Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim belli erkek. 12. Haftada soylemisti doktorum. Sonra kesinlesti. Seninde bir dahaki kontrolde kesinlesir sanirim.Sizin bellimi cinsiyeti
Ben 18 de kesin öğrendim. Bekletti beni kızım :)Kaçıncı haftada belli olurki cinsiyet
Bende 12 ci haftamdayim dotor banada 12. Haftada söylemiş oldu sizinki gibi ;-) kız dedi ama kensin dil dedi kesin kacinci haftada belli oldu seninBenim belli erkek. 12. Haftada soylemisti doktorum. Sonra kesinlesti. Seninde bir dahaki kontrolde kesinlesir sanirim.
Benim 14 te erkek dedi tekrar. Bugun de kontrolum vardi. Artik kesin erkek dedi. Bence bugun tamamen kesinlesti. Yanilmalar olabiliyormus canim erken haftalarda.Bende 12 ci haftamdayim dotor banada 12. Haftada söylemiş oldu sizinki gibi ;-) kız dedi ama kensin dil dedi kesin kacinci haftada belli oldu senin![]()
maşallah ne güzel Allah bağışlasın
belirtilerin tam olarak neydi benim mesela sürekli içim sıkılıyor çarpıntı hiçbirşeyden zevk almıyorum
iştahsızlık yorgunluk evde tek basına kalamama sürekli ağlama isteği gibi
iyi olmana çok sevindim canım. zaman geçtikçe ilacın etkiside artıyordur. bende 1 gün sonra 18. haftama giriyorum. anlamadım neden böyle oldugunu. şu testlerin sonucu gelsin canım bakalım rahatlıycakmıyım. ilaç kullanmaktan korkmuyorum bende hiç. benim doktorumda aynı düşüncede diğer arkadaşlarında bilgisi olsun. xanax bile çok zorda kalırsan kullanabilirsin ama kronik hale gelmiycek diyor. benim doktorumda prof. aynı zamanda psikologumda aynı düşüncede bir bardak şarap içmiş gibi olursun diyor ki o da alanında en iyilerden. o yüzden ilaçtan sizde korkmayın. ben sadece bekliyorum eğer ki atak geçirirsem bir gün o zaman başlıycam. şu an için çok kötü değilim daha. hatta şu mutsuzlugum bebeğe daha kötüyse atak geçirmesem bile doktorum uygun görürse başlamayı düşünüyorum. benim doktorum ne yazık ki dogumdan sonra asla içemezsin diyor. ya emziricekmişim ya ilaç kullanıcakmışım. o zaman kötü olursam sürekli ilaç değilde xnax gibi bi ilaç düşünüyorum çok kötü oldugumda. sütümü sagıcam. zaten 4 saat kadar sonrada vücuttan atılıyor. bana xanax çok iyi geliyor.çeyrek içiyordum o bile yetiyor. hayat kurtarıcam resmen.
Uyusmanin anksiyeteyle ilgisi varmidir ki canim. Neren uyusuyor?
Merhaba ben 36 haftalik hamileyim uzun ugraslar sonucunda hamile kaldim doktorum normal dogum yapabilecegimi herseyin normal oldugunu soyluyor. Ama ben normal dogumdan korkar oldum birsey olur kaygisiyla aksi gibi sezeryan da beni tedirgin ediyor aklim cok karisiktam olarak panik atak oldugum soylenemez ara ara carpintilarim oluyor bazen bunaldigimi hissediyorum asansore yalniz binmem yanimda biri olsa da tercih etmemeye calisirim igneden serumdan herseyden korkuyorum az bir sure kaldi karar da vermem gerekiyor napicam bilmiyorum benimle ayni durumu yasayan oldu mu hic ?
Canim.hamileliktendir bence. Diger konuda da konusuldu okuduysan. Carpintisi olanlar var. Bende de oldu. Doktoruma sordum kalp atim hizi 20 kadar artabilir hamilelikte dedi. Benimde yukseldi hep ama onceden dusuk oldugu icin cok etkilenmiyorum. Sen bir olctursene kac atıyor. Doktorum eger dinlenme aninda da surekli carpinti yasarsam kardiyolojiye gitmem gerektiğini söylemişti. Sen rahat birisin panik ataktan degildir sakinles azcik carpintin duzelir eminim. Hem carpmasa daha mi iyiçarpıntım varrrrr...ben anksiyetenin en zor döneminde bile carpıntı yasamadım..paniktenmi hamileliktenmi başka bir sorun mu var bilemiyorum..ögghhh geldi doktorlardan..yardım et Rabbim
Bana nedense her gun kullanilan ilaclar bana iyi gelmiycekmis gibi geliyor. Lustral kullaniyordum bir ise yaramadi. xanax kullandim.ama ayda bir bilemedin 2 tane. Böle böle iciyordum hep. Toplantiya katilicaksam ya da uzak bir yere gidiceksem yani beni rahatsiz edecek bir durum olusucaksa onlem olarak iciyordum ataklari engelliyordum sanırım. Hala da cüzdanımda vardir. Benim güvencem gibi birsey oldu :) 3 senedir yanimdan eksk etmiyorum ama surekli icmiyorumda yanimda tedbir amacli tutuyorum.Ama emzirme doneminde asla demesi beni tedirgin etti. Okudugum kadariyla kullanilan ilaclar varmis. Sende kullanmisin canim bebegine bir etkisi oldumu ilacin. Birde dogum sonrasi lohusalik donemini nasil gecirdin. Hormonlar degistigi icin bizler icin biraz daha zor mu geciyor. Sen nasildin. Ben bir bundan birde dogum yaptiktan sonra hastanede yatmaktan cok korkuyorum. Insallah kismet olur kolay bir dogum olurda hemen ayaklanirim dolasirim. Yoksa nasil hareketsiz yaticam ben bilmiyorum. Bir sure sonra detayli ultrasona giricem ama hic girmek istemiyorum. Onda da uzun sure hareketsiz yatmam gerekicek cunkuBen emzirirken Paxil kullandım. Günde 1 tane. Günü kurtarmak için. Sonra emzirmeyi bırakınca psikiyatrıma gitmeye başladım ve ilaç düzenimi anlattım. Benim doktorum da ilaç taraftarı değil. Paxil emzirme döneminde en güvenilir ilaçlardan biriymiş diye içtim dedim. E yani pek önermeyiz ama çok zorda kalırsan içilebilecek bi ilaç demişti. Hamilelikten önce ben de Xanax kullanıyordum ama doktorum artık yazmıyor. Bağımlılık yaptığı için. Bana kalsa benim de hayat kurtarıcım :))
Ya arkadaşlar bende şöyle bişey oluyo bilmiyorum panik atak mı..2sefer oldu.kalp çarpıntısı. Gibi ama şiddetli. Oturup dinlenme gerek..sabahın erken saatlerinde oluyo.hani gün içinde olsa yoruldum derim ama...sabahları portakal suyu içiyorum.onla bi alakası olabilir mi..bi kalp doktoruna mı gitsem
Merhaba arkadaslar daha dun ogrendim hamile oldugumu kasik sancilarimdan dayanamadum bi de bir damla kanamam oldu suphelendim doktor 2 haftalik hamle oldugumu ogrendimama cok zor bir donemiss bebegin rahime yerlesmsi ve tutunmasi icin cok panikim ve cok korkuyorum ne yapmaliyim neyi yersem cok faydali olur kizlarrr
çarpıntım varrrrr...ben anksiyetenin en zor döneminde bile carpıntı yasamadım..paniktenmi hamileliktenmi başka bir sorun mu var bilemiyorum..ögghhh geldi doktorlardan..yardım et Rabbim
Canim.hamileliktendir bence. Diger konuda da konusuldu okuduysan. Carpintisi olanlar var. Bende de oldu. Doktoruma sordum kalp atim hizi 20 kadar artabilir hamilelikte dedi. Benimde yukseldi hep ama onceden dusuk oldugu icin cok etkilenmiyorum. Sen bir olctursene kac atıyor. Doktorum eger dinlenme aninda da surekli carpinti yasarsam kardiyolojiye gitmem gerektiğini söylemişti. Sen rahat birisin panik ataktan degildir sakinles azcik carpintin duzelir eminim. Hem carpmasa daha mi iyi![]()