Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sizde ki adaylık biraz farklı işliyor ders anlatmıcaksınız bi süre sanırım. Sen bide ders anlatmaya başlayınca gör yorgunluğu..
evet bi ay sonra başlıcaz anlatmaya.bencede hocam da deneyimli ama zorlanıyo çok bide öğrenciler çok kötü ya ders dinlemiyolar bide susmuyolar

E ececem21 canım korkuttun bizi,Allah sana da bebişimize de sağlik versin.canım şişmelerin varmıydı,benim ayak bileklerim bacaklarımla bir resmen,gebelik zehirlenmesi benim en büyük korkumdu,sana da olunca cok kötü oldum bugün.cevap yazmana o kadar sevindim ki anlatamam.

Daha gtmedim cnm delirme yi bekliyorum
Canım ben 8.haftamda gittim dr.a yatıralım dedi yattım.diger hastaların icinde sadece iki üç kisiydik kendinin farkında olan,inan canım o halimle bile diger hastaları görunce sükretmiştim.geçecek canım benim gectiyse senin hayli hayli gececek.ağlamaktan içim cıkıyordu,ne yemek ne su,açliktan titriyordum.hormonlar kudurtuyor hastalıgımizı.birkaç haftaya inan daha iyi olacaksın.dayan canım.

E ececem21 canım korkuttun bizi,Allah sana da bebişimize de sağlik versin.canım şişmelerin varmıydı,benim ayak bileklerim bacaklarımla bir resmen,gebelik zehirlenmesi benim en büyük korkumdu,sana da olunca cok kötü oldum bugün.cevap yazmana o kadar sevindim ki anlatamam.

Korkulacak birşey yok, zaten zehirlenme ani olmuyor, anlarsın.Bir gün önce normal olan ayak bileklerimde sabah kalktım ödem olmuştu, hamilelikte normal dedim ama ani şişlik normal değilmiş.Şiddetli mide ağrısı, yüksek tansiyon,kusma,su içsemde kop koyu idrar vardı.Rutin idrar kan tahlilinde zaten çıkar.7. ayda dr.a gittim bişi yoktu.Herşey normaldi.Yüksek tansiyon hastası değilim, hatta tansiyonum düşüktü ilk üç ay, sonra 12-8 di.

Durduk yere pat diye zehirlemiyor zaten, korkulacak bişi yok.Anlarsın zehirlensen.

Korkulacak birşey yok, zaten zehirlenme ani olmuyor, anlarsın.Bir gün önce normal olan ayak bileklerimde sabah kalktım ödem olmuştu, hamilelikte normal dedim ama ani şişlik normal değilmiş.Şiddetli mide ağrısı, yüksek tansiyon,kusma,su içsemde kop koyu idrar vardı.Rutin idrar kan tahlilinde zaten çıkar.7. ayda dr.a gittim bişi yoktu.Herşey normaldi.Yüksek tansiyon hastası değilim, hatta tansiyonum düşüktü ilk üç ay, sonra 12-8 di.

Durduk yere pat diye zehirlemiyor zaten, korkulacak bişi yok.Anlarsın zehirlensen.
Hoşgeldin ECe,sağlık haberinle bizi çok sevinirdin.bundan sonra bebegin ve senin yolun açık olsun canım

Canım sağol uzun uzun yazmışsın,Allahım bebeğinle mutlu bir ömür bahşetsin sana inşallah.

Bir sürü ilaç veriyorlar, ona rağmen süt sağ getirin dediler, yani insan emzirirken selectradan korkuyorda, bu ilaçlarla emzir deniyorsa sadece selectra yada süte karışma riski az olan ilaç mı etkileyecek? Korkmayın bişi yok.

Bir sürü ilaç veriyorlar, ona rağmen süt sağ getirin dediler, yani insan emzirirken selectradan korkuyorda, bu ilaçlarla emzir deniyorsa sadece selectra yada süte karışma riski az olan ilaç mı etkileyecek? Korkmayın bişi yok.
Sütün geliyor bebişe veriyorlar ne güzel çok sevindim.oyy minicik..

İç sıkıntın psikolojin nasıl canım iyisindir inşallah

Slm arkadaşlar.ece arkadaşımızdan haber aldim.maalesef ki gebelik zehirlenmesinden dolayi dün bebegi sezeryanla almışlar.küvezdeymiş şimdi.ece şimdi iyi ama yorgun ve kan degerlerinin normale dönmesi bekleniyo.arkadaşımıza ve bebegine dua edelim de tez zamanda toparlansinlar.
Dogmusmu allahım yardımcıları olsun ınsallah allahın ıznıyle bırseycıkler olmaz duzelırler

Aman dr. Unuzu iyi seçin, tansiyon, idarar kan tahlillerinizi sürekli yaptırın.2 haftadır zaten midem diye yazıyordum.Meğerse zehirleniyormuşum.Dr. Dedi tam zamanında aldık.
Allahım ya alllah korumus resmen evet dıyodun sureklı mıdem dıye

Burda bız bır aıle olmusuz bugun farkettım kızlar ecenın bebegını duyunca gercekten cok sevındım allahım resmen korumus mınıgı tam zamanında alınmıs daha önce bir bebek dogdugunda sevındıgımı hatırlamıyorum hersey guzel olcak ece kalben ınan buna artık anne oldunn basardın:)

Back
X