- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan sonra efexora dönecek misin canım ?Işyerinde eğitimlerimiz vardı canım pek fırsat bulamadım yazmaya:))Beni de kaygı,korku ve sıkıntılar yokluyor,o kadar olur diyip sabretmeye calışıyorum.ilk üc aya göre ben de iyiyim.yüzde 60 iyiysen daha da iyi olursun doğum gelmeden bile..
Bakalım canım gidişat neyi gösterecek?Doğumdan sonra efexora dönecek misin canım ?
Bakalım canım gidişat neyi gösterecek?Doğumdan sonra efexora dönecek misin canım ?
Allah mecbur bırakmasın inşallahBakalım canım gidişat neyi gösterecek?
Amin canım cümlemizi...Allah mecbur bırakmasın inşallah
Seni çok iyi anlıyorum. Aslında benim bulantılarım stilizanla geçti mide bulantısı içinde veriyorlarmiş. Gerçi ilk üç aylık mide bulantın normalmide bulantısı hadsafhada kusmamak için kendimi tutuyorum annemde kaldıgım için sürekli net e giremiyorum arkdaslar günler geçmiyo bana zaman durdu sanki
Ben de aynıydım.mide bulantısından,kusmaktan,depresyondan ölüyordum.oyle boyle yarılamışım bile.midenin bu kadar bulanması, gebeliğin iyiye gittiğinin işareti canım.bir hamilelik takvimi yapsana sende.kişisel bilgilerine gir,orada bebeğinin doğacaği gunün tarihini gir,oluyor takvim.mide bulantısı hadsafhada kusmamak için kendimi tutuyorum annemde kaldıgım için sürekli net e giremiyorum arkdaslar günler geçmiyo bana zaman durdu sanki
Işyerindeyim yemek yedim az once iştahım cok acık:)m.beauty nasılsın canım ?
Yok canım daha 4 aylık olmadı cinsiyetı bıle bellı degıl:)O korku bende de var.Doğum şeklin belli mi?
Maşallah maşallah :) aman iştahin yerinde olsun malum depresyonlular olarak mide bulantısından iştahsızlıktan mahvolduk. Bu arada ne işle mesgulsun ben öğretmenim canım. 2015 eylülde atandım.Işyerindeyim yemek yedim az once iştahım cok acık:)
Hamilelik takvimi sen de yapsana canım.görelim kaçıncı haftadasın böyle boş boş, göz arıyor..Yok canım daha 4 aylık olmadı cinsiyetı bıle bellı degıl:)
tahmini ne zaman gecer cnnmBen de aynıydım.mide bulantısından,kusmaktan,depresyondan ölüyordum.oyle boyle yarılamışım bile.midenin bu kadar bulanması, gebeliğin iyiye gittiğinin işareti canım.bir hamilelik takvimi yapsana sende.kişisel bilgilerine gir,orada bebeğinin doğacaği gunün tarihini gir,oluyor takvim.
artık her günüm zehir oldu evime gtmek istiyorum ama gidemiyorum bakamıcagımdan kendime ne zaman geçicekk ne zamannnSeni çok iyi anlıyorum. Aslında benim bulantılarım stilizanla geçti mide bulantısı içinde veriyorlarmiş. Gerçi ilk üç aylık mide bulantın normal
takvimide beceremeedim bi türlüBen de aynıydım.mide bulantısından,kusmaktan,depresyondan ölüyordum.oyle boyle yarılamışım bile.midenin bu kadar bulanması, gebeliğin iyiye gittiğinin işareti canım.bir hamilelik takvimi yapsana sende.kişisel bilgilerine gir,orada bebeğinin doğacaği gunün tarihini gir,oluyor takvim.
Orta öğretim mi?Ben turizmciyim aynı zamanda veteriner teknikeriyim.Maşallah maşallah :) aman iştahin yerinde olsun malum depresyonlular olarak mide bulantısından iştahsızlıktan mahvolduk. Bu arada ne işle mesgulsun ben öğretmenim canım. 2015 eylülde atandım.
Benim ilginçti biraz canım 9..haftada geçmişti bursada annemlerdeyken.ist.a dönünce başlamıştı bulantı,sonra görumcemlere gittim 11.haftada orda da bulantı şak diye kesilmişti.ist.a döndüm 12.haftada bitti yine şak diye.tahmini ne zaman gecer cnnm
Kişisel bilgilerime girdiğin zaman hamilelik takvimi:diye bölüm var.oraya bebeğin doğacağı tarihi yaz,40 haftanın dolduğu tarihi...takvimide beceremeedim bi türlü