Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu arada bir iki isim düşündük ama tam anlamıyla içimize sinen yok henüz :)

Aynen canım :) uykusuzluk en cok paniği tetiklediğinden korkuyorum ben, carpıntı fazla oluyor. Allah güç kuvvet versin inşallah hepimize. Sağlıklıca doğuralım büyütelim inşallah önemli olan o :) gecenin köründe defalarca uyanıp dakikalarca emmesini beklemek, ağlama krizlerinde sakin kalabilmek vs mümkün mü sevgileri olmasa :) ayy hemen gecsin istiyorum düşündükçe ya:)
İlk zamanlarda zorlanıyorsun tabi ki vücut zaten yorgun sinirler harap o yüzden çarpıntı ataklar sıklaşıyor ama yanında birileri olursa dinlenebilirsin benim kimsem yoktu çocuklarım ben Allah'ım tabiki yardım etti rabbim o kadar hastalığıma rağmen bu günlere geldik şükürler olsun Allah acılarını göstermesin sınamasın bizleri onlarla...

İlk zamanlarda zorlanıyorsun tabi ki vücut zaten yorgun sinirler harap o yüzden çarpıntı ataklar sıklaşıyor ama yanında birileri olursa dinlenebilirsin benim kimsem yoktu çocuklarım ben Allah'ım tabiki yardım etti rabbim o kadar hastalığıma rağmen bu günlere geldik şükürler olsun Allah acılarını göstermesin sınamasın bizleri onlarla...
Aynen öyle canım. İlk bebeğimde kv ile oturdugumuz için ve oğlum hiç uyumayıp sürekli ağlayan ileri derece kolik bir bebek oldugu için çok zorlanmıştım, kv bizimle yattı 1 ay mecburen, sağolsun. Sabaha kadar 1 saat o baktı kıcakta 1 saat ben. Yatsamda uyuyamıyodum zaten, zordu ya. Bu kez 1 saat uzakta oturuyoruz. Kendi annemden bahsetmiştim, o yüzden pek kimseye göre hazırlamıyorum kendimi. Allah yardım eder, olabildiğince kendim üstesinden gelmeye çalışıcam. Birkaç gün kv gelir, birkaç gün oğluşu ona yollarım çok darda olursam diye düşünüyorum sadece. Bak sende kendin idare etmişsin hep. Çok var böyle kendi başına idare eden. Allah sağlık sıhhat versin de inşallah geriside hallolur gider. Allah acılarını göstermesin, analı babalı büyüsünler, hayırlı evlat olsunlar inşallah

Kızlar sizin hamilelikleriniz birbirinden farklı mıydı? Benim bu kez biraz ağır geçiyor sanırım. Dakikam dakikamı tutmuyor ya. Bi iyiyim bi halsiz. Kafam kazan gibi şimdide. Zaten nefes nefese kalıyorum bu ara. Napıcamı şaşırıyorum valla. Bişey mi oluyor diye kurt düşüyor içimede. Üff daraldım valla :KK42:

Kızlar sizin hamilelikleriniz birbirinden farklı mıydı? Benim bu kez biraz ağır geçiyor sanırım. Dakikam dakikamı tutmuyor ya. Bi iyiyim bi halsiz. Kafam kazan gibi şimdide. Zaten nefes nefese kalıyorum bu ara. Napıcamı şaşırıyorum valla. Bişey mi oluyor diye kurt düşüyor içimede. Üff daraldım valla :KK42:
Aman benim ilkide sıkıntılıydi şimdide öyle hiç fark yok iki hamileliğimde de ne ararsan var:işsiz: 1 saattir agliyorum sinirden korkudan eşimi bekliyorum doktora gidicez bugün bebek hareketleri çok az yok denecek kadar üstüne bide kasilmalarim siddetlendi doktorum hastaneye git göster dedi bakalım gidicem kaygiliyim şuan:KK17:

Bende kizlar fenalastim bugun elim titredi ter bosaldi kalkamadim yerimde suand ahep yatiom halsizim normalmi bu baköava yedim iyi geldi titremeye ama hasizim daha

Bende kizlar fenalastim bugun elim titredi ter bosaldi kalkamadim yerimde suand ahep yatiom halsizim normalmi bu baköava yedim iyi geldi titremeye ama hasizim daha
Normal ben 4 hatta 5 ay boyunca öyleydim takatim yoktu lavaboya ölü ruh gibiydim seninde bünye sağlam değilse çok normal benim bünye mesela hamilelik kaldirmiyo hep halsizlik kusma fenalasma ile geçti 5 ay olana kadar

Normal ben 4 hatta 5 ay boyunca öyleydim takatim yoktu lavaboya ölü ruh gibiydim seninde bünye sağlam değilse çok normal benim bünye mesela hamilelik kaldirmiyo hep halsizlik kusma fenalasma ile geçti 5 ay olana kadar
5 ay deme cnm ya bide su bogazinda balgammi ne var sanki birsey varmis gibi agzimi tam acamiom övüntü gelio

Aman benim ilkide sıkıntılıydi şimdide öyle hiç fark yok iki hamileliğimde de ne ararsan var:işsiz: 1 saattir agliyorum sinirden korkudan eşimi bekliyorum doktora gidicez bugün bebek hareketleri çok az yok denecek kadar üstüne bide kasilmalarim siddetlendi doktorum hastaneye git göster dedi bakalım gidicem kaygiliyim şuan:KK17:
Kuzum sakinleşmeye çalış, ağlamak üzülnek stres gibi durumlar bebek hareketlerini yavaşlatır zaten. İlk hamileliğimde hergün ağladığımdan biliyorum, karnımı felan sallıyodum tatlı yiyodum bana mısın demiyodu. İnşallah önemli birşey değildir, çok bunaldın şu sıralar sende. İyi haberler bekliyorum Allahın izniyle
Kan şekerin düşmüş sanırım, ya da tansiyonun. Bende çok sık yaşamaya başladım. Demiştim ya gözü kararıyo sonra te boşalıyor elim ayağım tutmuyor. O kararmayada taktım kafayı hep olcak hissiyle duruyorum. Uzun süre aç kalmamaya çalış. Tansiyonun düşükse tuzlu ayran tuzlu kraker tüket. Benimde dakikam dakikamı tutmuyor. İkincisi biraz ağır geçiyor

Kizlar bide benim göğsümun ustu oynuyor bide sağ göğsumun alti karaciğerin sanki boyle hassaslasip biri dokunup ittiriyor sanki tarif edemiyorum boyle degisik şeylerde yasiyor musunuz?

Kızlar bana çok dua edin dün nst de baya yogun sancı çıktı alttan muane ettiler 2cm açılma var artık heran doğum olabilirmiş eve geldim dünden beri sancilarim aralıklı midem kötü açım aslında ama ne uyuyabiliyorum ne başka bişey sadece panik kaygı korkum var Allahım hepimizin yardimcisi olsun sağ salim doğum yapalım insallah:KK42:

merabalar arkadaşlar. daha öncede 2 kere atak geçirdiğimi yazmıştım. videolar tavsiye etmiştiniz moral vermiştiniz saolun. ama bundan bir ay önce yıllık izne ayrıldım. 1 ay da çocuğu kreşten aldım. yoğun bir ay geçirdim. bayram çocukla ilgilenme eşimle tartışma derken yorgun argın tatile çıktık. tatil bölgesine vardığımızda çok uzun süre açlık çekip kahvaltı ettim ondan sonra olanlar oldu. kalbim sıkıştı kalp krizi geçiriyorum diye ortalığı birbirine kattım. her günüm acillerde diazemle geçti. artık tek başıma mücadele edemeyeceğimi anlayıp psikiyatriye gittim. saolsun çok güzel konuştu motive etti iki de ilaç yazdı. zamanla bırakacağız ama benden habersiz asla bırakma dedi. ama işte moralim keyfim yerlerde her şeyi takıyorum. napacağım böyle bilemiyorum. sizinle dertleşmek istedim. ha çocuk istediğim için buraya yazmıştım o yüzden burdan devam ediyorum işte.

Kızlar bana çok dua edin dün nst de baya yogun sancı çıktı alttan muane ettiler 2cm açılma var artık heran doğum olabilirmiş eve geldim dünden beri sancilarim aralıklı midem kötü açım aslında ama ne uyuyabiliyorum ne başka bişey sadece panik kaygı korkum var Allahım hepimizin yardimcisi olsun sağ salim doğum yapalım insallah:KK42:
Omasımmmm dualarım seninle canım. Çok merak ettim seni. İnşallah herşey yolundadır. Allah hayırlısıyla sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah. İmkanın olur mu bilmiyorum ama güzel haberlerini bekliyorum :dua::dua:

Kizlar bide benim göğsümun ustu oynuyor bide sağ göğsumun alti karaciğerin sanki boyle hassaslasip biri dokunup ittiriyor sanki tarif edemiyorum boyle degisik şeylerde yasiyor musunuz?
Kalp atışından oynuyor olabilir daha önce farketmemişsindir. Bemim hep seyiriyo kalbimin üstü. Göğsünün altında hissettiğin şeyi hatta daha fazlasını da yaşadım canım, şimdi söylemeyim çünkü etkilenip aynısını hissedersin :)
merabalar arkadaşlar. daha öncede 2 kere atak geçirdiğimi yazmıştım. videolar tavsiye etmiştiniz moral vermiştiniz saolun. ama bundan bir ay önce yıllık izne ayrıldım. 1 ay da çocuğu kreşten aldım. yoğun bir ay geçirdim. bayram çocukla ilgilenme eşimle tartışma derken yorgun argın tatile çıktık. tatil bölgesine vardığımızda çok uzun süre açlık çekip kahvaltı ettim ondan sonra olanlar oldu. kalbim sıkıştı kalp krizi geçiriyorum diye ortalığı birbirine kattım. her günüm acillerde diazemle geçti. artık tek başıma mücadele edemeyeceğimi anlayıp psikiyatriye gittim. saolsun çok güzel konuştu motive etti iki de ilaç yazdı. zamanla bırakacağız ama benden habersiz asla bırakma dedi. ama işte moralim keyfim yerlerde her şeyi takıyorum. napacağım böyle bilemiyorum. sizinle dertleşmek istedim. ha çocuk istediğim için buraya yazmıştım o yüzden burdan devam ediyorum işte.
Geçmiş olsun canım. İlaçların seni rahatlatır eminim ama alışma sürecinde halen moral bulamamanda normal. Bir kere atak geçirsek takılıp kalıyoruz malesef. Sürekli kaygı haline giriyoruz. Allah hayırlısıyla bebişinide nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar
İlk gebeliğimin 28. haftasında anksişyeteye yakanlanmıştım
tıp fakültesine gittim rivotril damla verdi dr günde 3 kere 3 damla dedi en fazla ama ben yatarken 3damla aldım sadece
pasiflora papatya melisa hiç bir işe yaramadı irkilmekten ve huzursuzluktan yerimde durmadan gezdim gece gündüz tası tarağı toplayıp anneme gittik eşim perişan oldu hayatımız alt üst oldu evim beni boğuyordu
annemlerde 4 ay kaldım 2 ay doğum öncesi 2 ayda sonrası
19 haziran 2013 te kızım dünyaya geldi sezaryenle doğum yaptım ve doğum beklediğimden kolay geçti
doğumdan sonra 3 yıl tedavi gördüm ilaçları kestik iyileştim
kızımın ısrarıyla kardeş diye ağlamasıyla 2. bebeği hiç düşünmezken sırf kızım yalnız kalmasın diye kendime güvendim Rabbimde nasip etti şu anda 18 haftalık hamileyim 1 ay önce nüksetti hastalığım
eskiden de bu gruptayım yine gelmek nasip oldu:(
sizler nasılsınız

Omasımmmm dualarım seninle canım. Çok merak ettim seni. İnşallah herşey yolundadır. Allah hayırlısıyla sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah. İmkanın olur mu bilmiyorum ama güzel haberlerini bekliyorum :dua::dua:
Allah razı olsun canım benim amin insallah hepimiz sağ salim alalim kucagimiza ya sancılı ağrılı evdeyim hemsireyle konuştum aslı bugün yarın olabilir lütfen 1 günde 1 gündür hep dinlen dedi tabi mümkün mü evde çocukla sana korkumu anlatamam ya unutmuşum biliyomusun dün o alttan muane anındaki stresimi anlatamam af Allah hepimize yardım etsin hiç bu kadar korkucagimi düşünmemiştim :KK42:

merhaba arkadaşlar
İlk gebeliğimin 28. haftasında anksişyeteye yakanlanmıştım
tıp fakültesine gittim rivotril damla verdi dr günde 3 kere 3 damla dedi en fazla ama ben yatarken 3damla aldım sadece
pasiflora papatya melisa hiç bir işe yaramadı irkilmekten ve huzursuzluktan yerimde durmadan gezdim gece gündüz tası tarağı toplayıp anneme gittik eşim perişan oldu hayatımız alt üst oldu evim beni boğuyordu
annemlerde 4 ay kaldım 2 ay doğum öncesi 2 ayda sonrası
19 haziran 2013 te kızım dünyaya geldi sezaryenle doğum yaptım ve doğum beklediğimden kolay geçti
doğumdan sonra 3 yıl tedavi gördüm ilaçları kestik iyileştim
kızımın ısrarıyla kardeş diye ağlamasıyla 2. bebeği hiç düşünmezken sırf kızım yalnız kalmasın diye kendime güvendim Rabbimde nasip etti şu anda 18 haftalık hamileyim 1 ay önce nüksetti hastalığım
eskiden de bu gruptayım yine gelmek nasip oldu:KK43:
sizler nasılsınız
Allah hayırlı etsin tamamina erdirsin desene gidenler birdaha gelebiliyor bu lanet hastalık bi yerde yine yakada:işsiz:Allahın izniyle inşallah sıkıntılar azalır ya hepimiz o durumdayız emin ol sıkıntılı zor süreçlerden geçiyoruz

Back
X