Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün bende baş dönmesi yaşadım hala etkisindeyim. bende tetikteyi,m sürekli. eger geçirmenin bir yolunu bulursam sana söylerim canım. bu arada grup kurduk gelsene oraya.Kızlar ya ne olacak benim bu halim( ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz
( sürekli şekerim düşecek aç kalıcam korkusundayım titriyorum sürekli
(
Tansiyonun nasılKızlar ya ne olacak benim bu halim( ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz
( sürekli şekerim düşecek aç kalıcam korkusundayım titriyorum sürekli
(
bende şaşırdım ilk defa duydum ayakta terapi diye birseyi. hamileliğin ilk 3 ayında genelde doktorlar önermiyor ilacı. sonradan isteyenler başlayabiliyor. bu arada gruba ekledim seni.Selam kizlar benide araniza alin henuz hamile degilim 2dusuk yaptim tekrar hamile kalmak icin ugrasiyorum ama bu sene panik atak denen illetle ugrasiyorum anksiyete bozuklugumda olduilac verdi dr ama kullanmaya korktum gebelikte zararı olurmu diye simdi tekrae gidicem ayakta terapi uygulayacaklarmis nasil oluyor bilmiyorum gebelerde ilac yerine ayakta terapi yapılıyormus hergunum zehir oluyor bu ara
![]()
kaç haftalıksın ki canım. doktoruna sor istersen genelde 3 aydan sonra ilaca izin veriyorlar. bu arada facebook grubunada gel istersen. PAYM diye aratırsan bulursun.Bende yeni hamile kaldım paxera kullanıyordum ve zestat zestatı kestın ama paxera almadığım zaman çok kötü oluyorum hiç uyku uyayamıyorum gece ne olur yardım edin ne yapıcam 8 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum paxera 10 mg düşürdüm bebege bir zararı olurmu acaba
Bende bu yabancılaşma hissiyle baş edemiyorum kopuyor muyum hayattan diye sorgularken kriz geçiriyorum benim doktorumda ilaç tedavisi uygulamiyor.nasıl atlatiyorsunuz bu gunleri paylasirsaniz sevinirim daha 23 haftalık gebeyim.Sevgili @domestikus benim bu yabancılaşmalarım geçmiyor tüm gün sürüyor. Artık normal algılamayı unuttum esim ve tüm dünya yabancı geliyo. Gercekten kopuyor muyum acaba? Çok korkuyorum bu durum nereye gideceK. Tüm gün yaşıyorum bu durumu. Deliricem artık dayanamıyorum doktor ısrarla sabret diyo.
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Daha sonra da geçmiş olsun diyim. Ben 3 aydır ugrasıyorm yabancılaşma ile. Kafama çok taktım ilerledi. Şimdi de işin içinden çıkamıyorum. Çok önemsememeye çalış bu düşünceleri. Ama çok rahatsız ediyorsa ilaç alabilirsin, çünkü daha ilerde çok daha zor oluyor. Ben 28 e kadar Bekletti doktorum çatlattı beni, ilaç vermedi. Şimdi 20 gündür paxil kullanıyorum ama bir faydasını görmedim, geç kaldım çünkü ben. Herkes yaşadıklarına göre konuşur bence geç kalmadan başlayın ilaca. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var doktorun bilir. Çok geçmiş olsun.Bende bu yabancılaşma hissiyle baş edemiyorum kopuyor muyum hayattan diye sorgularken kriz geçiriyorum benim doktorumda ilaç tedavisi uygulamiyor.nasıl atlatiyorsunuz bu gunleri paylasirsaniz sevinirim daha 23 haftalık gebeyim.
bana doktorumun söylediğini paylaşayım belki moral olur sanada anksiyete hamilelik döneminde inişli çıkışlı olacaktır seni ve bebeğin hayatını tehlikeye atmaz.ben hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum bu haftalarda ancak etkisini gösterir ilk 2-3 hafta. bir işe yaramıyor olarak görüyorsun ama çok güzel toplayan bir ilaç benim hamilelik öncesinde yaşadığım anksiyete yatağa düşürmüştü ama topladı beni.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçecek bu günler..Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Daha sonra da geçmiş olsun diyim. Ben 3 aydır ugrasıyorm yabancılaşma ile. Kafama çok taktım ilerledi. Şimdi de işin içinden çıkamıyorum. Çok önemsememeye çalış bu düşünceleri. Ama çok rahatsız ediyorsa ilaç alabilirsin, çünkü daha ilerde çok daha zor oluyor. Ben 28 e kadar Bekletti doktorum çatlattı beni, ilaç vermedi. Şimdi 20 gündür paxil kullanıyorum ama bir faydasını görmedim, geç kaldım çünkü ben. Herkes yaşadıklarına göre konuşur bence geç kalmadan başlayın ilaca. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var doktorun bilir. Çok geçmiş olsun.
Ha bu arada yabancılaşma ile sana bişey olmaz, asla gercekten kopmazsın, delirmezsin. Bunu doktorum bana defalarca söyledi. Ama süründürüyor işte.
PAYM yazarsan büyük harflrle çıkıyor canımBende bulamadım grubu
bana doktorumun söylediğini paylaşayım belki moral olur sanada anksiyete hamilelik döneminde inişli çıkışlı olacaktır seni ve bebeğin hayatını tehlikeye atmaz.ben hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum bu haftalarda ancak etkisini gösterir ilk 2-3 hafta. bir işe yaramıyor olarak görüyorsun ama çok güzel toplayan bir ilaç benim hamilelik öncesinde yaşadığım anksiyete yatağa düşürmüştü ama topladı beni.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçecek bu günler..