Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynen normal ilknur ailemden uzak kimsem yok niye evlendim dedim bir ay iki ay sonra hamile kaldım dahada çöktüm tam duzelecekken ilacımı birden bırakmam çok etkiledi beni. Şimdide bebeği çok sevemiyorum canlı güzel bişey ama yinede önce kendimi düşünüyorum bencilce ama napim
İnanamıyorum aynı ben..

Evlendim eylülde başka şehire gittim daha evliliğe gurbete alışmadan bir ay sonra hamile kaldım. Hem evlendiğime hem bebeğe nasıl pişmanlık yaşadım. Berbat günler geçirdim.

Kızlar bende 5 seneden beri anksiyete panik atak hastalığı war ağustosta evlenicem.. Daha şimdiden çocuğum olurda ilaçları bıraktıktan sonra ya hamileyken panik atak geçirirsem diye aklıma geliyor... Hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu bebeğe zarar veriyor mu
Canım zaman problemin yoksa topiği sayfa sayfa okumanı öneririm baştan...en başta bizler örneğiz buna,ilaç kullanıyoruz büyük çoğunluğumuz..burada dertleşiyor birbirimizi bilgilendiriyoruz.ilk üç ay bebegin organlarının oluşum zamanı olduğundan dr.lar onermiyor.sonraki aylarda da daha önce kullanılmış etkisi kötü olmamış ilaclari verebiliyorlar..

Canım nerelerdeydin özledim seni. 18-20 gün oluyor. Ki eskiye göre %55-60 iyiyim canım. Ama geçmiyor doğursam kurtulsam ya
Işyerinde eğitimlerimiz vardı canım pek fırsat bulamadım yazmaya:))Beni de kaygı,korku ve sıkıntılar yokluyor,o kadar olur diyip sabretmeye calışıyorum.ilk üc aya göre ben de iyiyim.yüzde 60 iyiysen daha da iyi olursun doğum gelmeden bile..

Evlendim eylülde başka şehire gittim daha evliliğe gurbete alışmadan bir ay sonra hamile kaldım. Hem evlendiğime hem bebeğe nasıl pişmanlık yaşadım. Berbat günler geçirdim.
Maalesef benim de öyle bünye de alışamıyor ne kadar seversen sev zor oluyor Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla doğururuz inşallah çok korkularım var çok bazen iyi gidiyor bazen kötü herşey inşallah iyi gider artık

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?İlaca başlayalı bugün 7.gün.Farkı hissediyorum ama daha tam bir rahatlama yok tabi.
Korkularım ve ümitsizliğim halen devam ediyor.
Ece'den halen haber yok.Çok merak ediyorum onu.İnşallah iyidir ve gene aramıza döner sağlıcakla.

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?İlaca başlayalı bugün 7.gün.Farkı hissediyorum ama daha tam bir rahatlama yok tabi.
Ece'den halen haber yok.Çok merak ediyorum onu.İnşallah iyidir ve gene aramıza döner sağlıcakla.
Benım 1 bucuk ay ı gectı ılacları almaya baslıyalı korkularım hala devam edıyor benımde dogumu dusundukce fenalıklar basıyor

Hangi ilaca başladın canim

Ben hiç doğumu düşünüp dert edemiyorum o kadar bu dönem zor geçiyor ki doğum benim için kurtuluş resmen.

Sen lustrali sabah aksam mi aliyosun kac mg .. pasifflorayida devam ettiriyomusun
Henüz 25mg dayım.10 güne tamamlayacağım.Henüz doktora gitmedim ben.Önümüzdeki hafta gideceğim.O zamana kadar 25mg la devam edeceğim.
Çok mecbur olmadıkça passiflora almıyorum.

Back
X