Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş ağrısı olduğu sizin ilacı birakunca benim carpintilarimda başladı dizinde mi bogle6 aylık oldu benim evet ama çok kötüyüm ilaç içince daha kötü oldum. 2 günde ilaca alışmak zor tabi ama hormonlarında etkisi vardır bu halim hiç iyi değil.
bırakınca olmadı şimdi başladığımda oldu baş ağrısı ve kusma oluyor şuanArunaaa dizinde ilacı bıraktığınızda bas agrılarılarınız olmuş muydu
kızlar ilaca başlayalı bugün 3 gün. ama hiç etkisi olmadı.ilk kez ilaç kullanmıyorum ki 10 gün bekliyimcanımmm benim çok sağol Allah razı olsunhem sende artık lütfen korkma aynılarını bnde yaşadım düzelelceksin hmde çok iyi olcaksın ben 8 senedir kullanıyorum ümidimi kesmedim sende öyle ol
![]()
kızlar ilaca başlayalı bugün 3 gün. ama hiç etkisi olmadı.ilk kez ilaç kullanmıyorum ki 10 gün bekliyim4 ay oldu zaten bırakalı... farklı bir ilaç o yüzdenmi yoksa ilaç kar etmicekmi??? ilaç içen arkadaşlar bana nasıl hissettiniz kendinizi yazarmısınız.şimdi iyimisiniz ne kadar sürede iyi geldiii?
kızlar ilaca başlayalı bugün 3 gün. ama hiç etkisi olmadı.ilk kez ilaç kullanmıyorum ki 10 gün bekliyim4 ay oldu zaten bırakalı... farklı bir ilaç o yüzdenmi yoksa ilaç kar etmicekmi??? ilaç içen arkadaşlar bana nasıl hissettiniz kendinizi yazarmısınız.şimdi iyimisiniz ne kadar sürede iyi geldiii?
izmirdeyim canim ben.evet doktorum izin verdi.düşük doz kullanabilirsin dedi.6.aya kadar sabrettim ama gücüm kalmadı.bunlari yaşayacağım hayatta aklima gelmezditerapide nefes egzersizleri ve meditasyon ogretiyorlar bir nebze iyi geliyor bence gitmelisin
bu panik atak veya okb şizofreniye dönüşmez değilmi?
böyle bir örnek duydunuzmu hiç?
6. aya girim ilk 4 ay hiç sıkıntı olmadı.1 aydır kabus yaşıyorum.bitmiyor geçmiyor ve geçmeyecek diye çok korkuyorumhamileliğin başından beri varmı sıkıntılarınız ilerleyen zamanlardamı başladı?
o D grubu ilaçtı bu verdiği C grubu ilaç yani içilebilir dedi.böyle yaşamaktan bıkıp kendimi kaybedip intihar edermiyim diye korkuyorum.çok ağlıyorum.ben ölmek istemiyorumMrb arunacım bi kere bende hastalandığımda senin gibi düşünceler vardı bendede aynı ilacı kullanmama rağmen bi hafta on gün sürmüştü panik yapmıştım bende geçmicek diye ama inan geçiyo ama niye dr.un kendi ilacını vermedi
6. aya girim ilk 4 ay hiç sıkıntı olmadı.1 aydır kabus yaşıyorum.bitmiyor geçmiyor ve geçmeyecek diye çok korkuyorum![]()
o D grubu ilaçtı bu verdiği C grubu ilaç yani içilebilir dedi.böyle yaşamaktan bıkıp kendimi kaybedip intihar edermiyim diye korkuyorum.çok ağlıyorum.ben ölmek istemiyorum![]()
Sen hamilemisin gznn