Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

mrb ben 10 yıldır panik atak hastasıyım dün akşam hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanırken şimdi ilacı nasıl bırakıcam 3 gün içmezsem 4 ncü gün komalık oluyorum bu korku şimdi var bende ilaç içmeden yaşayamıyorum paxera kullanıyorum şimdi ne yapacagım hiç bilmiyorum gece uyku girmedi gözüme her an atak gelicek diye
Çok geçmiş olsun canım hemen doktora git ilacı uç ay kullanmaman lazım. Bnde şuan paxera kullanıyorum

Ben bugun evde teror estirdim resmen kayinvalidem de nasibini aldi of yaa devamli yatmak bana iyi gelmiyo galiba zamanda gecmiyo be zaman gecicek bu 3 ay da dogurcam ben ya

Ben depresyon yüzünden 11 kilo verdim henüz kilo alamadım. Ve sürekli yatasım geliyor ne kimseyi göresim var ne elim bi iş tutuyor. Rapor aldım ailemin yanındayım. Sizde de böyle olan varmı ?

Cnm ben lustral 50 kullanıyordum hamileligim beklenmedik oldu 5 haftalık öğrendim kadın doğumcum bu konuda sıkı idi hemen kes dedi.bende mecbur kestim bende panik.atakta carpintilarim çok oluyordu.evt ilaç içmedim resmen 9 ay annemin dibinde carpintilarla geçti 7 ayda doğum şancim baslamis ben anlamamisim bana dr günde 3 kere nidilat.verrdi tutmak için bu arada kan sulandirici iğnede oluyordum 9 ay boyu. Neyse bu arada nst fln benim kalp durduğum yerde 95 fln 120 130 çıkıyordu aklıma alakasız takıntılar geliyor kalbim.abasliyordu panik sonra kadın doğumcu haftada 2 3 icebilirsin dedi 25 lik belok verdi.bu arada dandik pasiflara serbestti:)kafama dikiyordum ama malum. Neyse nidilatda olunca 36.5 de kestiler onlara göre 37.3 ama ben biliyorum:) çocuk 3250 tamam dediler bizimki bir doğdu 2705 :))) hamilelikte hicbirsey yemedim stresten resmen rejim gibi ama bebek senden alırmis depodan sen halsiz kalirmissin. Sonra emzirdim 9 ay emzirmek ii geldi 9 ayda gelenler geldi yoruldumda hemde sıkıldım 0.5 lik xa....İ yuttum dr 1 gün ara ver bişey olmaz.dedi ama ben yeter dedim kestim. Bu arada sonradan gittigim psikolog bana günde 200mg lustral lâ doğum yapan bir sürü hastası olduğunu kesmeme gerek olmadığımı boşuna kestigimi söyledi
Simdide 2. Yi dogursammi yoksa sonsuza dek vazmigecsem diyorum o yüzden buralarda geziyorum.:))hamileligimde hiç buralara özellikle girmemiştim. Diğer hamileler ne yapıyor bilmiyordum o yüzden de sizlerden fikir aliyorum:) öf ne çok yazdim:)
Bende senin gibi canım.ilkinde çok bunaldım çok zor geçti.ikinci için bi güzel haber bekliyorum hasretle.çünkü Pro..c yirmi yetmiyor kırklık dokunmaz diyen bi doktor arıyorum ikinci için.ya da belkide bu hayalden vazgeçmeliyimm

Burun kanaması bendede var.Ona normal dedi dr. Parol aldım ya, duramıyorum yani ne yapayım.
mrb ben 10 yıldır panik atak hastasıyım dün akşam hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanırken şimdi ilacı nasıl bırakıcam 3 gün içmezsem 4 ncü gün komalık oluyorum bu korku şimdi var bende ilaç içmeden yaşayamıyorum paxera kullanıyorum şimdi ne yapacagım hiç bilmiyorum gece uyku girmedi gözüme her an atak gelicek diye
Allah yardımcın olsun canım.kazayla mı oldu bebek?hemen tıbbi destek al psikiyatriden canım..

Ben depresyon yüzünden 11 kilo verdim henüz kilo alamadım. Ve sürekli yatasım geliyor ne kimseyi göresim var ne elim bi iş tutuyor. Rapor aldım ailemin yanındayım. Sizde de böyle olan varmı ?
Ahh canım ben de mahvoldum..8.hafta gittim bakirkoye polikliniğe.dr.dedi "yatıralım" tamam dedim.ertesi gün taburcu ettiler.duygu durum merkez binasına yonlendirdiler.oraya gidiyorum.eve girmek istemedim ben,yatagimda bile yatamadim,icim oyle sıkılıyordu ki delirecegim saniyordum.rapor aldım hep, bi anneme bi gorumceme ordan oraya savruldum.hala yemek yapamiyorum mutfaga salona heryere tahammulum yok,ev isi yapamiyorum.takinti,endişe devam ediyor..

Ahh canım ben de mahvoldum..8.hafta gittim bakirkoye polikliniğe.dr.dedi "yatıralım" tamam dedim.ertesi gün taburcu ettiler.duygu durum merkez binasına yonlendirdiler.oraya gidiyorum.eve girmek istemedim ben,yatagimda bile yatamadim,icim oyle sıkılıyordu ki delirecegim saniyordum.rapor aldım hep, bi anneme bi gorumceme ordan oraya savruldum.hala yemek yapamiyorum mutfaga salona heryere tahammulum yok,ev isi yapamiyorum.takinti,endişe devam ediyor..

Sen ne kullanıyorsun, ne zaman başladın?

ilk üç ay kullanamıyormuyum atak geldiğinde ne yapıcam peki çok korkuyorum kasılma geliyor düşündükçe yutkunamıyorum
Ilk üç ay bebeğin en kritik zamanı canım,düşük tehlikesi var ve organların oluşum zamanı.ama bir çare vardır herzaman..

ilk üç ay kullanamıyormuyum atak geldiğinde ne yapıcam peki çok korkuyorum kasılma geliyor düşündükçe yutkunamıyorum
Merhaba canım korkma ilk 3 ay hepimiz bir şekilde idare edebildik.senin de öyle olacak eminim.duygularını burda paylaşırsan belki daha iyi hissedebilirsin

Back
X