Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ben yalnızım gündüzleri çok zor yalnız kaldıkça yalnız kalmaktan korkuyorum artık dişlerimi bile fırçalamaktan acizim ev almış başını gidiyo böle nasıl geçerki diye düşünmekten deliricem
Seni çok iyi anlıyorum,ben de senin gibi diş fırçalamaktan bile acizim.Artık insanlara aileme rol yapmaktan yoruldum inanın.Gerçek halimi bir tek eşim biliyor.

Seni çok iyi anlıyorum,ben de senin gibi diş fırçalamaktan bile acizim.Artık insanlara aileme rol yapmaktan yoruldum inanın.Gerçek halimi bir tek eşim biliyor.
sen yine yolu yarılamışsın ilaç içiyomusun benm içtiğim prozac bi halta yaramıyo daha 5nci hafta nasıl geçicek bu günler

Off kizlarya ilacimi yazdirmaya saglk ocagna gittim kendi doktorum yokmus yeni gelen bi dr warmis ona girdm ben yazamam hamilelere bu ilac turlerini cok riskli nasil kullaniyosun faln filan dedi cok canm skldi ben 21.haftada basladim ta ilaca ofya insallh bisey olmaz bebislere
psikiyatri ilacı mı canım;sağlık ocaklarında yazdırılabiliyor mu bu ilaçlar,sadece psikiyatrist reçete edebiliyor biliyorum.hangi ilaç canım ?ilaç kullanımı riskli kabul ediliyor ve her dr.cesaret edemiyor.ama araştırıldığı zaman hamilelerde kullanılmış kötü sonuç doğurmamış ilaçlar var,ufku dar ve araştırmacı olmayan dr.lar direkt kullanamzsın diyor,psikiyatriden ruh sağlığının gebeliğe ilaçtan daha kötü etki edeceğini hesaplamayan aciz dr.lar bunlar.örneğin ssrı denilen grup ilaçlar hamilelerde kullanılıyor kötü bir sonuçla karşılaşılmamış şimdiye kadar.

Ewet canim paxera kullaniyirum 5bck aylikken basladim 6 ay doluyo suan bebek gayet iyi hic birakmak iztemiyorum emzirmedede dewam etmek istiyirum ne ilac kullanalar war hic bi sorun bende duymadim ama bilmiyorum korkuyorum

sen yine yolu yarılamışsın ilaç içiyomusun benm içtiğim prozac bi halta yaramıyo daha 5nci hafta nasıl geçicek bu günler
İnşallah Allahım hepimize hayırlı,kolay,huzurlu,paniksiz,korkusuz doğumlar nasip etsin.Ben passiflora içiyorum.Ama içtiğim başka ilaçlar var,tansiyon kan sulandırıcı falan.Bir de antidepresan içsem birsürü ilaç olacak.Arada da mide ilacı.
Ama artık kendime güvenim kalmadı böyle hissetmeye devam edersem başlayacam galiba.

Ewt kuzum paxera kullaniyorum yazdiriliyo hatta paxera ucretlide alinabiliyo yesil recete degilya ewetya sinir ediyilar insani ne ilac kullanan war sapasaglm doguyo cocuklari insallh bizimkilerede bisey olmaz hatta ben hic kesmiycm enzirirkende

İnşallah Allahım hepimize hayırlı,kolay,huzurlu,paniksiz,korkusuz doğumlar nasip etsin.Ben passiflora içiyorum.Ama içtiğim başka ilaçlar var,tansiyon kan sulandırıcı falan.Bir de antidepresan içsem birsürü ilaç olacak.Arada da mide ilacı.
Ama artık kendime güvenim kalmadı böyle hissetmeye devam edersem başlayacam galiba.
sende haklısn yolu yarılamışken pes etme içme hava o kadar güzelki ben şu anda asla evde durmazdım ama nefes i zor alıyorum senin zamanlarına gelebilicekmiyim acaba

sende haklısn yolu yarılamışken pes etme içme hava o kadar güzelki ben şu anda asla evde durmazdım ama nefes i zor alıyorum senin zamanlarına gelebilicekmiyim acaba
Canım zaman bir şekilde geçiyor.Tabiki geliceksin.
Hep derim içinde yaşarken böyle sıkıntılı anlarda zaman hiç geçmiyor gibi geliyor,ama geriye dönüp bakıyorsun o kadar zaman akıp gitmiş.Akıp gitmiş ama nasıl?bir de bana sor.Bir deyiş vara Allah geçmez gün vermesin.Amin.
Bilmiyorum eşim akşam diyor bu sefer hiç istekli değilsin,öncekinde böyle değildin,sevinçliydin,heyecanlıydın.
Bu sefer hiçbir şey için güvenim yok kendime.Ne doğum ne bebek bakımı,ne lohusalık dönemi.Diyorum bazen hata mı ediyorum ilaç kullanmamakla.Bilmiyorum bu sorunun cevabını da bilmiyorum.

Hep derim içinde yaşarken böyle sıkıntılı anlarda zaman hiç geçmiyor gibi geliyor,ama geriye dönüp bakıyorsun o kadar zaman akıp gitmiş.Akıp gitmiş ama nasıl?bir de bana sor.Bir deyiş vara Allah geçmez gün vermesin.Amin.
Bilmiyorum eşim akşam diyor bu sefer hiç istekli değilsin,öncekinde böyle değildin,sevinçliydin,heyecanlıydın.
Bu sefer hiçbir şey için güvenim yok kendime.Ne doğum ne bebek bakımı,ne lohusalık dönemi.Diyorum bazen hata mı ediyorum ilaç kullanmamakla.Bilmiyorum bu sorunun cevabını da bilmiyorum.
Eşin rahatsızlığını biliyor ama istekli değilsin diyor.bizim elimizde degil ki istekli olmak:(

Ya dogum sonrası depresyonu yaşarsan?dr.la gorüş bence canım dogum sonrasi depresyonu daha agir olur ve rol dahi yapamazsın.yine sen bilirsin tabi canım.benim dogum sonrasi depresyonu korkum cogaldı bu ara..

Ya dogum sonrası depresyonu yaşarsan?dr.la gorüş bence canım dogum sonrasi depresyonu daha agir olur ve rol dahi yapamazsın.yine sen bilirsin tabi canım.benim dogum sonrasi depresyonu korkum cogaldı bu ara..
Evet doktorum doğum sonrası ilaç kullanmaktan yana zaten.Son gördüğünde zaten doğumdn sonra mutlaka ihtiyaç hissedeceksin,lustral kullanacağız dedi.Ama ben önümüzdeki hafta gideceğim,bu ara kendimi dibe vurmuş hissediyorum çünkü.Sıkıntılar çok sık ve uzun süreli gelmeye başladı çünkü.Tansiyon sorunum için de kadın doğumcum ilaç kullanırsan hem tansiyonun da düzene girer demişti bi ara.Offff benim bu kararsızlığım var ya.

Arkadaslar banada zAman gecmiyo sanki .. benim evumde berbat ama hic bisey yapmak istemiyorum zaten oglumda hasta bi dunya ilac verdi doktor ..

Arkadaslar banada zAman gecmiyo sanki .. benim evumde berbat ama hic bisey yapmak istemiyorum zaten oglumda hasta bi dunya ilac verdi doktor ..
Allahım şifa versin inşallah.Evde biri hastalanınca insan kötü hissediyor canım evet.Ama ne yapalım,ilaçlar 1-2 güne toparlanmasına yardımcı olur.Senin için de zor tabi.Kıpırdamak içinden gelmezken bir hastaya hizmet etmek,edebilmek.Allahım gücünü arttırsın İnşallah.

ben yalnızım gündüzleri çok zor yalnız kaldıkça yalnız kalmaktan korkuyorum artık dişlerimi bile fırçalamaktan acizim ev almış başını gidiyo böle nsıl geçerki diye düşünmekten deliricem
Tatlım sen neler yaşıyorsun? Yani panik atak mı depresyon mu anksiyete mi? Seni çok iyi anlıyorum bende öyle oldum apar topar rapor alıp ailem geldi beni eve götürdüler. Babamlara. Çalişmiyorsan git biraz annenlere canım. Prozac bende de işe yaramadı. Lustral kullanıyorum şuan ilk 10-15 gün anksiyetem iyice arttı ama şimdi etki ediyor hafiften gibi.

Evet doktorum doğum sonrası ilaç kullanmaktan yana zaten.Son gördüğünde zaten doğumdn sonra mutlaka ihtiyaç hissedeceksin,lustral kullanacağız dedi.Ama ben önümüzdeki hafta gideceğim,bu ara kendimi dibe vurmuş hissediyorum çünkü.Sıkıntılar çok sık ve uzun süreli gelmeye başladı çünkü.Tansiyon sorunum için de kadın doğumcum ilaç kullanırsan hem tansiyonun da düzene girer demişti bi ara.Offff benim bu kararsızlığım var ya.
Benim dr.uma sormuştum dogum sonrasi depresyondan korkuyorum diye.onu engelliyoruz su an tedaviyle dedi.

Ewet canim paxera kullaniyirum 5bck aylikken basladim 6 ay doluyo suan bebek gayet iyi hic birakmak iztemiyorum emzirmedede dewam etmek istiyirum ne ilac kullanalar war hic bi sorun bende duymadim ama bilmiyorum korkuyorum
Allah ın izniyle bişey olmayacak bebeklerimize. Kendi adıma ilaç kullanmazsam bebeğime daha çok zararım dokunur diye düşünüyorum.

Back
X