Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sezeryan daha beter değilmi canım onda da var en azından normal olması daha iyi değilmi
Sancıdan cok korkuyorum,annem beni zor dogurmus,kardesim de zor dogurdu en sonunda vakumla cektiler bebegi.ben hic doguramam gibi geliyor.ve oranın kesileceği duygusu beni cok ürkütüyor

Sancıdan cok korkuyorum,annem beni zor dogurmus,kardesim de zor dogurdu en sonunda vakumla cektiler bebegi.ben hic doguramam gibi geliyor.ve oranın kesileceği duygusu beni cok ürkütüyor
belki senin öyle olmucak canım. benim annemde zor doğurmuş. ama doğmuşuz bak hangisi uygunsa o olacak zaten sıkıntı yapma bence jendine ayrıca sezeryanda istemen cesaret ben bayılmaktan çok korkuyorum

Uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum. Uykum var mı bilmiyorum ama dokunmasalar (annemlerdeyim hala) yataktan tövbe kalkmam. Bir iki haftaya evime gidicem büyük ihtimalle akibetim öyle olacak.
Bir iki haftaya toparlarsın biraz daha.ben yalnız kalırsam mahvoluyorum.yalnız olacaksın dimi evde eşin gelene dek?

belki senin öyle olmucak canım. benim annemde zor doğurmuş. ama doğmuşuz bak hangisi uygunsa o olacak zaten sıkıntı yapma bence jendine ayrıca sezeryanda istemen cesaret ben bayılmaktan çok korkuyorum
Kardesim ve damat dogumda "sezeryan istiyoruz biizzzz"diye bağirmislar.aksam 9dan sabah 5e kadar sancilar:(annemin de suyu falan gelmemis kuru kuru dogurmus sabahlara kadar feryat figan .o kadar korkuyu nasil yasarim ben ya bebege bisey olursa dogumda?ben sekiz yasindayken de bir kardesim ölü doğdu.annem yasiyordu bebek onlar hata yapti dogumda diye anlatinca iyice korkar oldum.üç operasyon gecirdim ben narkozu aldim küt bayildim uyaninca kendimi cok rahatlamis hissetmistim.

Kardesim ve damat dogumda "sezeryan istiyoruz biizzzz"diye bağirmislar.aksam 9dan sabah 5e kadar sancilar:(annemin de suyu falan gelmemis kuru kuru dogurmus sabahlara kadar feryat figan .o kadar korkuyu nasil yasarim ben ya bebege bisey olursa dogumda?ben sekiz yasindayken de bir kardesim ölü doğdu.annem yasiyordu bebek onlar hata yapti dogumda diye anlatinca iyice korkar oldum.üç operasyon gecirdim ben narkozu aldim küt bayildim uyaninca kendimi cok rahatlamis hissetmistim.
Canım hepimiz de kötü olmaz fazla kötüye yorma bende korkuyorum hepsinden hemde ama Allah bi kolaylığını verir iğneye zor dayanan ben yani normal nasıl olur bilmem ama Allah büyüktür

Bugünlerde kendimi çökmüş hissediyorum,ne yapacağımı bilemiyor ve çaresiz hissediyorum.İçimde bir şey güp güp ediyor,tüm vücudumu sallıyor.

Off kizlarya ilacimi yazdirmaya saglk ocagna gittim kendi doktorum yokmus yeni gelen bi dr warmis ona girdm ben yazamam hamilelere bu ilac turlerini cok riskli nasil kullaniyosun faln filan dedi cok canm skldi ben 21.haftada basladim ta ilaca ofya insallh bisey olmaz bebislere

Back
X