- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.Kızlar sezaryan ameliyatından önce odadayken sakinleştirici biseyler verıyolarmı acaba bılgınız varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.Kızlar sezaryan ameliyatından önce odadayken sakinleştirici biseyler verıyolarmı acaba bılgınız varmı
Neden sezeryan olacaksin ve neden erken dogum istiyorsun bu bebek icin iyi degil ki..Ben yurtdisindayim burada sezeryan mecbursa bile bebegin sancisinin gelmesini bekliyorlar yani bu bebegin ben hazirim deme şekli.Arkadaslar benim dogum normalde 31 subat ama ben sezerayn olcam mecbur yani 31 araligi beklemez dimi doktor ben allh nasip ederse 38. Haftamda dogum ostiyorum yani 10 mayista en gec 15 mayis bu durumda 38 + 5 olcam normal dimi .. ama doktor 31 mayisi bekliyelim diyo ne sacma ya, ya suyum gelirse ne olcak ben israr edicem 10 mayista dogum istiyorum diye
kaygı,endişe,takıntı ve korkular var.Ama ağırlık depresyon canım.Sende panik atak varmı canım yoksa sadece majör dep mi
hoşgeldin topiğimizeNeden sezeryan olacaksin ve neden erken dogum istiyorsun bu bebek icin iyi degil ki..Ben yurtdisindayim burada sezeryan mecbursa bile bebegin sancisinin gelmesini bekliyorlar yani bu bebegin ben hazirim deme şekli.
Hmmkaygı,endişe,takıntı ve korkular var.Ama ağırlık depresyon canım.
Kızlar sezaryan ameliyatından önce odadayken sakinleştirici biseyler verıyolarmı acaba bılgınız varmı
Evet canim yaziyorum sana devamlı bu yuzden...Hmm( benim gibi..
Karına baticonu bile ayıkken sürüyorlar ki bebeğe narkoz geçmesin.saniyesinde bayılıyorsun zaten.sakinleştirici yok...Kızlar sezaryan ameliyatından önce odadayken sakinleştirici biseyler verıyolarmı acaba bılgınız varmı
Cok sukur panik atak gecirmedigim icin bu konuya bakmamistim ama ne kadar fazla benim yasadigim zorluklari yasayan insan varmış buradahoşgeldin topiğimize![]()
Çok teşekkür ederimEvet canim yaziyorum sana devamlı bu yuzden...
Benimde tek merakım bu.. Bunu bilsem eskiye dönebileceğimi.. Zeynep dönüyorsun demişti geçen gün.Bu sıkıntılar doğumdan sonra geçer mi?
Depresyon,panik atak,okb,anksiyete bunlar kardeş canım.biri diğerini de cağirıyor yanına zamanla zatenCok sukur panik atak gecirmedigim icin bu konuya bakmamistim ama ne kadar fazla benim yasadigim zorluklari yasayan insan varmış burada![]()
Sonsuza kadar sürmez kızlar iyileşeceğiz elbet Allah'ın izniyle..Benimde tek merakım bu.. Bunu bilsem eskiye dönebileceğimi.. Zeynep dönüyorsun demişti geçen gün.
İnşallah.. Geçsin ki bebeklerimize bakabilelim sevelim onları. İşimize gidebilelim. Hayat enerjimiz , hevesimiz gelsin.. Nolur Allah'ım..Sonsuza kadar sürmez kızlar iyileşeceğiz elbet Allah'ın izniyle..
Canım benim seni o kadar iyi anliyorum ki.yavaş yavaş iyileşeceğiz.benim erkek kardesim cok hastalandi hem de kac kere yattı bakirkoyde.2009dan beri iyi.o kendini bile bilmiyordu canim.sizofreniye benziyordu psikozu.o bile iyilesti canim.ne hastalar var ki bir gorsen.şukurler olsun kendimizdeyiz ,iyilesecegiz Allahim yardim eder bizeİnşallah.. Geçsin ki bebeklerimize bakabilelim sevelim onları. İşimize gidebilelim. Hayat enerjimiz , hevesimiz gelsin.. Nolur Allah'ım..
genel anestezıden bahsedıyosun sen sanırım ben epıdural sezaryan ıstıyorum genelden cok korkuyorum normal dogum bıle yapmayı cıddı sekılde dusunuyorum korkumdan dolayı acı cekersem heycanım falan gıder acıyı dusunmekten panık atak gelmez barıKarına baticonu bile ayıkken sürüyorlar ki bebeğe narkoz geçmesin.saniyesinde bayılıyorsun zaten.sakinleştirici yok...
Sezaryan korkun varsa dr.un da normal doguma elverişli bulursa seni doğur kız:))benim de normalden ödüm patlıyor.genel anestezıden bahsedıyosun sen sanırım ben epıdural sezaryan ıstıyorum genelden cok korkuyorum normal dogum bıle yapmayı cıddı sekılde dusunuyorum korkumdan dolayı acı cekersem heycanım falan gıder acıyı dusunmekten panık atak gelmez barı
Anksiyete var bende surekli gelecegin kaygisini çekiyorum hele surekli dogumdan sonrasini hesapliyorum halbuki tek yapmamiz gereken dua etmek..Depresyon,panik atak,okb,anksiyete bunlar kardeş canım.biri diğerini de cağirıyor yanına zamanla zaten
Anksiyete var bende surekli gelecegin kaygisini çekiyorum hele surekli dogumdan sonrasini hesapliyorum halbuki tek yapmamiz gereken dua etmek..
İnşallah inşallah mutluluk hissi,rahat nefes alma hayattan zevk almak... Vb şeyler ne güzel nimetlermiş.Rabbim sen eksik etme sağlık ve huzurumuzu Aminnİnşallah.. Geçsin ki bebeklerimize bakabilelim sevelim onları. İşimize gidebilelim. Hayat enerjimiz , hevesimiz gelsin.. Nolur Allah'ım..