Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cnm bende 22. Haftamda senin gibi düşünür oldum, çok kötüydüm dr. İlaca başladı.
Ilk oniki haftada nasıldın?ben iki sene evvel majör depresyon gecirdim.8 aydir bebek calismalari ha oldu olmadi derken ilac icmedim.gebelik hormonlariyla beraber vurdu geldi yine depresyon.

Daha önce olmayan seyler oldu bana da bu kez.içimde birşey var vücudum kilitli kapalı gibi geldi boğuluyordum sanki.bir bıçakla yarıp temizlenecekmiş hissi istedim sanki vücudumda.burnum ağzım bile yüzümü tıkıyor gibiydi.boğuluyordum sanki.buna mı benziyor panik atakları?
Canım nefes alamama çarpıntı delirme hissi kontrolden çıkma falan ölüm korkusu bunlar canım. Bende sürekli nefes alamıcam hissi oluyor karnım buyudukçe ilk başta bende kabullenemedim sanki bebeği falan tuhaf bi duygu içinde bi canlı olması

Su ispanak kurunu basladim bu aksam simdilik bisey anlamadim ama 2 3 gunde etki ediyomus bakalim nasil olurum iyi olursam soylerim insallh faydasini gorurum bakalim
Günde iki kere yapılıyor diye biliyorum gunduz maydonoz laydı sanırım akşamda tere ıspanak

Canım nefes alamama çarpıntı delirme hissi kontrolden çıkma falan ölüm korkusu bunlar canım. Bende sürekli nefes alamıcam hissi oluyor karnım buyudukçe ilk başta bende kabullenemedim sanki bebeği falan tuhaf bi duygu içinde bi canlı olması
Delirme korkusu oldu evet.içinde canli olmasini kabullenememeydi sanki evet sen soyleyince anlayabiliyorum şimdi.ben farkinda olmadan kuçuk çaplısı oluyorsa eğer panik atak yaşamışım ya da benzer bir durummuydu acaba?evde duramiyorum hele ki tek başıma.nefret ediyorum soğudum bu evden zaten.iyi ki varsınız canım birbirimizi anlamamız ne kadar iyi birşey,kimse anlamiyor

Delirme korkusu oldu evet.içinde canli olmasini kabullenememeydi sanki evet sen soyleyince anlayabiliyorum şimdi.ben farkinda olmadan kuçuk çaplısı oluyorsa eğer panik atak yaşamışım ya da benzer bir durummuydu acaba?evde duramiyorum hele ki tek başıma.nefret ediyorum soğudum bu evden zaten.iyi ki varsınız canım birbirimizi anlamamız ne kadar iyi birşey,kimse anlamiyor
Aynen canım benimde içimdeki canlıyı kabul edememe düşündükçe sinir oluyordum. Bende zor duruyorum yalnız hemen hemen azda olsa yaşamışsın. Bizi bizden başka kimse anlamaz zaten canım. Sizlerde iyiki varsınız

Ah acaba doğum yapıp da bu sayfada gülerek mutlu bir şekilde yazacağınız günler gelecek mi hayal mi gerçek olur inşaallah ya Rabbim

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verin. Karnım ağrıyor sağ tarafım arada belime vuruyor ağlatacak kadar sanki yumurtlama ağrısı gibi ama karında. Böyle bişey yaşayan varmı gitmeli miyim doktora

Back
X