- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Tamam mınçırırımBende
Bende seninkini ya o nasıl Bi güzellik maşaallah anneme gosterdim hemen bayıldı. Mıncır benim için onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam mınçırırımBende
Bende seninkini ya o nasıl Bi güzellik maşaallah anneme gosterdim hemen bayıldı. Mıncır benim için onu
Kilo var mı canım dikkat et kendineBen yemek yedim yattım.doktora gittim bugün.tansiyon ilacımı 3e çıkardı.
Nasıl uç e çıkardı gebelik tansiyonumu varBen yemek yedim yattım.doktora gittim bugün.tansiyon ilacımı 3e çıkardı.
Olmaz mi 102 yi gördüm.8 kilo almışım.depresyon benim isyanımı kesmiyor.Kilo var mı canım dikkat et kendine
Evet lustralin etken maddesi sertralin emzirirken verilebiliyor.BUgun dr a gittim, solian i bırak dedi doğuma 1 ay kala bırakıcam, lustral i 50mg â çıkardı, emzirirken kullanabilirsin dedi çok sevindim :)
Hayırlı oldun senin için.ilk doğum yapacak olan sensin galiba.Allahım kolay doğumlar versin inşallah sana ve bizlere.BUgun dr a gittim, solian i bırak dedi doğuma 1 ay kala bırakıcam, lustral i 50mg â çıkardı, emzirirken kullanabilirsin dedi çok sevindim :)
Ben meliyorum açlıktan.ama ufak ufak yemeye başladım mide bulantilari kusmalar da gecince cok sükür.yiyememek daha kötü.46 kiloya inmistim iki sene onceki majör depresyonda.Olmaz mi 102 yi gördüm.8 kilo almışım.depresyon benim isyanımı kesmiyor.
Hangi ilaçlara çocuk dr u emzirebilirsin dedi?Bu ilaclarla emzirenler war arkdaslr dun cocuk doktorna sordm emzrebilirsn dedi en iyisi birakmamk cunku birakirkn cok zor oluyo bide logusalk birlesicek bence birakma sacma olur ilaci
Canım sağol, doğum sekli genel anestezi ile sezeryan, belden uyuşturma veya normal doğumda kaygidan ve korkudan ölürüm. Bakalım ameliyathaneyi görünce ne olucam :/Hayırlı oldun senin için.ilk doğum yapacak olan sensin galiba.Allahım kolay doğumlar versin inşallah sana ve bizlere.
Doğum şeklin belli mi
Öncelik sertalin içeren ilaçlarda.ama paxil de süte az geçiyormuşHangi ilaçlara çocuk dr u emzirebilirsin dedi?
Sakinleştirici birşey vermezler mi acaba-bizim gibilere.Canım sağol, doğum sekli genel anestezi ile sezeryan, belden uyuşturma veya normal doğumda kaygidan ve korkudan ölürüm. Bakalım ameliyathaneyi görünce ne olucam :/
Ah keske verseler de salaklasip gitsem ameliyata.Sakinleştirici birşey vermezler mi acaba-bizim gibilere.
Evet onu sormam lazim biseyler vermeli.
Bana lustralı söyledi 2 dr.Hangi ilaçlara çocuk dr u emzirebilirsin dedi?