- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Bana da yazar mısın bu kürün yapilisini ve faydasiniSu ispanak kurunu basladim bu aksam simdilik bisey anlamadim ama 2 3 gunde etki ediyomus bakalim nasil olurum iyi olursam soylerim insallh faydasini gorurum bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yazar mısın bu kürün yapilisini ve faydasiniSu ispanak kurunu basladim bu aksam simdilik bisey anlamadim ama 2 3 gunde etki ediyomus bakalim nasil olurum iyi olursam soylerim insallh faydasini gorurum bakalim
Ilk oniki haftada nasıldın?ben iki sene evvel majör depresyon gecirdim.8 aydir bebek calismalari ha oldu olmadi derken ilac icmedim.gebelik hormonlariyla beraber vurdu geldi yine depresyon.Cnm bende 22. Haftamda senin gibi düşünür oldum, çok kötüydüm dr. İlaca başladı.
Canım nefes alamama çarpıntı delirme hissi kontrolden çıkma falan ölüm korkusu bunlar canım. Bende sürekli nefes alamıcam hissi oluyor karnım buyudukçe ilk başta bende kabullenemedim sanki bebeği falan tuhaf bi duygu içinde bi canlı olmasıDaha önce olmayan seyler oldu bana da bu kez.içimde birşey var vücudum kilitli kapalı gibi geldi boğuluyordum sanki.bir bıçakla yarıp temizlenecekmiş hissi istedim sanki vücudumda.burnum ağzım bile yüzümü tıkıyor gibiydi.boğuluyordum sanki.buna mı benziyor panik atakları?
Naber sema nasılsın bakalımCnm bahar hastanesinde nagihan hanima başladım psikiyatri adile hanim da gidemiyorum ilaçları alamicam devlet hastanesinde bülent beye başladım pazartesi randevum var
Günde iki kere yapılıyor diye biliyorum gunduz maydonoz laydı sanırım akşamda tere ıspanakSu ispanak kurunu basladim bu aksam simdilik bisey anlamadim ama 2 3 gunde etki ediyomus bakalim nasil olurum iyi olursam soylerim insallh faydasini gorurum bakalim
İyi diyelim iyi olalim cnm ya bugün biraz cam sildim de karnim ağrıyor ya korktum iyiceNaber sema nasılsın bakalım
Sen bulantı falan yazmışsın başladı mı bulantilarGünde iki kere yapılıyor diye biliyorum gunduz maydonoz laydı sanırım akşamda tere ıspanak
Benim de geçen 100 dü hemen panik yapıyorum yaHastanede nabzım 80 di benim not ederlerken duymuştum.normaldi galiba ses etmediler.tansiyonum da 10 a 8 di
Yo geçti benim bulantım arada oluyor nadir artıkSen bulantı falan yazmışsın başladı mı bulantilar
Ben de ayakta çok durunca bi ağrı oluyor kasıklarımda bulantı geliyor sonraYo geçti benim bulantım arada oluyor nadir artık
Silme cam falan kız bişey olur benimde ağrıyor gibi karnım bişey de yapamadımİyi diyelim iyi olalim cnm ya bugün biraz cam sildim de karnim ağrıyor ya korktum iyice
Delirme korkusu oldu evet.içinde canli olmasini kabullenememeydi sanki evet sen soyleyince anlayabiliyorum şimdi.ben farkinda olmadan kuçuk çaplısı oluyorsa eğer panik atak yaşamışım ya da benzer bir durummuydu acaba?evde duramiyorum hele ki tek başıma.nefret ediyorum soğudum bu evden zaten.iyi ki varsınız canım birbirimizi anlamamız ne kadar iyi birşey,kimse anlamiyorCanım nefes alamama çarpıntı delirme hissi kontrolden çıkma falan ölüm korkusu bunlar canım. Bende sürekli nefes alamıcam hissi oluyor karnım buyudukçe ilk başta bende kabullenemedim sanki bebeği falan tuhaf bi duygu içinde bi canlı olması
İlkinde kasık ağrıları falan normal canım bulantı da öyle ama yorma kendini ama fazlaBen de ayakta çok durunca bi ağrı oluyor kasıklarımda bulantı geliyor sonra
Aynen canım benimde içimdeki canlıyı kabul edememe düşündükçe sinir oluyordum. Bende zor duruyorum yalnız hemen hemen azda olsa yaşamışsın. Bizi bizden başka kimse anlamaz zaten canım. Sizlerde iyiki varsınızDelirme korkusu oldu evet.içinde canli olmasini kabullenememeydi sanki evet sen soyleyince anlayabiliyorum şimdi.ben farkinda olmadan kuçuk çaplısı oluyorsa eğer panik atak yaşamışım ya da benzer bir durummuydu acaba?evde duramiyorum hele ki tek başıma.nefret ediyorum soğudum bu evden zaten.iyi ki varsınız canım birbirimizi anlamamız ne kadar iyi birşey,kimse anlamiyor
Yok bugünden sonra bu kadar yormam ya ne nazlıyiz dimi ah analarimiz nasıl dogurmus biziİlkinde kasık ağrıları falan normal canım bulantı da öyle ama yorma kendini ama fazla
Aynen yorma sorma çamaşır makinesi yok bulaşık yok valla zormuş. Ben nazlıyımdır zaten:)Yok bugünden sonra bu kadar yormam ya ne nazlıyiz dimi ah analarimiz nasıl dogurmus bizi
Eşim diyor sen şimdi böyleysen diyor yandik son aylarda hala sanki adetim gelecekmis gibi ya ödüm kopuyor gelecek diyeAynen yorma sorma çamaşır makinesi yok bulaşık yok valla zormuş. Ben nazlıyımdır zaten:)
Eşim diyor sen şimdi böyleysen diyor yandik son aylarda hala sanki adetim gelecekmis gibi ya ödüm kopuyor gelecek diye. Dua etsin yemek falan yapıyon ben yapamadım ilk başlarda hiç. Gelmez adet gelecek gibi olur gelmez