Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

arkadaşlar bende de panik atak var ki malesef berbat bişey hemde hamile kaldım birden bıraktım ilacımı hep tetikteyim oyalamaya çalışıyorum kendimi. eğer bi süre daha boyle olursa doktora gitmeyi düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz ? sorunlarınız neler.?

Canim ben sekizaydir panik atak icin hap kullaniyorum benim ilk halim baya kotuydu hep kalp sandik bulundugum ildeki doktorlarda bilemedi ilerledi baya sonra memlekete gittim orda hocaya gozuktum ilk uc ay baya zorluydu tam da gecti diyemezdim ama artik baya iyiyim sukur. Ben de bebek istiyorum ama iste hap var diye esim istemiyor:KK43:

arkadaşlar bende de panik atak var ki malesef berbat bişey hemde hamile kaldım birden bıraktım ilacımı hep tetikteyim oyalamaya çalışıyorum kendimi. eğer bi süre daha boyle olursa doktora gitmeyi düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz ? sorunlarınız neler.?
Allah yardimcin olsun canim benim baska seylerle ilgilen film izle ya da buyukler icin boyama kitaplari var onlardan al boya ben aldim gercekten ise yariyor bebegine orgu or ... Kac aylik simdi bebegin?

ben birçok doktora sordum. cipralex i 5 mg indirip çocuk çalışmasına başla dediler.hamile kalınca da bırak dediler.bende başladım. allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş.

arkadaşım hangi ilacı kullanıyordun. kaç haftalıkken hamile olduğunu öğrenip ilacı bıraktın acaba. bizde öğrenelim

ben birçok doktora sordum. cipralex i 5 mg indirip çocuk çalışmasına başla dediler.hamile kalınca da bırak dediler.bende başladım. allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş.
İnsallah saglikli hayirli bir evlat lutfetsin Rabbim canim
Benim icinde dua et benim ancak martta kesebilecegim ilacimi

Ben paxil kullanıyordum beş haftalıktı öğrendiğimde hemen bıraktım yediye haftalık olacak ama iki hafta iki sene gibi geldi ilaca çok şartlamışım nerdeyse 6 senedir kullanıyorum bide ya bende hiç cesaret edemezdim bebeğe ama oldu Allah'ım yardım eder inşallah

Ben paxil kullanıyordum beş haftalıktı öğrendiğimde hemen bıraktım yediye haftalık olacak ama iki hafta iki sene gibi geldi ilaca çok şartlamışım nerdeyse 6 senedir kullanıyorum bide ya bende hiç cesaret edemezdim bebeğe ama oldu Allah'ım yardım eder inşallah

bence sana Allahın mucizesi.rabbim bizede nasip etsin inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli. forumda aynı senin gibi olan bir çok insan var. onların yazdıklarını oku ve rahatla. 3 aydan sonra kullanılabilecek ilaçlar var.

Hangi ilacı kullandınız acaba bende şuan kötüyüm ve paxera ya başladım mecburen doktorum bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyor...
ben lustral kullandım Hamileyken. benimde korkuları vardı ama allaha şükür hicbirsey olmadı. emzirirken de kullandım lustrali

Benimde 2 yıl önce başladı 1 yıl düzenli ilaçtan sonra geçmişti ama şimdi tekrarladı ve 5 aylık hamileyim aşırı çarpıntım oluyor ve bu beni baya korkuttu ama doktoruna güvenerek başladım ilaca bugün inşaallah bebeğimde bende iyi oluruz...

Aslında ben de öyle diyorum ama bazende insan normal insanlar gibi olmak istiyor ya böyle nasıl geçecek diye düşünüyorum hep. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun çok zor cidden. Hep okuyorum bi ara tamam diyorum ama yine aynısı oluyo işte umarım ıspanak kürü işe yarar.

kızlaaar slm :) 6 aylık bi panik atak ve okb tedaviisnden snra hamileyim :)) çok korkmştum ilaçsız nasıl gecer die ama bi kaç saçma sapan kalp çarpıntım dışında bişi olmadı .. yada artık olayı büyütmemeyi öğrendim..

size tavsiyem elinizde sürekli bişiler olsun ''doktorumn tavsiyesidir.. tığişine başladım elime ipliği alınca unutyorum çarpınıtıyı kötü düşünceleri ...

heee bi de rafta acil durumlar için passiflora veermişti doktorcugum ama 3 aydır ilaç kullanmıyorum ve sadce 2 defa ihtiyaç duydum kendisne :)

şimdi iyyyim sıkıntısı olan arkdşlar bi ugraşınız olsun düşünclere vakit bırakmayın.. uykunuz gelmeden yatağa girmeyin sevgilerrr :)

Ne güzel size ya bende tığ işi yapıyorum herşeyi yapıyorumda ilaç kesince oldu birden. Nerde yaşıyorsunuz bide doktor hala bulamadım ben

samsunda gitttim ben doktora yakınlardaysanız tavsiye edebilirim paxil kullANDM 20 MG yANINDA BİRde dideral çarpıntı için .. iyi bi ilaç kombinasyonu oldu galiba bana iyi gelmişti :)

Bende paxil kullandım başkada kullanmadım. Ben İstanbul'dayım daha kalp atışını duyamadım özel çok masraf oluyo. Bide şimdiden doğum korkusu sardı beni zaten canım az benim ya. Kaç yaşındasınız?

Merhaba hanımlar bende 7 yıldır p.a = anksiyete bozukluğu var her nöbet geçirdiğinde oluyorum diye acile gidiyordum ama ne yazıkki bu hastalık bitmiyor öldürmuyor fakat surunduruyor iki buçuk yıllık evliyim ve artık anne olmak istedigimde bir anda ilacı bıraktım ki ben çok ağır ilaç ve iğneler kullandım 1 ay psikiyatri bölümünde yattım Dr.cesaretin varsa bırak dedi 1.5 yıl oldu bıraktım ve şuan 7 haftalık hamileyim zorlaniyorum nrfesim daraliyor ama zorda kalmadığını surece ilaca baslamicam çünkü onların faydası yok bu hastalık çok sinsi geçti diyorum tekrar bir şekilde tetikliyor oyuzden sırf ilaç için annelik duygusunu ertelemeyin 7 yıldır p.a dan olmediyse m allahın izniyle yine olmem heee ecel geldiyse p.a bahanemiz olur panik yok allah var...

Merhaba hanımlar bende 7 yıldır p.a = anksiyete bozukluğu var her nöbet geçirdiğinde oluyorum diye acile gidiyordum ama ne yazıkki bu hastalık bitmiyor öldürmuyor fakat surunduruyor iki buçuk yıllık evliyim ve artık anne olmak istedigimde bir anda ilacı bıraktım ki ben çok ağır ilaç ve iğneler kullandım 1 ay psikiyatri bölümünde yattım Dr.cesaretin varsa bırak dedi 1.5 yıl oldu bıraktım ve şuan 7 haftalık hamileyim zorlaniyorum nrfesim daraliyor ama zorda kalmadığını surece ilaca baslamicam çünkü onların faydası yok bu hastalık çok sinsi geçti diyorum tekrar bir şekilde tetikliyor oyuzden sırf ilaç için annelik duygusunu ertelemeyin 7 yıldır p.a dan olmediyse m allahın izniyle yine olmem heee ecel geldiyse p.a bahanemiz olur panik yok allah var...
Ne güzel demişsiniz ilaç uyuşturuyo sadece bi işede yaramıyor güçlü yapmıyo bizi. Bndem bi hafta öndesiniz. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve yardımcımız oldu

Allah razı olsun ozgrmzn cymlemuze kolaylık versin Rabbim p.a li olmak çok zor ama ilaca bağlı kalmak dahada bir zor bu sureci atlatalim meleklerimizi kucagimiza alalım başka bisey istemem

Back
X