- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
Merhaba kızlar 20 yaşından beri anksiyete okb hastasıyım. Bu hastalıkla beraber 2 kızımı dünyaya getirdim biri 9 biri 5 yaşında... Anlattıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki..... Bir o kadar da güçlü olduğumuz için kendimle ve sizlerle gurur duyuyorum.... Hastalıkla uğraşırken hiç bir şeyin tadını alamıyor insan
bebek hamilelik doğum hepside her anını doyasıya yaşayacak iken bizim yaptığımız da ne ola ki
Sanki isteyerek yapıyoruz gibi etraftaki bakışlar bizi anlamadığını sandığımız bir koca hepsi boğuyor insanı.....
Bir de şu şekilde düşünelim;
Kimse bunu söylemese bile siz gerçekten çok güçlüsünüz.... Bu annelik duygusu şefkat merhamet her şeyin ötesine geçiyor
bazen çok yorulup yeter artık buraya kadar deyip kendinizi yerden yere atsanız da, bitmeyecek evet ben bunları atlatamıcam ölsem daha iyi dediğiniz zamanda aslında her an kendinizle savaş halindeyken hala inadına direten aslında sizlersiniz ve çok güçsüzüm dayanamıyorum dediğinizde bile ne kadar da güçlüsünüz.....
Gerçekten bir düşünün ilaca ihtiyacınız var vücudunuz hormonlar tarafından ele geçirilmiş ama nasıl bir dirayet.... Hamile olmasa insan dayanabilir mi? O bebek sizden bile o kadar değerli ki

Sayılı gün çabuk geçiyor ben bu süreci iki kez yaşadım kolay değil ama o karnınızdaki piti piti atan sizinle yaşayan için değmez mi DEĞER....
3. bile düşünüyorum çünkü ben bunu iki kez atlattım bir sefer daha yapabilirim
Hepinizi tebrik ederim... Sağlıcakla kalın....

Bir de şu şekilde düşünelim;
Kimse bunu söylemese bile siz gerçekten çok güçlüsünüz.... Bu annelik duygusu şefkat merhamet her şeyin ötesine geçiyor

Gerçekten bir düşünün ilaca ihtiyacınız var vücudunuz hormonlar tarafından ele geçirilmiş ama nasıl bir dirayet.... Hamile olmasa insan dayanabilir mi? O bebek sizden bile o kadar değerli ki

Sayılı gün çabuk geçiyor ben bu süreci iki kez yaşadım kolay değil ama o karnınızdaki piti piti atan sizinle yaşayan için değmez mi DEĞER....
3. bile düşünüyorum çünkü ben bunu iki kez atlattım bir sefer daha yapabilirim

Hepinizi tebrik ederim... Sağlıcakla kalın....