Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaslar youtube den ebru salliyla hajile platesi var onu yaptim az once rahagladim uyku geldi ve aciktim ayrica platesin yani egzersiz insan vicuduna endorfin yani nutluluk hormonu salgiliyous malum bizede bu aralar cok lazim o yuzden tavsiye ediyorum deneyin tabiki ilk seferde mucize beklemicez duzenli yapip zamanla hormon seviyesi yukselir bizde biraz daha dahat oluruz insallhh opuyirum hepinizi

Arkadaslar youtube den ebru salliyla hajile platesi var onu yaptim az once rahagladim uyku geldi ve aciktim ayrica platesin yani egzersiz insan vicuduna endorfin yani nutluluk hormonu salgiliyous malum bizede bu aralar cok lazim o yuzden tavsiye ediyorum deneyin tabiki ilk seferde mucize beklemicez duzenli yapip zamanla hormon seviyesi yukselir bizde biraz daha dahat oluruz insallhh opuyirum hepinizi
Seneler önce tv de sabah sporu çıktı yapan hoca dediki yapın sakinleşir mutluluk dolu olursunuz dedi kalktım yaptım. Aksine sinir küpü oldum;)) tüm gün de geçmedi :))) aklıma o geldi

Bende yapıyordum hamilelikte üşeniyorum. Bide hala kasık ağrılarım var anlamadım bebek mi yukarı çıkıyor neler oluyor anlamıyorum

Arkadaşlar formu ara ara takip ediyorum.son aylarımda dr bana 25 mg lik beloc vermişti haftada en fazla 2 tane içme şartıyla çok kötü olursam bende panik atak var hamilelikte de çok catpintilarim oluyordu .Beloc da çarpıntıyi ritmi duzenleyen bir ilacti rahatlatıyordu Size hiç veren olmadımi acaba yada sizde çarpıntı olmuyormu. Bu arada ileri dönemde nefes alamamaktan korkan arkadaşlar anksiyetenin yaptığı daralma kadar yapmiyor bebisler rahat olun.siz onun yüz katini anksiyete zamanı yasoyorsunuz yani.size bize o vız gelir :))

Ayyy burası yeni hamilelerle dolmuş ne güzel geçen sene biz buralarda yazışıyordu k arkadaşlarla :KK61:

Arkadaşlar formu ara ara takip ediyorum.son aylarımda dr bana 25 mg lik beloc vermişti haftada en fazla 2 tane içme şartıyla çok kötü olursam bende panik atak var hamilelikte de çok catpintilarim oluyordu .Beloc da çarpıntıyi ritmi duzenleyen bir ilacti rahatlatıyordu Size hiç veren olmadımi acaba yada sizde çarpıntı olmuyormu. Bu arada ileri dönemde nefes alamamaktan korkan arkadaşlar anksiyetenin yaptığı daralma kadar yapmiyor bebisler rahat olun.siz onun yüz katini anksiyete zamanı yasoyorsunuz yani.size bize o vız gelir :))
Hay Allah razı olsun. Bebişler çok rahatsız etmesinler yazık annelerine demi ama

Ciddenmi nasıl karnın ilk başlarda nasıldı benimde şuan yok hiç inşallah olmaz diye dua ediyorum azıcık çıksın ya
Gerçekten, gören 7. aya gireceğine inanmıyor :) Benim iç karnım genişmiş :)
Seninde öyle olabilir. Birde nefes konusunda, nefes alabiliyorum. Panik atak daha nefessiz bırakıyor.

Benim de kilo olunca zaten çok belli olmuyor.Zaten hamileliğimin başından beri bir mide şişkinliği devam ediyor.Patlayacağım sanki.
Ama sıkıntım göbeğimin büyümesinden değil,mide şişkinliğimden.
Bebeğin büyümesi çok fazla rahatsız etmez heralde.Belki son ayda büyür.O zamana kadar da vücut alışmış olur.

Kizlar sporda sinirlenen de ilk sizi gordum :)))) gece yaptim ve okadar rahat uyudum ki anlatamam plates agir bir spor degilki nefes egzersizi yapiyosun cogunlukla hem bebek icin hemde kendimiz icin yapmaliyiz bence .. bende kendimi rahatlatacak biseyler bulmaya calisiyorum istee :KK16: bu arada benimde 6 ayim bitecek 1 hafta sonra ama karnim cok buyuk degil cok sukur ic karnim genismis ama korktugum kadar olmuyo nefes darligi zaten karin yavas yavas buyudugu icin bunye alisiyo :anneadayı: tabiki 8. 9. Ayi bilemiyorum nasil olur.. bugun cok enerjik uyandim umarim boyle giderrrrrr

Back
X