- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aysima yı merakla bekliyorum mesaj attım ona da donmedi sanırım girmedi henüz.
En son pazar günü girmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysima yı merakla bekliyorum mesaj attım ona da donmedi sanırım girmedi henüz.
En son pazar günü girmiş.
Iyıyım özgecım cok sukur bu hallerıme gorusemedık evet cınsıyetı bellı degıl henuz 6 aya kadar beklıyemedıkmben zıbın falan aldım sımdıden babam yatak odasını bıle alıyodu zor vazgecırdık daha 6 ay var doguma :)Nasılsın canım iyi misin biraz daha bebişin nasıl? Goruşemedik epeydir. Ben bebeğe almadım bişey henüz altıncı ayda başlıcam oyle düşünüyorum bakalım senin cinaiyet belli oldumu
Böyle değildim tabi hamilelik öncesi.Gene yetişemezdim hafta sonu işlere ama vakit azlığından,halim olmadığından değil.Sende mi öylesin.. Daha önce öyle değildin dimi yani hamilelikten önce ? Nolur doğum sonrası düzelecez dermisin banaBitkisel hayatta gibiyim. Ne yemek ne temizlik.. Kendime bile bakamıyorum
Ya oluyordu ama geçiyordu mevsimseldi. Şimdi bikaç haftadır boyleyim depresyona girdim herhalde yada hamilelikten bilmiyorum anlam veremedim ki yorgunluk var dışarı çıkasım bile gelmiyorSende mi öylesin.. Daha önce öyle değildin dimi yani hamilelikten önce ? Nolur doğum sonrası düzelecez dermisin banaBitkisel hayatta gibiyim. Ne yemek ne temizlik.. Kendime bile bakamıyorum
Aman valla bende aynı nerdeyse ya canım almıyır derler oyle yani offf duzelecez inşallah canım dua ede ede Allah büyüktür herşey sonsuz değil ya bitecek bizim de derdimiz tasamızBöyle değildim tabi hamilelik öncesi.Gene yetişemezdim hafta sonu işlere ama vakit azlığından,halim olmadığından değil.
Misafir ağırlardım,çok kalabalık olmasalar da,bir yere kahve içmeye giderdim.Yürüyüş yaptım yaz boyu,10 kilo vermiştim karatay diyetiyle.
Kendime bile bakamıyorum kısmına giriyorum ben de inan.Banyo tırnak kesimi benim için özel bakım haline geldi.Mecburi gibi hissettiğim için bunları yapıyorum.Diğerleri,diğerlerini boşver...
Ne güzel canım iyi olmana sevindim. Bizden hevesliler onlar da. Bn almadım hiç bişey halbuki alırım diye düşünüyordum hep hamilelikten önce şimdi pek canım da istemiyor gibiIyıyım özgecım cok sukur bu hallerıme gorusemedık evet cınsıyetı bellı degıl henuz 6 aya kadar beklıyemedıkmben zıbın falan aldım sımdıden babam yatak odasını bıle alıyodu zor vazgecırdık daha 6 ay var doguma :)
Geçecek canım inşallah. Senin çocuklarında var onlar için iyi olmalısın. Bu bebişin cinsiyeti nedirBen bugun biraz disari ciktim oglumun veli toplantisi vardi disarda zaman geci aslinda eve geldim yine bi sikinti coktu ustume
bende uyuyamıyorum halsizlik hiç bişi yapamama bende de var fakat uyku hakgetireAyyy bende var kalkasım gelmiyor halim yok ne çamaşır ne ütü herşeyi zoraki yapıyorum. Hep bi yatma isteği sürekli uyku hali var nedendir anlamadım
Bida oglan 3 tane oglan yandim benGeçecek canım inşallah. Senin çocuklarında var onlar için iyi olmalısın. Bu bebişin cinsiyeti nedir
casnım benm hepsi geçicek senin çok az kaldı dayanSürekli yorgunum elim bir iş tutmuyor. Yapmak istemiyorum. İyileşmek istiyorum yaa eskisi gibi olmak istiyorum bu hamilelik süresince mümkün değil midoğumla kesin geçecekse ona da fitim. Hergün depresyonlu olup hergün hasta olmaktan bıktım artık.
Hay maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsunlar inşallah canınBida oglan 3 tane oglan yandim ben
Çok zor geliyor dayanmak. Bi haftaya kadar evime geçicem nasıl yapıcam kendime nasıl bakacam bilmiyorum. Gerçekten kişisel temizlik bile o kadar lüks ki.. Eski ilknuru çok özledim çok. Yenidencanın dediği gibi bende misafir ağırlarlardim dişarda saatler geçiririrdim evimin işini yapardım. Sanki asla düzelemeyecekmişim gibi.casnım benm hepsi geçicek senin çok az kaldı dayan
Belki de baharın etkisi dir herşey gibi buda bizde biraz ağır geçiyordur ne biliyim kibende uyuyamıyorum halsizlik hiç bişi yapamama bende de var fakat uyku hakgetire
Ben kullandığım halde böyleyim ki kullanmasam çok daha kötü halde olurdum.Kizlar ilac kullandigbz haldemi kotusunz ilaclarin bi etkisi olmadimi
Lustral ve stilizan. Lustral 15 günden fazla oldu. Stilizan 1 haftadır. Lustralden önceden de prozac 20 mg kullanıyordum 2 aydan fazla kullandım bende işe yaramadı.Ne kullaniyosun nekadr oldun baslayali cnm?
Çok geçmiş olsun canım. Sebebi neymiş ?Dr.a kontrole gittim.Bebek çok kilo almamış.2-3 hafta geriden geliyor.Moralim çok bozuk.