Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allahın izniyle korkma Allah yardım ediyo hop diye alican bebeği kucağına asıl maraton sonra basliycak sen bence tadını çıkar hamileliğin:)) sabaha kadar kolik oğlumla gözüm açıktı onun gaz sancı meme derdi diğer oğlumun kardes sevgisiyle ıkidebir kardeşim ömer doğu yu öpücem demeleri ev is guc yemek vallahi oturmusum ev göcmus ama diyorum bebek uyuyoken dinleneyim o yüzden bence sen şimdi en rahat hamilelik döneminin tadını çıkar doğunca anan aglicak:halay:
Hahha ah ins bi alsam kucagima ins ya dua edin olurmu hep

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ?.. Rabbim hepinizi bir sancı da bir avaz da sağ salim kurtarsin inşallah
Amiiinn inşallah canım.. bende öyle ataklarla kaygılarla ite kaka gidiyorum bakalım :)) kafam dolu oldukca kafamı yastıktan kaldırasım gelmiyor bebek doğunca naparım diye de düşünüyorum. Allah büyük yardım eder elbet..
Bebeğim kolik demişsin canım, ilkide öyle miydi? Ben oğlumda baya çektim, aksam 5-12 nöbetimiz vardı bir saniye susmuyodu. Gecede kv ile nöbetleşe duruyoduk uyumuyordu. Günlük toplasan 4 saat anca ediyordu uyudugu. 24 saatin 4 saati ya.. küçücük bebek bi de bu.. inşallah çabuk atlatırsınız. Allah kolaylıklar versin, güç kuvvet versin canım. Serra da kavustu bebeğine. Şimdi sırada @berno81 var sanırım:)

y4zy4qmurum y4zy4qmurum yok ya ilk oglumda zaten yasamadigimi bunda yaşadım bide beni 4 yaşındaki oglumda yoruyo böyle bir kardes aşkı görmedim diyorum iyikide Allah bu ikinci bebeği nasip etmiş gerçekten oğluma şimdiden arkadaş gibi oldu evde bi ses onu bile kendine getirdi tabi ben kendime gelemedim o ayrı olmayan migren oldu bende tek başıma uykusuzluk ve geri kalan hersey başımda Rabbime yinede sonsuz şükürler olsun bu halimizden aşağı düşürmesin, Allah senide senin gibi tüm hamileleride sağ salim kurtarsin valla annelik zor ama bi o kadarda güzel bakma yinede çok şükür dedirtiyor o elleriyle minicik yüzüyle:KK68:

y4zy4qmurum y4zy4qmurum yok ya ilk oglumda zaten yasamadigimi bunda yaşadım bide beni 4 yaşındaki oglumda yoruyo böyle bir kardes aşkı görmedim diyorum iyikide Allah bu ikinci bebeği nasip etmiş gerçekten oğluma şimdiden arkadaş gibi oldu evde bi ses onu bile kendine getirdi tabi ben kendime gelemedim o ayrı olmayan migren oldu bende tek başıma uykusuzluk ve geri kalan hersey başımda Rabbime yinede sonsuz şükürler olsun bu halimizden aşağı düşürmesin, Allah senide senin gibi tüm hamileleride sağ salim kurtarsin valla annelik zor ama bi o kadarda güzel bakma yinede çok şükür dedirtiyor o elleriyle minicik yüzüyle:KK68:
Bu yazdıkların bana o kadar destek oluyor ki. Benim oğlumda 4 yaşına gircek 10 gün sonra inşallah. Hevesle bekliyor yavrum, sen 4,5 yaşına gelince bebeğimiz doğacak diyorum o da bekliyo benimle:) bende aynı senin durumundayım. Ayrı eve çıktığımız için kv fazla kalamaz kp kendi duramaz çünkü. Kendi annem gelse onuda ben idare etmek zorunda kalıcam etti 3çocuk. Bir de güvenim yok malesef, yapar yapmadım der, yalan hastalığı var. O yüzden kimseye bel bağlamak istemiyorum. Kendimi hazırlıyorum bu psikolojiye. Allah büyüktür bir kolaylık verir mutlaka. Halimize şükürler olsun, huzurumuz yuvamız daim olsun evlatlarımızla birlikte:)

Selâmün aleyküm kizlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik umarım hepiniz iyisinizdir, ben hala devam ediyorum panik atak ve anksiyete ile mücadeleye özellikle nefes darlığı beni iyice bunaltti ya Bayan sorunlu Bayan sorunlu ne alemdesin bi kaç gündür aklimdaydin ya varya bebeğim bu kadar küçük olmasaydi psikiytre gidicektim o derece yoruldum 13 günde:cry:
Aleyküm selam canım gözün aydın olsun inşallah bebeğinede hayırlı ömürler dilerim hayırlı evlat olsun inşallah benim okullar açıldı küçüğüm hasta aşı falan derken çok yoğun geçiyor günler ilacı değiştirdim dur bakalım iyi olur inşallah sen nasılsın toparlandınmı?

@SvmByby @degisiklikiyidir @pineapple3455 Bayan sorunlu Bayan sorunlu @assmnm F Fatmae20 başka kimler vardı hatırlayamadığım? Kızlar nerdesiniz, ne alemdesiniz?
Serrayı etiketlemedim, o kuzum bu saatlerde hep sılıntılı oluyor, olur da uyursa uyandırmıyım, zaten doğuma gidicek Allahın izniyle, inşallah iyidir:)
Selam canım ben valla koşturuyorum üç çocukla havalar soğudu hastalıklar buyurdu böyle böyle ömrü tüketiyoruz işte sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu yazdıkların bana o kadar destek oluyor ki. Benim oğlumda 4 yaşına gircek 10 gün sonra inşallah. Hevesle bekliyor yavrum, sen 4,5 yaşına gelince bebeğimiz doğacak diyorum o da bekliyo benimle:) bende aynı senin durumundayım. Ayrı eve çıktığımız için kv fazla kalamaz kp kendi duramaz çünkü. Kendi annem gelse onuda ben idare etmek zorunda kalıcam etti 3çocuk. Bir de güvenim yok malesef, yapar yapmadım der, yalan hastalığı var. O yüzden kimseye bel bağlamak istemiyorum. Kendimi hazırlıyorum bu psikolojiye. Allah büyüktür bir kolaylık verir mutlaka. Halimize şükürler olsun, huzurumuz yuvamız daim olsun evlatlarımızla birlikte:)
Korkma canım benim ben 3 çocukla ve hastalıkla başettim inşallah sende halledersin kimseninde kahrını çekme o halinle zaten lohusa olunca kimse çekilmiyor yavrularına sarıl inşallah ohhh kapını ört mis gibi yaşa

Amin canım inşallah, benim oğlum çok kıskancti bana diyolardi ay yandın sen bu çocuğa neler yapar diyolardi maşallah bi gör nasıl seviyo kimse yaklassin istemiyo hiç korkma emin ol çocuklarımız daha mutlu oluyo evde bi arkadaş onlara bende yalnızım ilk 5gun kaynanam kaldı ailem geldi sabah akşam döndüler mecbur şimdi hersey bana bakiyo zor ama Allah kolaylık versin inşallah hepimize ne diyelim, senin doğum ne zaman

Aleyküm selam canım gözün aydın olsun inşallah bebeğinede hayırlı ömürler dilerim hayırlı evlat olsun inşallah benim okullar açıldı küçüğüm hasta aşı falan derken çok yoğun geçiyor günler ilacı değiştirdim dur bakalım iyi olur inşallah sen nasılsın toparlandınmı?
Allah razı olsun canım benim Allah evlatlarini bagislasin inşallah, çok gecmis olsun bebeğine bende migren ve kolik oğlumla uğraşıyorum sol gözüm cikicak yerinden suan yine kucagimda:anne:bu arada emzirmeye devam ediyomusun ilaç degistirdin

Selam canım ben valla koşturuyorum üç çocukla havalar soğudu hastalıklar buyurdu böyle böyle ömrü tüketiyoruz işte sen nasılsın nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin inş. Bende aynı geçtiğiniz yollardan geçiyorum, panikle kaygıyla doğumu bekliyorum :) Allah hayırlısıyla sağ salim kurtarsın bizleride vaktiyle inş :) güzel güzel büyütmek nasip olsun hepimize inş.
Amin canım inşallah, benim oğlum çok kıskancti bana diyolardi ay yandın sen bu çocuğa neler yapar diyolardi maşallah bi gör nasıl seviyo kimse yaklassin istemiyo hiç korkma emin ol çocuklarımız daha mutlu oluyo evde bi arkadaş onlara bende yalnızım ilk 5gun kaynanam kaldı ailem geldi sabah akşam döndüler mecbur şimdi hersey bana bakiyo zor ama Allah kolaylık versin inşallah hepimize ne diyelim, senin doğum ne zaman
Oyy, ne güzel birşey kardeşini koruması, sevmesi. Allah hep daim eylesin inş.
Bende duyuyorum aynı kıskançlık cümlelerini. Geçen hafta kv ile çarşıya çıktık ip felan bakıyoduk, 1 tane bile ip aldırmadı bize üstüne de kv.yi kovdu bir daha gelme kardeşim bnm kıyafetlerimi giyer diye :)) ilk defa böyle birşey yaptı, normalde böyle bir çocuk değildi, kv.ye düşkündü hem :) hayırlısı ne diyim.. bende arkadaş olacağını düşünüyorum çünkü çocukları sokağa çıkaramıyoruz ortalık malum. Kardeş ona da iyi gelir inş:) benim muhtemel 5 mart, ilki normaldi bakalım bu ne zammn gelir :) inşallah vaktiyle gelir.

Ja banada yardin edim bi korku basti panik basti agliom suan dogum korkusu inanamiom birsey olcakmis gibi hiz var sizdede oldumu neolur beni sakinlestirin

Ja banada yardin edim bi korku basti panik basti agliom suan dogum korkusu inanamiom birsey olcakmis gibi hiz var sizdede oldumu neolur beni sakinlestirin
Canım daha doğumu düşünmen için erken ayrıca doğum zamanı geldiğinde panikte kalmıyor anksiyetede. Sadece doğuma, sancının bitmesine ve bebeğine odaklanıyorsun. Sancılar geldiğinde bir an önce doğumhaneye gitme isteği duyuyorsun. Kaygılar sadece doğuma kadar olan zamanda oluyor. Doğumda umrunda olmuyor hiçbişey emin ol.

Canım daha doğumu düşünmen için erken ayrıca doğum zamanı geldiğinde panikte kalmıyor anksiyetede. Sadece doğuma, sancının bitmesine ve bebeğine odaklanıyorsun. Sancılar geldiğinde bir an önce doğumhaneye gitme isteği duyuyorsun. Kaygılar sadece doğuma kadar olan zamanda oluyor. Doğumda umrunda olmuyor hiçbişey emin ol.
Siz bilirsiniz 1 kere ettiniz masilsa ama bu hiz ne blle ya ya bebede yada bana olcak biesey gibi normalmi

Siz bilirsiniz 1 kere ettiniz masilsa ama bu hiz ne blle ya ya bebede yada bana olcak biesey gibi normalmi
Normal tabiki, kaygı duyuyosun sonuçta. Bu kaygılar her hamilede var ama biz gibi psikolojik rahatsızlığı olanlarda biraz daha yoğun oluyor. Bende de bazen üsteliyor bu korku. Kızların haberlerini okuyunca bir cesaret geliyor yaparım diyorum ama kaygılar silinmiyor. Allah yardımcımız olsun insallah.

Ben halen @berno81 i merak ediyorum. Hiç uğramadı bugün. Doğuma mı gitti acaba ya. Eğer öyleyse de Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

Doğuma bir hafta kala kestik.dogumdan sonra basladik yine ama dozunu azaltarak...
Cnm merhaba umarım görürsün msjımı bende emziriyorum ve 44 günlük bebeğim var ve lustrale başladım :( sen nasıl kullandın bebeke zararı oldumu sütünü
Sağıp döktünmü ve kaç mg kullandın teşekkür ediyorum

Ayyy kızlar bu migren beni mahvetti sol tarafım gözüm yerinden çıkıcak resmen ya ilaç da kullanamazsın dedi doktor bugün napıcam bilmiyorum bebek uyuyoken dinleneyim diyorum oda olmuyo ev yemek is derken yatamiyorum da gündüzleri iki çocuk olunca gece desen zaten uyku yok ay çatlicam

Back
X