Ilaci icerken nasildin hamileyken .
Çok da iyi değildim. Değişen hormonlar yüzünden, normalde işe yarayan doz, hamileyken işe yaramıyor bazen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilaci icerken nasildin hamileyken .
Canım hoşgeldin sefalar getirdin :) yazışmalar la bize umut ışığı oldun bebişin nasıl şuan erken doğum ilaçlardan dolayımı oldu acaba merak ettim bide suyun geldiğini nasıl anladın akıntı gibi olmuyor demi merak ediyorum kusura bakma
Zaten bizim hastalıklarımız hamilelik hormonlarıyla karışıp,sıkıntımızı arttırıyor galiba.Kolay değil doğum anı korkusu,aileye yeni gelecek olan ferdin sorumluluğu,yakın ailedeki kişilerle lohusa iken ilişkiler v.s v.s hepsi anksiyetemizi,paniğimizi arttırıyor.Ne güzel domestikus başardın,bu zorlu süreçten zaferle çıktın.Çok da iyi değildim. Değişen hormonlar yüzünden, normalde işe yarayan doz, hamileyken işe yaramıyor bazen.
6 aydan sonra tekrar kullaniliyomus gerek duyulursa . Papatya cayi denicem belki iyi gelir
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sabahtan beri.İnşallah iyidirler.Execem21 ne yapti acaba ya merak ediyorum allhim yardimcisi olsun
İki hafta hergun sonra iki uç gün de bir falan yapılıyordu ben yapamadan bıraktım. İçim almadı içemedim yani midem almıyor hiç. Ama yinede ne güzel ilaçsız götürüyorsunBilmiyorum ki bisey olur diye korkuyorum
Keske zamanda gecsede bir an once dogurabilsek biktim nefes darligindan kaburgalarimin agrisindanİki hafta hergun sonra iki uç gün de bir falan yapılıyordu ben yapamadan bıraktım. İçim almadı içemedim yani midem almıyor hiç. Ama yinede ne güzel ilaçsız götürüyorsun
ne zaman başladı nefes darlığı kaburga ağrısı bebek dönmedi mi aşaya korkuyorum valla herhalde nefes alınmıcak kadar değildir demiKeske zamanda gecsede bir an once dogurabilsek biktim nefes darligindan kaburgalarimin agrisindan
cipram sitolopram etken maddelidir.lustral ise sertralin etken maddelidir.ama ikisi de ssrı grubundan antidepresanlardandır yani serbest serotonin geri alım inhibitörüdürler canım.Kizlarrr cipram ile lustral ayni degilmi?
ilacın etki etmeye başlasın rahatlarsın İlknur kaçıncı günün yeni ilacında?Günler geçmiyor resmen.. İç sıkıntısı öldürecek beni.
Yok korkma bende cok korkuyodum ama korktugum kadar olmadi yani darlik oluyo ama idare edebiliyosun kaburgalara degiyo bebek o rahatsizlik veriyo ama dayanilmicak gibi degil merak etmeNe ne zaman başladı nefes darlığı kaburga ağrısı bebek dönmedi mi aşaya korkuyorum valla herhalde nefes alınmıcak kadar değildir demi
Anam bisey anlamadim ne demek bunlar :))cipram sitolopram etken maddelidir.lustral ise sertralin etken maddelidir.ama ikisi de ssrı grubundan antidepresanlardandır yani serbest serotonin geri alım inhibitörüdürler canım.
İnşallah oyle olur bakalım zaman geçer çabuk da doğururuz inşallahYok korkma bende cok korkuyodum ama korktugum kadar olmadi yani darlik oluyo ama idare edebiliyosun kaburgalara degiyo bebek o rahatsizlik veriyo ama dayanilmicak gibi degil merak etme
Aynı şeyi geçen sene bende düşünüyordum ağustosta evlendim bende malesefki ilk üç ay yasak ama uç ayı atlatmakta mesele korkutmak istemem ben hamileliğe evliliğe falan pişman olmuştum oysaki senelerce hayalini kurduğum bişeydi. Tabi herkes zor yaşıcak diye bi durum yok. Ama kendim geldim aklıma benim hatam evlilik öncesi sırf bu yüzden ilacı bırakmam dı hata etmişim çünkü beni bocalattı. Tekrar başladım. Şuanda da kullanıyorum ilaç Allah'ım bu zorlukta yardımcımız olsunKızlar bende 5 seneden beri anksiyete panik atak hastalığı war ağustosta evlenicem.. Daha şimdiden çocuğum olurda ilaçları bıraktıktan sonra ya hamileyken panik atak geçirirsem diye aklıma geliyor... Hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu bebeğe zarar veriyor mu
Canım nerelerdeydin özledim seni. 18-20 gün oluyor. Ki eskiye göre %55-60 iyiyim canım. Ama geçmiyor doğursam kurtulsam yailacın etki etmeye başlasın rahatlarsın İlknur kaçıncı günün yeni ilacında?
Ayy özge sende mi evlendiğine pişman olmuştunAynı şeyi geçen sene bende düşünüyordum ağustosta evlendim bende malesefki ilk üç ay yasak ama uç ayı atlatmakta mesele korkutmak istemem ben hamileliğe evliliğe falan pişman olmuştum oysaki senelerce hayalini kurduğum bişeydi. Tabi herkes zor yaşıcak diye bi durum yok. Ama kendim geldim aklıma benim hatam evlilik öncesi sırf bu yüzden ilacı bırakmam dı hata etmişim çünkü beni bocalattı. Tekrar başladım. Şuanda da kullanıyorum ilaç Allah'ım bu zorlukta yardımcımız olsun
Aynen normal ilknur ailemden uzak kimsem yok niye evlendim dedim bir ay iki ay sonra hamile kaldım dahada çöktüm tam duzelecekken ilacımı birden bırakmam çok etkiledi beni. Şimdide bebeği çok sevemiyorum canlı güzel bişey ama yinede önce kendimi düşünüyorum bencilce ama napimAyy özge sende mi evlendiğine pişman olmuştunbende oldum öyle üzülüyordum ki sevmiyor muyum acaba diye demekki normal böyle düşünmek yani bizim gibiler için.