Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr da Öyle dedi hormonlarla alakaliymis. Sen kac ayliksinben ilaca baslamama rağmen hala öyleyimsanirim bunlar hamilelik hormonlarindan
5 buçukDr da Öyle dedi hormonlarla alakaliymis. Sen kac ayliksin
Rabbim kucağına almayi nasip etsin canim ins şu skntidan da kurtuluruz biran once5 buçuk
Aminnnn. hepimiz kurtulalım bu sıkıntılardan biran önceRabbim kucağına almayi nasip etsin canim ins şu skntidan da kurtuluruz biran once
ece de güzelmiş. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. bakalım benim kızmı erkek mi olucak. bu arada ben bu aralar tansıyon sorunuyla bogusuyorum. holter takılmıştı . bugün gözüktüm doktora ortalama 13-7 çıktı. hem kadın dogum doktorum hem kalp doktoru sıkı diyet verdituzsuz yiyecekmişim hamuişi yok en kötüsü tatlı yok. tatlı beni çok mutlu ediyordu artık yasak ne yazık ki.
kalbime kuş kaçıyor sankisürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası
korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi
uyumadan önce bitki çayı içmeyi denedinmi? mesela sarı kantoron veya papatya çayı.. biraz olsun iyi geliyor bana ben yatmadan içiyorum 1 fincanruyamda anksiyetem tekrar etmişti elimde tesbih deli gibi ağlıyordum..bi ara açtım gözlerimi ama ayırt edemiyorum gerçekmi değilmi..bütün vücudum uyuşmaya başladı kanım çekiliyo sanki..ateş bastı ..derken tekrar dalmışım.
uyumadan önce bitki çayı içmeyi denedinmi? mesela sarı kantoron veya papatya çayı.. biraz olsun iyi geliyor bana ben yatmadan içiyorum 1 fincan
ben rüya görmüyorum ama bende çok evhamlıyımBen de asiriri elhamliyim ve surekli garip ruyalar goruyorum benim gibi olan var mi acaba
hamileliğin ilk ve son aylarında garip rüyalar görünür bu normal.Ben de asiriri elhamliyim ve surekli garip ruyalar goruyorum benim gibi olan var mi acaba