Arkadaslar ,asla vebal almak istemem ama bu panik atak ve okb nin nekadaf zor bir hastalik oldugunu bildigim icin yazma geregi duydum.ben izmirdeki cok bilinen ozel bir hastanenin yine cok bilinen profesorune gittim.iki bebek kaybim oldugu icin ilacsiz duramiyorum.doktorumla bu konuyuda konustum ve bana lustrali kullanmaya devam et hamile kalinca keseriz gunu kurtarcak ilac veririm gerekirse dedi.uc ay sonrasinda ihtiyac duyarsan terar baslariz dedi.kesinlikle rahat olmami , bu ilacin gebelikte hep kullandirdiklari bir ilac oldugunu soyledi.oyle lagit falanda imzalatmadi kendine cok guvendigi icin.bana oyle guzel acikladiki icim rahat 75mg selectra kullaniyorm ve korunmuyorum.ilk uc ayda da kullanabilirz ama 75mg selectra sana yetiyorsa,uc ay dayanabilirsin cnku agir bir hasta deilsin dedi.adam diyorki o bebek icerde duracaksa herturlu durur bosuna gerilme dedi.ilaci kullanmaya devam et diyede israrla soyledi.egerbasla bir ilac kullaniyorsaniz lustrale gecis yapin.tabiki kullanmamak en iyisi.ama elimizde deil malesef.sevgile saygilar mutlu huzurlu hamilelikler dilerim herkess