Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canım benim ben okb den intihat edeni duymadım..ölmeyeceksin tabiki..bende yasadım bunları eşimle yolculuk yaparken el frenini cekermiyim diye korka korka tatile gittim ben..dönem dönem alevleniyor işte..yalnız değilsin..
evet oda aklima geldi.aynisi:( gectimi geçiyormuuuu?

Allah korusun cnm öle düşünme elbet geçecek bence dr.da bi sor ama inan üç günde bıçak gibi kesmez zor ama sabretmek acaba bi diyazem iğnesi olsan rahatlatır bikaçgün ilaçta etkisini görterir o zamana inş.rabbim şifa versin tez zamanda
sanki ictikçe kötülestim:( aglayip bagirip kendimi yerden yere atadim var korkuyorummm diye:(

Hastalıklarda bazen ilaç hastalığı artırır sonra fayda ederya belkide öyle bir şey dir

evet oda aklima geldi.aynisi:( gectimi geçiyormuuuu?

tabiki geciyor bak hamileyim.ilac kullanmiyorum cok sikntim.yok..ama hepsini yasadim en agir sekilde ama gecti tekrarda edebikir.ama sunu aklindan cikarma bu tedavi edilebilen.birsey..sadece hamileyken daha zor ..ama gececek

tabiki geciyor bak hamileyim.ilac kullanmiyorum cok sikntim.yok..ama hepsini yasadim en agir sekilde ama gecti tekrarda edebikir.ama sunu aklindan cikarma bu tedavi edilebilen.birsey..sadece hamileyken daha zor ..ama gececek
terapiye gittim 1 saat... agladim biraz acildim...bebeğimin hissetmesinden dolayi cok üzüluyorum.sen ne kadarlik hamilesin

terapiye gittim 1 saat... agladim biraz acildim...bebeğimin hissetmesinden dolayi cok üzüluyorum.sen ne kadarlik hamilesin

11 hafta canım..agla tabi..ilaçlar malum hemen etki etmiyor..ama o mucizeyi kucagına alınca hepsi bitecek..burada bir dünya insan ilaçla geçirdi hamileliğini..o konuda aklını bulandırma sakın

11 hafta canım..agla tabi..ilaçlar malum hemen etki etmiyor..ama o mucizeyi kucagına alınca hepsi bitecek..burada bir dünya insan ilaçla geçirdi hamileliğini..o konuda aklını bulandırma sakın
cok dayandim tam 35 gun heran her saniye atak gecirdim ama icmedim ilac..sonunda yenildim...22.haftamdayim iste ilaca basladim.Allah hepimize şifa versin. uyurken hersey ne kadar guzeldi uyandim yine basladi güm güm kalbim:(

merhaba canım seninde sıkıntıların arasında kendimi atarmıyım korkusu olmuşmuydu? hatırlatmak istemiyorum ama bunu aşabilen biriysen bunu duymak isterim.

Ben bursa,dayım arkadaşım.o teknigi hiç duymamistim gercekten mantıklı ama en önemlisi doktoruna güven. Simdi isten ayrilicam ve doktorumla sıkılmamam icin plan cizicez bi nevi yaşam koçu gibi bisey :KK49: evd3 oturunca insan daha cok düşünüyor çünkü. Ama bende uyuyamama problemi var opsesif dusunup uyuyamassam sikiliyorum cok sacma gerci.buda hastaligi tetikliyor.belki evde olunca daha cabuk gecer. Bebek istiyorum cunku :anneadayı: sen hangi meslektensin

merhaba bende bursalıyım hangi doktora gittiğinizi öğrenebilirmiyim..bursa da terapi yapan bir doktor arıyorum

merhaba canım seninde sıkıntıların arasında kendimi atarmıyım korkusu olmuşmuydu? hatırlatmak istemiyorum ama bunu aşabilen biriysen bunu duymak isterim.

çok yoğun değildi ama balkona çıkmazdım..saçma şeyler yapmaktan korkardım..yani okb nin alevlendiği dönemim oldu..okb anksiyete pa depresyon zincirleme zaten birini yaşayan hepsinden biraz yaşıyor.Ama benim asıl problemim anksiyete ama ne!cehennemi yaşadığım zamanları bilirim ..

çok yoğun değildi ama balkona çıkmazdım..saçma şeyler yapmaktan korkardım..yani okb nin alevlendiği dönemim oldu..okb anksiyete pa depresyon zincirleme zaten birini yaşayan hepsinden biraz yaşıyor.Ama benim asıl problemim anksiyete ama ne!cehennemi yaşadığım zamanları bilirim ..
Allah biraha hiiç yaşatmasın inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz.. ilaç alınca geçti diyorsun değilmi? canım öyle yanıyorki tek bir umut ışığına muhtacım resmen:(
sen hangi şehirdesin

Allah biraha hiiç yaşatmasın inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz.. ilaç alınca geçti diyorsun değilmi? canım öyle yanıyorki tek bir umut ışığına muhtacım resmen:KK43:
sen hangi şehirdesin[/

amin..tabiki geçti uzun zaman ilaçta kullanmadım sonra tekrar etti bu defa depresyona girmişim prozac la idare ettim bebek istediğim için hamile kalıncada bıraktım işte şimdilik iyiym hamdolsun arada yokluyor ama idare ediyorum..yaşarken geçmeyecek gibi geliyor bilirim ama geçecek tabiki..ben bursa-inegöldeyim. sen hangi şehirdesin?

izmirdeyim ben...gerçekten yaşarken hiç geçmicek sanıyorum.. aklıma gelince ateş basıyor heryerimi midem bulanıyor.çok utanıyorum bu düşündüklerimden ve ben bankada çalışıyorum düşün ki günde kaçyüz tane işlemim oluyor arada kaçıp ağlıyorum:(

izmirdeyim ben...gerçekten yaşarken hiç geçmicek sanıyorum.. aklıma gelince ateş basıyor heryerimi midem bulanıyor.çok utanıyorum bu düşündüklerimden ve ben bankada çalışıyorum düşün ki günde kaçyüz tane işlemim oluyor arada kaçıp ağlıyorum:KK43:

çalışırken unutmuyormusun biraz?utanmak ne demek bu bir rahatsızlık..ve bir sürü insan var bunun tedavisini gören..ilaca başlayalı kaç gün oldu..ne kullanıyorusun?

:KK17:
çalışırken unutmuyormusun biraz?utanmak ne demek bu bir rahatsızlık..ve bir sürü insan var bunun tedavisini gören..ilaca başlayalı kaç gün oldu..ne kullanıyorusun?
bugün 4.gün ilaç içtim prozac 20mg... ama geçmiyor geçmeyecek gibide duruyor.o kadar korkuyorunki kendimi kaybedip o balkona çıkarım diye:(:KK17:

:KK17:
bugün 4.gün ilaç içtim prozac 20mg... ama geçmiyor geçmeyecek gibide duruyor.o kadar korkuyorunki kendimi kaybedip o balkona çıkarım diye:KK43::KK17:

öyle birşey olmayacak sadece dengesiz salınan hormonların sana bunu hissettiriyor..prozac hafif bir ilaç bana aman aman fayda etmedi muhtemelen hafif geliyor ama idare edebileceğin duruma getirir seni yavaşça..yani tam doz olması gerekn ilacı kullanınca tamamen geçecek..ama şimdilik biraz ilaç biraz sabır..

öyle birşey olmayacak sadece dengesiz salınan hormonların sana bunu hissettiriyor..prozac hafif bir ilaç bana aman aman fayda etmedi muhtemelen hafif geliyor ama idare edebileceğin duruma getirir seni yavaşça..yani tam doz olması gerekn ilacı kullanınca tamamen geçecek..ama şimdilik biraz ilaç biraz sabır..
sağol canım benim inşallah.. hayır neden illa balkon ? neden başka türlüsünü düşünmüyor insan.madem ölmekten korkuyorum neden balkon:( birde 4.kattayız biliyormusun ,Allah korusun:cry:

Back
X