- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Canım sakin ol hamilelikte dişetleri şişer zaten ve kanamaya daha yatkındır. Benimde aynı ama doğumdan sonra gitmek istiyorum.Kizlar ben suan atak geciriom ter basti nefesim darilioo basim dlnuooo sor yaziom ama yazmak iyi gelio sizden duymak benim korku geldi erken dogum edersem diye cunku su dis eti probleminden doloyi tam kanamio artik ama dis etim bazilari sis korkuon yaa kan aldilar herhamgi yerde enfeksion yok bu iyi seymi yoksa cikardi öle degilmi yardin neolur yoksa suan dogurcam
Canım aynı ilk lohusaligimi anlatmışsın. Benim 25 gün sürdü kanama. O şekilde sarı geldi birkaç gün sonra azalarak geçti. Bende dediğin gibi halsiz uyuşuk sanki tansiyonum düşmüş gibiydim.Ay kızlar bu kanama acaba ne zaman geçer bugün sanki daha yoğun sarı su akinti hafif kanamali belim çok ağrıyo bütün vücudum dökülüyor ya sanki soğuk almışım gibi heryerim agriyo gibi ya belim zaten uff resmen unutmuşum adet ağrısı kanaması ay hamilelikten sonra bu kanamalar tansiyinumu düşürüyo sanki psikolojikmen![]()