Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnşallah.Zaten o küçücük ümitlerimiz de olmasa...
Diyorum bazen diğerleri bebek kıyafetlerine,nasıl besleneceklerine bebek mobilyalarına bakarken ben neden ...

Tek değilsin bence onu bil.nurok34 de aynı durumdaydı ilaca başladı. Çocuk 25. haftada ben neden elimi karnıma koyup sevemiyorum diyorum. İnsanlar konuş karnındaki bebekle deyince üzülüyorum. İlaca başladım, iyi olduğumda herşey mükemmel ama kötüyken herşey kötü. Sende doktora git ilaca başla bence. nurok34 1 aydır ilaç kullanıyor. Faydasını görmeye başlamış.

Kizlar whatsapp gurup kursak ne guzel olurdu iyi olan kotu olani teselli ederdi en azindan birbirimizi anlayabiliriz . Burasida guzelde yazinca hemen cevao alamiyoruzz:KK66:

Ben aslinda ilac almiyorum ve iyiyim ama nede olsa panik atagim var arada canim sikiliyor:KK34: az once yine sıkilmaya baslamistim kiii hemen kalkip is yaptim evet cok daha iyiyim yani neymis bos kalmamak lazimmiss :KK39: e tamam da hicmi uzanip rahat tv izliyemicez kardesim hep ismi yapcaz :KK17::KK52:

Ne güzel.Benimki sıkılmak değil artık bunalmak,daralmak kelime bulamıyorum bazen ruh halimi ifade edecek.
İçimden bir ses bana bu günler geçecek diyor.Sabah gene kalkmış kahvaltı telaşesinde olacaksın,ev temizlemek,misafire hazırlık yaparken eksik kalan birşeye yetişmeye çalışacaksın diyorum.
Gene diyet yapacaksın,gene uzun yürüyüşler yapacaksın,saçını boyatıp tarayacaksın diyorum,diyebilmek istiyorum,diyeceğim,demeliyim.

Ne güzel.Benimki sıkılmak değil artık bunalmak,daralmak kelime bulamıyorum bazen ruh halimi ifade edecek.
İçimden bir ses bana bu günler geçecek diyor.Sabah gene kalkmış kahvaltı telaşesinde olacaksın,ev temizlemek,misafire hazırlık yaparken eksik kalan birşeye yetişmeye çalışacaksın diyorum.
Gene diyet yapacaksın,gene uzun yürüyüşler yapacaksın,saçını boyatıp tarayacaksın diyorum,diyebilmek istiyorum,diyeceğim,demeliyim.
Insallhh bunlarida yapcaksin yapicaz bende onceki resimlerime bakiyorum diyorum ki ah burda ne rahatttim ama ne bilim iste aslinda fizikswl bi problem yok bu bizi mutlu etmesi lazim ama beyin iste algilamak istemiyo mutsuzlugu seciyor ama az kaldi bi dogum olsun her sey duzelecek ben oyle hissediyorum birazda horonlar tetikliyo bazi seyleri

Ben izleyemiyorum.Zaten siyaseti oldum olası sevmezdim,terör vs.hepsi.
Zaten en ufak şeyde hemen ağlıyorum.

40 yaşındayım.oğlum var.şimdi de 2.oğlum geliyor hayırlısıyla.sen kaç yaşındasın.

Ben izleyemiyorum.Zaten siyaseti oldum olası sevmezdim,terör vs.hepsi.
Zaten en ufak şeyde hemen ağlıyorum.
Bencede iyi yapıyorsun, izleme.Kötü habere benimde tahammülüm yok. Herşey zaten can sıkıyor.Eski halimize döneceğiz elbette az sabır.

Hamilelik tamam da lohusalık ne olacak, sut verirken ilaç kullanılacak mi şimdide bendeki büyük sorun bu.

Kızlar böyle panik atak olup, depresyon geçiren etrafınızda doğum yapanlar var mı?

Benim etrafımda yok.benim etrafımdakiler par ol içmeye bile karşı.
Par ol bile içsem,olur mu hiç içme içme derler.

Back
X