Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynısını bana devlet hastanesindeki dr.

Ben de torch testi icin devlete gittim.dr.senin de yaşın bayağı ileri,perinatoloğa git,çocuğun down sendromlu olur buyuk ihtimalle dedi dannn diye.hemşiresi de demesin mi bakacak biri var mı çocuğa diye.ordan nasıl ciktigimi bilmiyorum.ilac kullanmaya biz bayilmiyoruz.senin dr.un da lanetmiş yani.ilk uç ay ozellikle risktir garantisi yoktur zararin da vermeyeceginin de bunu herkes biliyor.kar zarar dengesi kurulur annenin ruh sagligi bebegi kotu yapacaksa ilac verilir.ruhsuz,tekdüze,psikopat olmuş,ruhunu kaybetmiş dr.müsvettesi..aldırmış onu aldirsaymis annesi...hic kafani takma kuzum.
Oyle yapmaya çalışıyorum canım ağladım biraz üzüldüm ya canımı sıktı dedikleri böyle insanları koymamaları lazım oralara. Bide sen panik ataklısın sezeryan olursun falan diyor korkutuyor iyice zamanı gelince hepsi olur şimdiden buna karar verilemez ki

Moralim bozuldu kadın doğumcuya gittim nöbetçiymiş zaten cinsiyet öğrenmek için yine çağırmıştı. Özel de tabi. Demeyi unutmuşum doktora geçen gittiğimde ilaç kullandığımı bu sefer dedim e aldırsaydın bebek duşunmeseydin sakat doğacak ozurlu olacak demeye başladı bizi on dk bekledi alt tarafı bide ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıyım dedim iyice yok başka hastaneye git sen zaten dedi çok moralim bozuk sıfır eşimde kızdığından demiştir diyo ilaç kullanmazsam ben hamileliği yaşayamam ki

Halt etmiş o kimse.

Moralim bozuldu kadın doğumcuya gittim nöbetçiymiş zaten cinsiyet öğrenmek için yine çağırmıştı. Özel de tabi. Demeyi unutmuşum doktora geçen gittiğimde ilaç kullandığımı bu sefer dedim e aldırsaydın bebek duşunmeseydin sakat doğacak ozurlu olacak demeye başladı bizi on dk bekledi alt tarafı bide ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıyım dedim iyice yok başka hastaneye git sen zaten dedi çok moralim bozuk sıfır eşimde kızdığından demiştir diyo ilaç kullanmazsam ben hamileliği yaşayamam ki
Ne biçim dr o, illa zarar verecek değil ya, bir suru ilaç kullanan var. Tobe tobe sinirim bozuldu.

Ne biçim dr o, illa zarar verecek değil ya, bir suru ilaç kullanan var. Tobe tobe sinirim bozuldu.

Ozgecim uzulme sakin denyo biseye sikilmistir sana patlamistir bencil budala .. ilac kullanmayan insanlarinda ozurlu cocuklari oluyo mesela benim kardesimin bebegi yarik dudak damak olarak dogdu agri kesici bile almadi .. rabbim yazmissa bas ustune ama yazmadiysa bir depo ilacda icsen bisey olmaz rabbimin izniyle .. bol bol dua dua dua.. hep aklimdasiniz dualarimdasiniz bellimi olur belki benim belki denin belki onun duasi kabul olur hep dua edelim . Bol bol asr suresini okuyalim rabbim sabirlar versin dua hurmetine insallhh

Oyle yapmaya çalışıyorum canım ağladım biraz üzüldüm ya canımı sıktı dedikleri böyle insanları koymamaları lazım oralara. Bide sen panik ataklısın sezeryan olursun falan diyor korkutuyor iyice zamanı gelince hepsi olur şimdiden buna karar verilemez ki
Canım Allah'a sığın ona havale et.zaten kafamız bi milyon bir de bu densiz insanlara takmayalım boşver.Herşey Allah'tan o ne dilerse o olur.o biliyor icimizi,hastalığımızı,derdimizi.

Ozgecim uzulme sakin denyo biseye sikilmistir sana patlamistir bencil budala .. ilac kullanmayan insanlarinda ozurlu cocuklari oluyo mesela benim kardesimin bebegi yarik dudak damak olarak dogdu agri kesici bile almadi .. rabbim yazmissa bas ustune ama yazmadiysa bir depo ilacda icsen bisey olmaz rabbimin izniyle .. bol bol dua dua dua.. hep aklimdasiniz dualarimdasiniz bellimi olur belki benim belki denin belki onun duasi kabul olur hep dua edelim . Bol bol asr suresini okuyalim rabbim sabirlar versin dua hurmetine insallhh
Allah cumlemizin yardimcisi olsun canim amin...

Tamda burda anlatılacak bir konu.

Bugün işten çıktım, kapıda bekliyorum, suriyeli bir kadın yanında 2 çocuk var.
Eşimin gelip beni almasını bekliyordum.Kadınla sohbet etmeye başladım.Hamileyken dr.a hiç gitmemiş.İlaç içtin mi diye sordum.Ooo abla ben 5. Ayımda bir sürü ilaç içtim, ilaçların adını sordum bilmiyorum ağrı kesici ilaç, şurup isimlerini bilmiyorum evde ne varsa içtim dedi.

Çocuğu yanındaydı sağlık sorunu var mı dedim.Yok abla aha çocuk burda dedi.

Tabi ben şok oldum.

Bi tanıdıktan daha duymuştum hamilelikte asr suresi okumak baya faydalı inşallah diye.

Merhaba arkadaşlar bende panik atak hastasıyım 14 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız.hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım ilacı.hamileliğimin 7.haftasında ataklarım başladı nefes almada zorlanma huzursuzluk mutsuzluk şeklinde.sonra yok oldu fakat benim ataklarım bazen el ayak parmak çene kasılmasına dönüşüyor o Zaman benım için ölüm oluyordu doktorumla konuştum ilaç kullanmayacağız cok zorda kalmadıkça dedi sizler ne önerirsiniz
Aynı bende de kasılma oluyor ellerimde ayaklarımın bağı çözülüyor resmen.ağzımda uyuşma vee iç sıkıntısı.. İkinci gebelik için yazıları okuyarak cesaret alayım istiyorum ama hayrlısı.. Rabbim ferahlık versin hepimize inşallah

M.beuty kaç yaşındasın cnm birde ne iciyorsunki onları dedi
iyi geceler arkadaslar bugün doktora gttim bebegim 5 haftalık daha bende agır bi panik atak hastasıyım psikiyatriyede göründüm tabi bugün içtiğim paxeray 10 lugu bırakıp prozag şuruba başlatıyo sizce nasıl kullana varmı yada faydasını gören

Ozgecim uzulme sakin denyo biseye sikilmistir sana patlamistir bencil budala .. ilac kullanmayan insanlarinda ozurlu cocuklari oluyo mesela benim kardesimin bebegi yarik dudak damak olarak dogdu agri kesici bile almadi .. rabbim yazmissa bas ustune ama yazmadiysa bir depo ilacda icsen bisey olmaz rabbimin izniyle .. bol bol dua dua dua.. hep aklimdasiniz dualarimdasiniz bellimi olur belki benim belki denin belki onun duasi kabul olur hep dua edelim . Bol bol asr suresini okuyalim rabbim sabirlar versin dua hurmetine insallhh[/QUOT amin arkadaşım bnde çok çok dua ediyorum zaten şimdi biraz daha iyiyim akşamdan beri alt üst oldum ya

iyi geceler arkadaslar bugün doktora gttim bebegim 5 haftalık daha bende agır bi panik atak hastasıyım psikiyatriyede göründüm tabi bugün içtiğim paxeray 10 lugu bırakıp prozag şuruba başlatıyo sizce nasıl kullana varmı yada faydasını gören
Seninle yazışıyoruz ya canım burada, tekrar hoşgeldin.üç ay sık dişini canım dayan, prozac ta iyidir.

S srykrn benim yaptigim gibi etiketleme yaparsan direkt bildirim geliyor canım.mesajı bu sekilde gormeyebiliriz.@koyup yanina isimi yazmaya basladiginda cikiyor isim tikliyorsun isime.

Özge hic moralini bozma canım,arkadaşların dediği gibi adam saçmalamış,böyleleri çok etrafımızda.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı uzun omurlu evlat versin

Back
X