Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

112 mi oturuyormuydun peki ... neden hep bole yuksek yahu niye normal hamileler gibi 80 90 atmiyor anlamiyorum... bufami panik atagin oyunu

Normal hamilelerin 80-90 olduğunu nereden biliyosun? Nabzının, kalbinin fazla atması gayet normal.

Normal hamilelerin 80-90 olduğunu nereden biliyosun? Nabzının, kalbinin fazla atması gayet normal.
Domestikus sen yazinca dojtor yazmis gibi oluyor ☺ ya arkadaslarim.benim haftalarimda soruyorum 80 diyolar 75 diyen var... karsilastieiyorum onlarda hamile ee benim.niye bu kadar yuksek diyorum

Domestikus sen yazinca dojtor yazmis gibi oluyor ☺ ya arkadaslarim.benim haftalarimda soruyorum 80 diyolar 75 diyen var... karsilastieiyorum onlarda hamile ee benim.niye bu kadar yuksek diyorum
canim bu kişiye göre değişir. kilon, yaşın, hamilelik haftan... 150 üstü olmadikca sikinti yok. kalp ozellikle belli haftalarda cok calisiyor bebege kan yetistiriyir.artmasi cok normal.

Bugün iyiyim şükür canım iki gündür kendi annem yanımda ya keyfim keyif iş yerinden de izin aldım annem geldi diye ev de vakit geçiriyoruz ama gidince ne olacak bilmiyorum kabus başlamaz inşallah bugün saat 2 de randevum var psikiyatristimde dua edin canım

ben bugün ilaç kullanıcam sanırım :( doktora gidiyorum çok stresliyim. doktora gitmek istemiyorum ben ya. şeker yüklemesi yapılacak bir de. belki gitmez dönerim yüklemeden sonra. neyi tercih ediyim bilemedim. ilaç mı doktormu

Domestikus sen kontrollere gidememistin. Ilac icip gitmeyi denemismiydin hic. Xanax hibi. Napsam bilemedim.

ben bugün ilaç kullanıcam sanırım :KK43: doktora gidiyorum çok stresliyim. doktora gitmek istemiyorum ben ya. şeker yüklemesi yapılacak bir de. belki gitmez dönerim yüklemeden sonra. neyi tercih ediyim bilemedim. ilaç mı doktormu
Canım sakin ol neden telaş yaptın sen ? Kac haftalıksın

Kızlar vallaha bende güldüm haklısınız :) kuruntuluyuz hele zihinde kurupta söze dökemediklerimiz. Biri beynimdeki kurduklarımı cihazla görse bilse yatırır ruh hastalrı bölümüne :)) resmen esyaların bile ugursuzlgna falan inanıyorm bunu bugn giydgmde kötü bigün geçrmştm giymyim falan iyice dellendim :) tek istedgm Allahın izniyle şöyle 30 lu haftalara girmek daha 20 yim
Bana dedi zaten psikiyatrist yTırabiliriz seni belki diye:(( bende 21. Haftadayım Ceren aynıyız senle:) günler geçmiyooorr bi türlü

canim iyi olmana coooook sevindim ilac basliyor demek etkiye.git gide daha iyi olacaksin.ohhh simdi keyfini cikart hamileligin.

Canım inan iyiyim demeye korkuyorum :) sanki birden kötü olacakmışım gibi. bir günüm diğerini tutmuyor. Daha iyiyim ama çok şükür

Canım sakin ol neden telaş yaptın sen ? Kac haftalıksın
26. haftanın içindeyim canım. geldim doktordan. ilaç içmedim sıkıntı çıkmadı çünkü ordan oraya koşusturmayla geçti bir anda kendini ultrasonda buldum.
doktora gitmeyi sevmiyroum uzun süre ultrasonda kalıyorum. hareketsiz yatıyorum o yüzden stres oluyorum kalkıp gidesim geliyor. yarım saat kaldım gene ultrasonda.bir ara daraldım baya kalkıcaktım sonra sabret diye diye bitti gene.

Canım inan iyiyim demeye korkuyorum :) sanki birden kötü olacakmışım gibi. bir günüm diğerini tutmuyor. Daha iyiyim ama çok şükür
o birden kötü olacakmışım hissi var iste bende de.olmazsin kuzum inşallah bende arkadasin hastaneye yatirilma durumunu okudum fena oldum.neden yatircaklarmis ki:(

Hehehehee :)) Lise mezunuyum ben. En büyük isteğim de psikiyatri alanında okumaktı ama işte malum sebepler vs vs... Ben bildiklerimi paylaşıyorum sadece. Sizi yanıltmıyorumdur İnşallah. En iyisini tabii ki doktorlarınız bilir.

Domestikus sen kontrollere gidememistin. Ilac icip gitmeyi denemismiydin hic. Xanax hibi. Napsam bilemedim.

Xanax içmeyi göze alamadım. İlaç poşetim önümde dururdu, xanax'ı seyrederdim :D Bi gün çeyrek kırdım elime aldım, yapamadım.. İçmedim. Doktorun önerdiği ilacı kullandım sadece.

Xanax içmeyi göze alamadım. İlaç poşetim önümde dururdu, xanax'ı seyrederdim :KK70: Bi gün çeyrek kırdım elime aldım, yapamadım.. İçmedim. Doktorun önerdiği ilacı kullandım sadece.
Bende yanimda tutuyorum sürekli. Ama benim her iki doktorum da surekli olmadiktan sonra icebilirsin dedi. Ilk 3 ay zararliymis o ilac. Yarik dudak falan yapiyormus. ama insanin eli gitmiyor iste. Ama bir gun cok kotu olursam kesinlikle icerim . xanax guvencem benim :)

Back
X