Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 günlük bebeğim , 5 gün oluyor başlayalı 50 mg ile başladık daha etkiBebeğin kaç aylik canım ya benimde zorluyo anksiyete panik atak ama dayanmaya çalışıyorum sen yenimi başladın ilaca birde etki etmeye basladimi
Çok sağol cnm bende eski drumla görüştüm oda dökme dedi , dökmüyorum artık ,Ben dokmedim, dokmek bana sacma geldi ve dr umda dokme dedi
Allah bagislasin evladini inşallah, aynen 20 gün içinde artık etkisi başlar benim 23 gün oldu bugün bebeğim kolik çok yoruyo ve zorluyo beni Allah hepimizin yardimcisi olsun45 günlük bebeğim , 5 gün oluyor başlayalı 50 mg ile başladık daha etki
Etmedi anca 1 ay sonra cnm sanada geçmiş olsun ne kadarlık oldu bebeğin
Benim ilk oglumda nefes darlığı takıntım geçmişti üstüne başka takıntı ve korkularim başlamıştı yani mutlaka kendini bişeyle unutturup bişeyle başlatıyor bu lanet hastalikBenim oğlumun doğumundan sonrada aynı şikayetler bir süre devam etmişti ve komşuda benden önce doğum yapmıştı onun öyle panik atağı falan yoktu onunda aynı oluyordu ve çok normalmiş vücudun toparlanması altı ayı bulur diyordu sonra geçti benimde
Benim ilk oglumda nefes darlığı takıntım geçmişti üstüne başka takıntı ve korkularim başlamıştı yani mutlaka kendini bişeyle unutturup bişeyle başlatıyor bu lanet hastalik[/QUO sürekli kaygı bozukluğu olduğu için en ufak şeyde başka türlü patlak veriyor şu yönden şanslıyız en azından farkındayız baş edebiliriz
Hurma yiyomusun bide hiç kasılma yokmuKızlar bende hala tık yok
Eğer sade bi tarafta toplanıyor sa önemli değildir. Ağrı gibi olsa tüm karnın sertleşir. Büyüyecek artık.Kızlar benim yarim saattir karnimda tuhaflık var. Bebek sağa toplanıyor sanırım o bölge sertlesiyor. Normal mi bilmiyorum. Acile gidicem. Paketim bitti esim gelince bakabildim. Mesajları da okuyamadim. Bizim grubada soracagim birazdan. İnşallah önemli birşey değildir
Haber et cnm bence bebek oraya toplanio cnm ins öledir panik etme sakin ol bende usuttum migdem fena agrio vede cok bulanioKızlar benim yarim saattir karnimda tuhaflık var. Bebek sağa toplanıyor sanırım o bölge sertlesiyor. Normal mi bilmiyorum. Acile gidicem. Paketim bitti esim gelince bakabildim. Mesajları da okuyamadim. Bizim grubada soracagim birazdan. İnşallah önemli birşey değildir
Elektrik çarpması gibi anlık sancılar oluyordu. Kramp tan farklı. Bugün de tek taraflı sertleşme başladı. Zaten Dr bey sağolsun hiç güven vermiyor. Herseyi kendim takipteyim. Sinirlerin bozuldu iyiceEğer sade bi tarafta toplanıyor sa önemli değildir. Ağrı gibi olsa tüm karnın sertleşir. Büyüyecek artık.
Geçmiş olsun canım ıhlamur, nane limon denedin mı. Biraz yatıştırır.Haber et cnm bence bebek oraya toplanio cnm ins öledir panik etme sakin ol bende usuttum migdem fena agrio vede cok bulanio
Deniyecem cnm eskiden böle cok olmazdim ya hamile oldum hemen hastalaniom kan almislardi ya benden sukur enfeksion falan yokmus hersey iyimis tamda anlamadim hollandaca konustugu icin sade iyi dede hahah cok sukur Rabbime yaaa yanilizda Rabbim sana nededi nasilsin tabi jiz jide hemen panikliozGeçmiş olsun canım ıhlamur, nane limon denedin mı. Biraz yatıştırır.
Benim hala sağ tarafa toplanıyor ve sertleşiyor zaman zamanKızlar benim yarim saattir karnimda tuhaflık var. Bebek sağa toplanıyor sanırım o bölge sertlesiyor. Normal mi bilmiyorum. Acile gidicem. Paketim bitti esim gelince bakabildim. Mesajları da okuyamadim. Bizim grubada soracagim birazdan. İnşallah önemli birşey değildir
Benim hala sağ tarafa toplanıyor ve sertleşiyor zaman zamanKızlar benim yarim saattir karnimda tuhaflık var. Bebek sağa toplanıyor sanırım o bölge sertlesiyor. Normal mi bilmiyorum. Acile gidicem. Paketim bitti esim gelince bakabildim. Mesajları da okuyamadim. Bizim grubada soracagim birazdan. İnşallah önemli birşey değildir
Kasılma karnında sertleşme şeklinde çok hafif oluyor hemen geçiyor hurma geçen baya yedimHurma yiyomusun bide hiç kasılma yokmu
Benimde duzensizdi bu saatlerde bir başladı sonra düzene girdi inşallah seninde öyle olur bu mübarek günde kendi sancın ile bir avaz da kurtulursun insallahBenim hala sağ tarafa toplanıyor ve sertleşiyor zaman zaman
Kasılma karnında sertleşme şeklinde çok hafif oluyor hemen geçiyor hurma geçen baya yedim
Hayırlı haberler ile gel inşallahKızlar benim yarim saattir karnimda tuhaflık var. Bebek sağa toplanıyor sanırım o bölge sertlesiyor. Normal mi bilmiyorum. Acile gidicem. Paketim bitti esim gelince bakabildim. Mesajları da okuyamadim. Bizim grubada soracagim birazdan. İnşallah önemli birşey değildir