mg.akşam 25 mg.olmak üzere 50 mg.a çıkardı.Etkisini görmeye başlamışsın,iyi gelmiş dedi artıralım dedi.risperdal a da devam et dedi.
Hamilelik planlamaya başladım ve günde 225 mg.efexörü şak diye kestim.hemen hamile kalacağım sandım.sekizinci ayda hamile kalabildim.ve bu 8 ay iyiydim, bebek olmuyor takıntısı,üzüntüsü vardı ama depresyonum yoktu.bir önceki majör depresyon da 7 -8 aylık bir ilaç kullanmama sonrası gelmişti.beni aylarca idare ediyor kullandığım ilaçlar demekki ya da gebelik hormonları alevlendirdi depresyonu bilemiyorum.ilk üç aydan sonra rahatladım biraz,8.haftamda 0.5 mg.risperdaL kullanmaya başladım.12 hafta dolmadan diğerine başlatmadılar. o da misol

Arkadaslar benim dogum normalde 31 subat ama ben sezerayn olcam mecbur yani 31 araligi beklemez dimi doktor ben allh nasip ederse 38. Haftamda dogum ostiyorum yani 10 mayista en gec 15 mayis bu durumda 38 + 5 olcam normal dimi .. ama doktor 31 mayisi bekliyelim diyo ne sacma ya, ya suyum gelirse ne olcak ben israr edicem 10 mayista dogum istiyorum diye

Pardon subat yazmisim 31 mayis

Doktorların bir kısmı bebeğin anne karnında kaldığı 1 günü bile kar sayıyor canım.Doktorun da o yüzden öyle düşünmüştür.Benim ilk sezeryanım yanlış hatırlamıyorsam 39+3 e olmuştu.
Doğum anı aklıma geldikçe bazı anlar öyle korkuyorum ki anlatamam.Ne olacak böyle diyorum kendime kızıyorum,üzülüyorum.

Kızlar sezaryan ameliyatından önce odadayken sakinleştirici biseyler verıyolarmı acaba bılgınız varmı

Sende panik atak varmı canım yoksa sadece majör dep mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…