Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım hoşgeldin sefalar getirdin :) yazışmalar la bize umut ışığı oldun bebişin nasıl şuan erken doğum ilaçlardan dolayımı oldu acaba merak ettim bide suyun geldiğini nasıl anladın akıntı gibi olmuyor demi merak ediyorum kusura bakma

Hoşbuldum sağol :)

Kızım koşturuyor. 3 yaşında şükür. Erken doğum hakkında bi fikrim yok. Ben de 7 aylık doğmuşum. Anneannem de :)) Kadın doğumcu, bunun ırsi olmadığını söylemişti ama. Boynuna kordon dolanmıştı kızımın. Belki de kendisi zorlanıp doğmak istedi.

Suyum birden boşaldı. Kimisinde sızıntı gibi oluyormuş. Kimisi tuvaletim geldi sanıyormuş. Ben uyuyordum. Tuvaletim geldi sandım. Uyanıp kalkmama fırsat kalmadan, baraj kapağı açılır gibi suyum boşaldı. Hastaneye vardığımızda suyum bitmişti.

Çok da iyi değildim. Değişen hormonlar yüzünden, normalde işe yarayan doz, hamileyken işe yaramıyor bazen.
Zaten bizim hastalıklarımız hamilelik hormonlarıyla karışıp,sıkıntımızı arttırıyor galiba.Kolay değil doğum anı korkusu,aileye yeni gelecek olan ferdin sorumluluğu,yakın ailedeki kişilerle lohusa iken ilişkiler v.s v.s hepsi anksiyetemizi,paniğimizi arttırıyor.Ne güzel domestikus başardın,bu zorlu süreçten zaferle çıktın.
Biz de öyle olacağız inşallah.

İki hafta hergun sonra iki uç gün de bir falan yapılıyordu ben yapamadan bıraktım. İçim almadı içemedim yani midem almıyor hiç. Ama yinede ne güzel ilaçsız götürüyorsun
Keske zamanda gecsede bir an once dogurabilsek biktim nefes darligindan kaburgalarimin agrisindan

Ne ne zaman başladı nefes darlığı kaburga ağrısı bebek dönmedi mi aşaya korkuyorum valla herhalde nefes alınmıcak kadar değildir demi
Yok korkma bende cok korkuyodum ama korktugum kadar olmadi yani darlik oluyo ama idare edebiliyosun kaburgalara degiyo bebek o rahatsizlik veriyo ama dayanilmicak gibi degil merak etme

Yok korkma bende cok korkuyodum ama korktugum kadar olmadi yani darlik oluyo ama idare edebiliyosun kaburgalara degiyo bebek o rahatsizlik veriyo ama dayanilmicak gibi degil merak etme
İnşallah oyle olur bakalım zaman geçer çabuk da doğururuz inşallah

Kızlar bende 5 seneden beri anksiyete panik atak hastalığı war ağustosta evlenicem.. Daha şimdiden çocuğum olurda ilaçları bıraktıktan sonra ya hamileyken panik atak geçirirsem diye aklıma geliyor... Hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu bebeğe zarar veriyor mu

Kızlar bende 5 seneden beri anksiyete panik atak hastalığı war ağustosta evlenicem.. Daha şimdiden çocuğum olurda ilaçları bıraktıktan sonra ya hamileyken panik atak geçirirsem diye aklıma geliyor... Hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu bebeğe zarar veriyor mu
Aynı şeyi geçen sene bende düşünüyordum ağustosta evlendim bende malesefki ilk üç ay yasak ama uç ayı atlatmakta mesele korkutmak istemem ben hamileliğe evliliğe falan pişman olmuştum oysaki senelerce hayalini kurduğum bişeydi. Tabi herkes zor yaşıcak diye bi durum yok. Ama kendim geldim aklıma benim hatam evlilik öncesi sırf bu yüzden ilacı bırakmam dı hata etmişim çünkü beni bocalattı. Tekrar başladım. Şuanda da kullanıyorum ilaç Allah'ım bu zorlukta yardımcımız olsun

Aynı şeyi geçen sene bende düşünüyordum ağustosta evlendim bende malesefki ilk üç ay yasak ama uç ayı atlatmakta mesele korkutmak istemem ben hamileliğe evliliğe falan pişman olmuştum oysaki senelerce hayalini kurduğum bişeydi. Tabi herkes zor yaşıcak diye bi durum yok. Ama kendim geldim aklıma benim hatam evlilik öncesi sırf bu yüzden ilacı bırakmam dı hata etmişim çünkü beni bocalattı. Tekrar başladım. Şuanda da kullanıyorum ilaç Allah'ım bu zorlukta yardımcımız olsun
Ayy özge sende mi evlendiğine pişman olmuştun :( bende oldum öyle üzülüyordum ki sevmiyor muyum acaba diye demekki normal böyle düşünmek yani bizim gibiler için.

Ayy özge sende mi evlendiğine pişman olmuştun :( bende oldum öyle üzülüyordum ki sevmiyor muyum acaba diye demekki normal böyle düşünmek yani bizim gibiler için.
Aynen normal ilknur ailemden uzak kimsem yok niye evlendim dedim bir ay iki ay sonra hamile kaldım dahada çöktüm tam duzelecekken ilacımı birden bırakmam çok etkiledi beni. Şimdide bebeği çok sevemiyorum canlı güzel bişey ama yinede önce kendimi düşünüyorum bencilce ama napim

Back
X