Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim oğlumda 5 ağustos teyzesi inşallah oğlum gibi akıllı evlat olur yavrunda Allah herkesin evladını bağışlasın kimselere muhtaç etmesin... Yarın saat 11 gibi Doğuma giricem inşallah lütfen dua edin bana hepinize teşekkür ederim.
Anca gördüm mesajını amin canım.Kucağındadır şu an minnak.Uzun,mutlu ömürleri olsun.

Anca gördüm mesajını amin canım.Kucağındadır şu an minnak.Uzun,mutlu ömürleri olsun.
Ay canımm neler çektim bi bilsen Doğumdan çıktım ayılmadan sinirlerim boşaldı nasıl titriyorum ama tutamıyorlar beni ayağa falan kalkamadım kaç saat kendime gelemedim çok kötüydü yeni kendime geliyorum ama hiç iyi değilim :(

Ay canımm neler çektim bi bilsen Doğumdan çıktım ayılmadan sinirlerim boşaldı nasıl titriyorum ama tutamıyorlar beni ayağa falan kalkamadım kaç saat kendime gelemedim çok kötüydü yeni kendime geliyorum ama hiç iyi değilim :KK43:
Ah canım benim metabolizmanın narkoza tepkisi olsa gerek.az kaldı hersey yoluna girecek.nasıl bebişimiz ?

Ah canım benim metabolizmanın narkoza tepkisi olsa gerek.az kaldı hersey yoluna girecek.nasıl bebişimiz ?
Bebişte iyi ama ben iyi olmadığımdan herşeyden bişey çıkarıyorum uyku yok günlerdir bişey olcak diye dün gece uykuda kustu çok kötü oldum kafayı yiycem

Bebişte iyi ama ben iyi olmadığımdan herşeyden bişey çıkarıyorum uyku yok günlerdir bişey olcak diye dün gece uykuda kustu çok kötü oldum kafayı yiycem
Hımmmm lohusalığın da fazla etkiliyor demekki seni.Bende sinir yapmıştı tereddütler korkular gitmişti dogumla birlikte.şanslısın havalar guzel olacak bebişin toparlansın at kendini dışarı

Hımmmm lohusalığın da fazla etkiliyor demekki seni.Bende sinir yapmıştı tereddütler korkular gitmişti dogumla birlikte.şanslısın havalar guzel olacak bebişin toparlansın at kendini dışarı
Bendede aşırı sinir var evdekileri kırıp geçiriyorum İnan onlarda çok üzülüyor bende çok pişman oluyorum inşallah toparlanalım kendimizi dışarı atıcaz

Bendede aşırı sinir var evdekileri kırıp geçiriyorum İnan onlarda çok üzülüyor bende çok pişman oluyorum inşallah toparlanalım kendimizi dışarı atıcaz
Düzeliyor canım .hamilelik, lohusalık kolay değil hele ki bizler için..Oğluşu arabasına koyup ,gunesi de gordummü dunyalar benim oluyor artık.Onun sevinişi,dışarıda insanlara gülüşü,herşeyi mucize benim için.

Merhaba arkadaslar burda olab birileri varmi acaba :) az banada yardimci olun :)

Merhabalar kızlar bende yarın doğuma gircem ama çok korkuyorum sezeryanla Doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi

Arkadaşlar içinizde anksiyete iştahsızlık panik atak kisacasi olumsuz ne varsa yaşayan ve hamileliginde ilaç kullanan düzelen varmi bende 16 haftalik hamileyim hiç iyi değilim sizce psikiyatr gidip yardım alayim mi daha önceden ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 1haftadir tekrar eski sorunları yaşıyorum

[Q UOTE="Omas, post: 51375098, member: 832205"]Arkadaşlar içinizde anksiyete iştahsızlık panik atak kisacasi olumsuz ne varsa yaşayan ve hamileliginde ilaç kullanan düzelen varmi bende 16 haftalik hamileyim hiç iyi değilim sizce psikiyatr gidip yardım alayim mi daha önceden ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 1haftadir tekrar eski sorunları yaşıyorum[/QUO
Arkadaşlar içinizde anksiyete iştahsızlık panik atak kisacasi olumsuz ne varsa yaşayan ve hamileliginde ilaç kullanan düzelen varmi bende 16 haftalik hamileyim hiç iyi değilim sizce psikiyatr gidip yardım alayim mi daha önceden ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 1haftadir tekrar eski sorunları yaşıyorum
bende 17 haftalık hamileyim dediğin şeyleri çok yoğun yaşadım bir sıkıntı basıyordu dünyadan kopuyordum yoğun panik atak yaşıyordum çarpıntıdan geberiyordum doktora gitiğimde bebğinin kafasında ödem kist gibi yapı var tanı koyamıyorum dedi ve ben nasıl bir çıkmaza girdim anlatamam 3 gün önce hastaneye gittim ataktan tansyonumu bile ölçtüremedim kalbim yerinden çıkıyordu sonra doktor bebeğin kafasında birşey yok dedi ben de ne atak kadı ne birşey tabi şimdilik bebeklerimiz salıklı olsun ilaca gelince oğlumun gebeliğinde 20 falan kulandım çok pişman oldum çünkü ilaçla yada ilaçsız bir şekilde geçecek kedimizi bırakmamalıyız bu hastalığın üstüne gittmeden olmaz

bende 17 hafatlık hamileyim aynı sorunları bende yaşıyorum üstelik birde alaerji oldum sabaha kadar tıkanıyorum ayrıca nefes almıyorum ağzım ın kuruması uyku uyutmuyor dün çarpıntıdan aya kalkamıyordum öyle kabim daralıyor du ama ben hep kendimi dışarı atım anlıyacağın bir rüya görsem aha ban birşey olacak yada yakınlarıma en ufak şeyden aha kanser oldum hayat zehir oluyor ama şunu iyi bilmek lazım bizim gibi milyonlarca insan var ve bizde onlardan biriyiz sabır dua şükür
Arkadaşlar içinizde anksiyete iştahsızlık panik atak kisacasi olumsuz ne varsa yaşayan ve hamileliginde ilaç kullanan düzelen varmi bende 16 haftalik hamileyim hiç iyi değilim sizce psikiyatr gidip yardım alayim mi daha önceden ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 1haftadir tekrar eski sorunları yaşıyorum[/QUO

bende 17 hafatlık hamileyim aynı sorunları bende yaşıyorum üstelik birde alaerji oldum sabaha kadar tıkanıyorum ayrıca nefes almıyorum ağzım ın kuruması uyku uyutmuyor dün çarpıntıdan aya kalkamıyordum öyle kabim daralıyor du ama ben hep kendimi dışarı atım anlıyacağın bir rüya görsem aha ban birşey olacak yada yakınlarıma en ufak şeyden aha kanser oldum hayat zehir oluyor ama şunu iyi bilmek lazım bizim gibi milyonlarca insan var ve bizde onlardan biriyiz sabır dua şükür
Sendede mi yakinlari kaybetme korkusu var canim :) nekadar sacma ama iste dusunuluyo demi :)

kızlar aranızda gebelik sekeri olan varmı 27 haftaligim ve ilaç kullanıyorum çok korkuyorum varmı aranızda Aynı durumu yaşayan

uzun zamandır giremiyorum foruma henüz bebek fikri aklımda yokken tanısşmıştım burayla..şu an 2 yasında kızm var...buradan edindigim dostlar ile görüştüm bile...ne günlerdi beee diyoruz şimdi...depresyonun paniğin dibini gördük hepimiz..demem o ki geçiyor hanımlar..yasarken gecmeyecek sanıyorsunuz...hepsi geçiyor..az sabır..sevgi ile....

Back
X