Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen kac haftalik hamilesin canim?belirli araliklarla yapilan rutin kan testleri vardır.tiroidine,şekerine,kansızlık olup olmadığına,sodyum oranlarına vs.bakilir takip edilir bunlar onemlidir.dr.un takip etmesi gerekir bunları.torch testi yaptirdin mi?toksoplazma rubella vs.hastaliklar icin yapilir.hepatit icin kan testi yapilir.
13 deyım ben bezaman yapılıyor bunlar

Bi tahlil mi yaptırsan acaba?Gün içinde sürekli çıkarıyor musun?Sadece sabah mı?

Evet benim bebek iyice yukari cikti tam midemin altinda o yuzden oluyo yanma agri umarim uzun surmez ben maden suyunu denicem bakalim insallh iyi gelir bulanti bende de var bu arada

Vallaha çok feci, mide yanması,bulantısı, çıkarması resmen vucudum savaşıyor geçiyor mesela geçincede yorgun düşünüyorum.

Evet çok haklısın mide yanması ekşimesi çok kötü.Farkında değiliz ama aslında vücudumuz fabrika(benzetme biraz abartı olabilir) gibi şuan,vücudumuzda yeni bir oluşum var.Düşününce çok garip geliyor bana.Bir canlı taşıyoruz vücudumuzda,bunu düşününce bile duygulanıyor ve korkuyorum.

Mide ağrısına yarar mı bilmiyorum ama mide yanması için ibrahim Saraçoğlu iki yudum soğuk süt önermişti her yanmada iki yudum süt ne eksik ne fazla demişti.isterseniz bi deneyin şifa Allah tan canım
Deneyeyim.1 haftadır yanma vardı, artık ağrıya dönüştü.

Benim 5 gündür böyle sabah akşam geçmeyen yanma, bulantı var.Nefesimi kesiyor.Şimdi uykudan uyandım ağrıyla düşün.
Yanma ,gebelikte çok rastlanan bir şikayet:(ilk üç ay olan bulantılar da gebeligin 7.ayinda falan hortlarmış tekrar.ne zormuş hamilelik yahu...

13 deyım ben bezaman yapılıyor bunlar
Gebeligin 7.haftasinda torch testi ve kan tahlillerim yapildi benim.iki üç hafta önce hepatit ve rutin kan tahlili yapildi.
Ikili test 12.haftada yaptirdim.onumuzdeki pazartesi dörtlü test var canım.

T
Gebeligin 7.haftasinda torch testi ve kan tahlillerim yapildi benim.iki üç hafta önce hepatit ve rutin kan tahlili yapildi.
Ikili test 12.haftada yaptirdim.onumuzdeki pazartesi dörtlü test var canım.
Tourc testı nedır ıkılı testı yaptırdım bende 11 haftada

Back
X