Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın herkese.En erken bilgisayarı açan ben oluyorum galiba.Merakla bildirimlere ve gelen kutusuna bakıyorum.

Gu
Günaydın herkese.En erken bilgisayarı açan ben oluyorum galiba.Merakla bildirimlere ve gelen kutusuna bakıyorum.
Günaydın. Çalışınca oyle oluyor maşallahın var erkenden de kalkıyorsun. Bende kalktım ama ilaç alıp yatıcam. Buraya yazmaya alışınca bende bekliyorum. Mesaja bakıyorum bildirime bakıyorum

Yok aslında yakın değil ama büyük şehirlerin trafini düşününce çok şükür.Sabah 7.30-35 gibi evden çıkıyoruz oğlumu bakıcısına bırakıyoruz ben 7.55 gibi işteyim.Araçla tabiki.
Ben de fena sayılmam,içimde garip kıpırtılar var.Benim kilo ve mide sorunlarım da var midem de şişkinlik,gaz var.Bu da kalbimin sıkışmasını arttırıyor tabi.

Bazı yiyeceklerde gaz falan yapıyor benimde dun reflum kötüydü az yediğimde daha iyi oluyor ama doğru düzgün beslenemiyorum canımda istemiyor niyeyse. Bncede şanslısın.benim eşiminde beş dk işyeri İstanbul gibi bi yerde şükürler olsun.

Evet burası şantiye zaten.Çok kalabalık bir ortam olmaması benim için bir avantaj şu anki durumumu göz önüğne alınca.
Hadi sen ilaçlarını içi yat.Düzenini hiç değiştirme canım.Öptüm seni.Allah'a emanet ol.

Evet burası şantiye zaten.Çok kalabalık bir ortam olmaması benim için bir avantaj şu anki durumumu göz önüğne alınca.
Hadi sen ilaçlarını içi yat.Düzenini hiç değiştirme canım.Öptüm seni.Allah'a emanet ol.
Sağolasın dikkat et kendine kolay gelsin iyi işler

Ben de fane sayılmam.Sabaha göre biraz daha iyiyim şuan.İnşallah daha iyi olurum.Nasıl geçiyor tatilin?

Bol bol dinleniyorum.gribi atlatmaya çalışıyorum.annem sagolsun cok iyi bakiyo.

Back
X