Ben dogumdan sonrasindan daha cok korkuyorum. Umarim bende senin gibi olurum. Doktorum dogum sonrası ya ilac ya emzirmek dedi.ikisinden birini secmeliymisim.yok doğumdan sonra kullanmadım çünkü durum başedebileceğim boyutta oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dogumdan sonrasindan daha cok korkuyorum. Umarim bende senin gibi olurum. Doktorum dogum sonrası ya ilac ya emzirmek dedi.ikisinden birini secmeliymisim.yok doğumdan sonra kullanmadım çünkü durum başedebileceğim boyutta oldu.
bende doğumdan sonrasından daha çok korkuyorum çünkü artık bize muhtaç bi bebek olacak ve ona bakmak zorundayız kendimiz iyi olamasak ona nasıl bakarızzz:S:SBen dogumdan sonrasindan daha cok korkuyorum. Umarim bende senin gibi olurum. Doktorum dogum sonrası ya ilac ya emzirmek dedi.ikisinden birini secmeliymisim.
çok iyi olucaz kızlar emin olun , bebeğimizi sağsağlim içimizden çıkaralımda biz kendibende doğumdan sonrasından daha çok korkuyorum çünkü artık bize muhtaç bi bebek olacak ve ona bakmak zorundayız kendimiz iyi olamasak ona nasıl bakarızzz:S:S
sıkıntılarınız hergün oluyormu? benim aklımdan hiç çıkmaz oldu... her an her dakika yokluyorum , hep aklımda korkularbende doğumdan sonrasından daha çok korkuyorum çünkü artık bize muhtaç bi bebek olacak ve ona bakmak zorundayız kendimiz iyi olamasak ona nasıl bakarızzz:S:S
Merhaba ortak noktamız çok var benimde bebeğim 2aylık :)çok şükürki sağlıklı bende çok korktum vicdan azabı çeke çeke içtim ilaçları ama dayanılacak gibi değildi gerçekten hormonların etkisi Bencede .hayattan soğuyor insan ama geçiyor:)merhaba assle benim de 27. haftada anksiyete başladı inanılmaz zor günler geçirdim ve ilk defa başıma gelen bir şeydi. hamilelikte ki hormonlar tetikledi sanırım. doktora gittim ve ilaca başladım. hamileliğin sonuna kadar da kullandım ve kullanırken de içim içimi yedi bebeğime zarar verecek diye. bu sitelerde ilaç kullanıp da sağlıklı bebek dünyaya getirenleri okudukça biraz olsun içim rahatladı. ben de üye oldum ki başkalarına yardımcı olabileyim. şimdi bebeğim 2 aylık oldu ve gayet sağlıklı çok şükür.
Yok canım zaten doğumdan sonra biraz rahatladım.emzirme döneminde dayanmaya çalışıyorum zaten dediğim gbi kendimi iyi hissediyorum ara ara korkular sıkıntı oluyor ama bebekle uğraşırken unutuyorum diyebilirim .birde Şu şekilde kendimi rahatlatıyorum dayanamazsam giderim Dr ilaca başlarım kasma kendini diyorum sürekli :)peki dogumdan sonra ne yaptın? ilaç kullanmaya devam ettin mi?
Mvmv bana sordun sandım ben cevap verdim :)))Yok canım zaten doğumdan sonra biraz rahatladım.emzirme döneminde dayanmaya çalışıyorum zaten dediğim gbi kendimi iyi hissediyorum ara ara korkular sıkıntı oluyor ama bebekle uğraşırken unutuyorum diyebilirim .birde Şu şekilde kendimi rahatlatıyorum dayanamazsam giderim Dr ilaca başlarım kasma kendini diyorum sürekli :)
çok iyi olucaz kızlar emin olun , bebeğimizi sağsağlim içimizden çıkaralımda biz kendi sıkıntılarınız hergün oluyormu? benim aklımdan hiç çıkmaz oldu... her an her dakika yokluyorum , hep aklımda korkularuyanır uyanmaz geliyor bugün nasıl geçicek acaba... bugün atak geçircekmiyim acaba
[/QUOTE
benimde her an aklımda hiç çıkmıyo düşünceler bide başka şeylerle bağdaştırıyorum o beni çok yoruyor mesela namazın olmadı aklıma gelen kötü şey olacak bi daha bi daha kılıyorum gibi oda beni çok yoruyo bi dk rahat geçmiyoo:S:S
ah bu takıntılar ahhhhhhbenimde her an aklımda hiç çıkmıyo düşünceler bide başka şeylerle bağdaştırıyorum o beni çok yoruyor mesela namazın olmadı aklıma gelen kötü şey olacak bi daha bi daha kılıyorum gibi oda beni çok yoruyo bi dk rahat geçmiyoo:S:S
benim panik atağımın yanına eklenen takıntım yüzünden bugün binbir türlü zorlukla balkonumuzu kapatıyoruz.sadece ben kendimi kaybederimde balkondan kendimiş atarmıyım korkum yüzünden balkonu camla kapatıyoruz düşünün yani benim saçmalığımın boyutunubenimde her an aklımda hiç çıkmıyo düşünceler bide başka şeylerle bağdaştırıyorum o beni çok yoruyor mesela namazın olmadı aklıma gelen kötü şey olacak bi daha bi daha kılıyorum gibi oda beni çok yoruyo bi dk rahat geçmiyoo:S:S
ah bu takıntılar ahhhhhh
benim panik atağımın yanına eklenen takıntım yüzünden bugün binbir türlü zorlukla balkonumuzu kapatıyoruz.sadece ben kendimi kaybederimde balkondan kendimiş atarmıyım korkum yüzünden balkonu camla kapatıyoruz düşünün yani benim saçmalığımın boyutunu
böyle etrafıma bakınca insanlara ahh ne kadar şanslılar normaller falan diye özeniyorum onlara:) sizinde oluyormu arkadaşlarınıza yada etrafınızda tanımadıklarınıza bile bakınca normal oluşlarına özeniyormusunuz:)üzülme yanlız değilsin saçmalamaktaa![]()
evetböyle etrafıma bakınca insanlara ahh ne kadar şanslılar normaller falan diye özeniyorum onlara:) sizinde oluyormu arkadaşlarınıza yada etrafınızda tanımadıklarınıza bile bakınca normal oluşlarına özeniyormusunuz:)
:) Allah yardımcımız olsun atlatıcaz inşallah... en azından yalnız değilizzz burada hepberaberizzzhemde çokk
AMİN İNŞAALLAHHHH ...
Merhaba ortak noktamız çok var benimde bebeğim 2aylık :)çok şükürki sağlıklı bende çok korktum vicdan azabı çeke çeke içtim ilaçları ama dayanılacak gibi değildi gerçekten hormonların etkisi Bencede .hayattan soğuyor insan ama geçiyor:)[/QQUOTE en baştan berimi içiyosun bende bu hafta başka bi dr.a gidip ilaç kullanırken hamilelilik geçirmek istediğimi sorucam yoksa hamilelik hayal benim için cesaretimde yok savaşacak gücümde 4 aydır ilaç kullanmıyorum
ıyı ki de vermişin canım. o zaman dogumdan sonra daha ıyı olunabılıyor. insallah bende sorun yasamam.Mvmv bana sordun sandım ben cevap verdim :)))