Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın herkese geldim psikiyatriye doktorun gelmesini bekliyorum.
Sizler nasılsınız bugün?.NUROK senin gribin nasıl oldu.

Gunaydinlar.gribim halen devam ediyor haliyle sıkıntılarim da hat safhada.doktor cikisi yaz mutlaka.

Doktordan ciktim.passiflorayi hunde 3. 4 ölçeğe kadar içebilirsin ancak dedi.ilerleyen aylarda daha da sıkışırsan verebilecegimiz bir ilaç var dedi.
Emzirme döneminde de lustral süte geçmeyen tek ilaç rahatca kullanabilecegiz dedi.45 dk falan konuştuk.
Bazı sıkıntıları hamilelikte normalde bekleriz zaten dedi.son 3 ay ve doğumdan sonra 1 yıl boyunca hassas olmanız beklenir dedi.
Normal lohusslarda da gözlenebilir.siz üstelik bazı sorunlarla hamile kaldınız dedi.

Doktordan ciktim.passiflorayi hunde 3. 4 ölçeğe kadar içebilirsin ancak dedi.ilerleyen aylarda daha da sıkışırsan verebilecegimiz bir ilaç var dedi.
Emzirme döneminde de lustral süte geçmeyen tek ilaç rahatca kullanabilecegiz dedi.45 dk falan konuştuk.
Bazı sıkıntıları hamilelikte normalde bekleriz zaten dedi.son 3 ay ve doğumdan sonra 1 yıl boyunca hassas olmanız beklenir dedi.
Normal lohusslarda da gözlenebilir.siz üstelik bazı sorunlarla hamile kaldınız dedi.

Ne güzel en azından çok kötü olursan, git ilaç versin. Kesin lustral veya selectra verir. Lustralı emzirme döneminde banada kadın doğumcum kullanabilirsin dedi ama bilemiyorum tabiki.Bu bilgi bile seni azcık rahatlatır, çok kötü olursam kullanabileceğim ilaç var diye bileceksin :)

Evet aynen öyle hayattan ve insanlardan beklentini en düşük düzeyde tut,sorunlu ortamlardan uzak durmaya çalış diyor.
Ama işte çabalayıp çabalayıp dibe çöküyor insan bazen.bazen. Şükredebilmeyi bile özlüyorsun.

Bende sabirsizlikla terapi gunumu bekliyorum 1 ay oldu gitmeyeli aslinda 15 gunde bir gitmem lazim da coxuklar hastaydi gidemedim 6 subatta insallhhh

Benimde terapim 1 şubatta.bende bazi sebeplerden 23 gun ara verdim.uzun ara vermek cok iyi degil sanirim.ben her hafta gittigimde daha iyiydim.suanda ilaca ragmen keyifsizim.

Kızlar nasılsınız?forumu bulamamıştım yenidencan sağolsun. Böyle yaşamak çok zor çok şeyleri takıntı haline getirdim ya zamanı falan geçiremiyorum ben herşeyden uzaklaştım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ilacı alırken ne kadar da iyiymişim. Bebeği bile düşünemiyorum annelik duygusu bile yok bende yapamıcakmıyım bilmiyorum ya of of

Kızlar nasılsınız?forumu bulamamıştım yenidencan sağolsun. Böyle yaşamak çok zor çok şeyleri takıntı haline getirdim ya zamanı falan geçiremiyorum ben herşeyden uzaklaştım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ilacı alırken ne kadar da iyiymişim. Bebeği bile düşünemiyorum annelik duygusu bile yok bende yapamıcakmıyım bilmiyorum ya of of

canim sen ilac kullaniyomusun

Ayrica o takinti bendede var suanda 22 haftaligim ve gobegim baya var ama cok zorlanmiyorum nefes airken zaten yavas yvas buyuyo ve alisiyosun galiba bende oakologumla konuscam bu konuyu bakalim ne olcak
Passiflora kullanmaya başladım sekiz gün oldu ama hala yoğun yaşıyorum atakları. İki psikaytri ye gittim ama ilaç

Hamilelik hormonlarınında etkisi var kesinlikle, ben önceleri bukadar bunaldığımı hatırlamıyorum.
En azından ilaç kullanırken, hala bukadar bunalma kaçma isteği doğmazdı. Bugün 21. gün ilaçta ve 21 gün önceye göre iyiyim ama hala devam eden sıkıntılarım var.

Passiflora kullanmaya başladım sekiz gün oldu ama hala yoğun yaşıyorum atakları. İki psikaytri ye gittim ama ilaç
Vallaha cnm ben 22. haftaya kadar dayandım ilaçsız pasiflorasız sonra ilaca başladı psikiyatrist. Gerekirse veriyorlar. Yoksa dayanamıyorsak ne yapacağız? Sen kadın doğumcunla birde görüş.

Vallaha cnm ben 22. haftaya kadar dayandım ilaçsız pasiflorasız sonra ilaca başladı psikiyatrist. Gerekirse veriyorlar. Yoksa dayanamıyorsak ne yapacağız? Sen kadın doğumcunla birde görüş.
Ben hiç dayanamıyorum canım 13 haftanın ortasına kadar dayandım. Kadın doğumcu da içme demişti bu sefer gittiğimde soylucem zaten o zaman o kadar kotu değildim. Sen ne ilacı kullanıyorsun

Ben hiç dayanamıyorum canım 13 haftanın ortasına kadar dayandım. Kadın doğumcu da içme demişti bu sefer gittiğimde soylucem zaten o zaman o kadar kotu değildim. Sen ne ilacı kullanıyorsun
Selectra 50 mg. Vallaha ben 3 prof. Kadın doğumcuya sordum.hepside kullan dedi.dayanamazsak ne yapalım?

Back
X