- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banada bulanti yapiyo ama cikarinca daha cok yaniyo ne yapcazz ne zaman gecicek kontrolume daha da var off ya . Baharatli yemedim cok yemedim niye oluyo boule ya
Denemedim madensuyunu,korkuyorum ya, daha beter olmaktanMaden suyu denedin mi ece iyi geliyomus insallhh iyi gelir yoksa maf oluruz boyle
13 deyım ben bezaman yapılıyor bunlarSen kac haftalik hamilesin canim?belirli araliklarla yapilan rutin kan testleri vardır.tiroidine,şekerine,kansızlık olup olmadığına,sodyum oranlarına vs.bakilir takip edilir bunlar onemlidir.dr.un takip etmesi gerekir bunları.torch testi yaptirdin mi?toksoplazma rubella vs.hastaliklar icin yapilir.hepatit icin kan testi yapilir.
Benım doktorumda vermıyo paxerayı ama ben onu istıyorumçocuk için riskli bi laçmış cnm ondan
Bebek büyüyor ondan olabilir,şuruplardan denesen gene de faydası oluyor.Ben hayatımda, böyle bir mide ağrısı görmedim, gece beni uyutmadı.
Cnm gaviscon içiyorum, hiç mi fayda etmez, yinede çıkarıyorum.Lansor içtim sabah.Bebek büyüyor ondan olabilir,şuruplardan denesen gene de faydası oluyor.
Mide ağrısına yarar mı bilmiyorum ama mide yanması için ibrahim Saraçoğlu iki yudum soğuk süt önermişti her yanmada iki yudum süt ne eksik ne fazla demişti.isterseniz bi deneyin şifa Allah tan canımYine başladı lanet mide ağrısı![]()
Deneyeyim.1 haftadır yanma vardı, artık ağrıya dönüştü.Mide ağrısına yarar mı bilmiyorum ama mide yanması için ibrahim Saraçoğlu iki yudum soğuk süt önermişti her yanmada iki yudum süt ne eksik ne fazla demişti.isterseniz bi deneyin şifa Allah tan canım
Yanma ,gebelikte çok rastlanan bir şikayetBenim 5 gündür böyle sabah akşam geçmeyen yanma, bulantı var.Nefesimi kesiyor.Şimdi uykudan uyandım ağrıyla düşün.
Gebeligin 7.haftasinda torch testi ve kan tahlillerim yapildi benim.iki üç hafta önce hepatit ve rutin kan tahlili yapildi.13 deyım ben bezaman yapılıyor bunlar
Tourc testı nedır ıkılı testı yaptırdım bende 11 haftadaGebeligin 7.haftasinda torch testi ve kan tahlillerim yapildi benim.iki üç hafta önce hepatit ve rutin kan tahlili yapildi.
Ikili test 12.haftada yaptirdim.onumuzdeki pazartesi dörtlü test var canım.