Yaklasik 5 sene bende ayni ilaci kullandim,bendede yaygin anksiyete bozuklugu var ama malesef ilaci bırakınca en basa dondum,3 aydir psikologa basladim cunku bilissel olarak dogruyu ogrenmemiz lazim ilac cozum degil,sizde bi psikologa gidin derim,insallah faydasini gorursunuz,cok gecmis olsunHerkese merhabalar sitede yeniyim.benim gibi panik.atakli arkadaşlarımla dertlesip biraz olsun kaygılarımızı azaltmak icin katıldım.bnde 8 senedir panik atak hastasiyim.ilac kullanıyorum fakat ilaç kullanmama rağmen senede iki kere atak yaşıyorum.son dönemler gayet iyiydim ilacı bırakıyordum fakat doktorumun ilacı yanlış şekilde bıraktırmasi beni basa dondurdu ve şu an çok kötüyüm sürekli kaygı hali çarpıntı ve iştahsızlık.ozellikle de sabahları uyandığımda çok kötü oluyorum.paxera 30 mg ve ativan sabah akşam yarim alıyorum sizde durumlar nasıl arkadaşlar
Ilaç ve terapi bir arada mi aliosunuz size de geçmiş olsunYaklasik 5 sene bende ayni ilaci kullandim,bendede yaygin anksiyete bozuklugu var ama malesef ilaci bırakınca en basa dondum,3 aydir psikologa basladim cunku bilissel olarak dogruyu ogrenmemiz lazim ilac cozum degil,sizde bi psikologa gidin derim,insallah faydasini gorursunuz,cok gecmis olsun
Ilaç ve terapi bir arada mi aliosunuz size de geçmiş olsunYaklasik 5 sene bende ayni ilaci kullandim,bendede yaygin anksiyete bozuklugu var ama malesef ilaci bırakınca en basa dondum,3 aydir psikologa basladim cunku bilissel olarak dogruyu ogrenmemiz lazim ilac cozum degil,sizde bi psikologa gidin derim,insallah faydasini gorursunuz,cok gecmis olsun
BU şekilde de olmaz doktorunun verdiği ilaçları düzenli olarak kullan.sagligin önemli.senin bunun yanında arkadaşınıda dediği gibi kafa dağıtmakta lazım fakat bu öyle bi illet ki insanı yerinden kaldırmıyor hiç bişey yapasın gelmiyor Alla h hepimize şifa versinBen de çok kötüyüm ilaçlar bağımlılık yapıyor söylentisi nedeniyle doktorun verdiği ilaca hiç başlamadım ama uykularım bitti uyusam bile çok az uyuyabiliyorum ve uykumda bile tedirginim. Allah rızası için bu durumu anksiyeteyi atlatan varsa yardım etsin
İştah yok baya bi kilo verdim zaten çünkü mide bağırsak ağrım çok fazla ilaç korkutuyo beni bağımlılık olursa ya işe yaramazsa ya bundan daha kötü olursam diye korku oluşuyo ilaca karşıda bu yüzden zaten psikoloğa başladım 3 seans gittim salı 4 olcak bi ilerleme yok ama inanılmaz zor günler geçiriyorumGeçmiş olsun canım sana tavsiyem ilaç kullanman.boyle kendine eziyet etmiş oluyorsun bn bir hafta 10 gündür kullanıyorum yeni yeni toparlamaya başladım ilacın etkisini göreceksin mutlaka.istahin falan nasil
AminnnnÇok çok Zor bi durum yaşamayan bilemez ..
Kimseye de yaşatmasın Rabbim
Ateşi gören kişiyle yanan kişi ne kadar farklıysa öyle bi şey bu da herkes anlıyorum der ama kimse anlamaz ..
Bana o hal gelince hemen telefon görüşmesi yapıyorum birilerini arıyorum ne var ne yok vs farklı şeylerle meşgul oluyorum böyle böyle unutuyorum geçiyor KENDİNİZİ DİNLEMEYİN SÜREKLİ BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL OLUN
Herkesin yaşadığı şey ve yaşadığı şeyin yoğunluğu farklı oluyor ben uzun süredir yaşamıyorum şükürAminnnnEvet kimse anlamıyo zaten vücudumda olanlar ve mücadele etmek okadar yoruyoki başka hiçbişeye konsantre olamıyorum , bana o hal gelince dedinizya neler oluyo sizde gün içinde ve o anda benim yaşadıklarımı yaşayan varmı merak ediyorum Allah herkeze şifa versin en kısa sürede dilerim banadaaa
Allah yaşatmasın bidaha inş , evet aynı bendede oyle ataklar ama normal gün içindede devamlı ağrı vücudumda gaz şişkinlik kalbimin üstünde ağırlık bazen yürüyemiyorum bile bu yüzden uyku var ama tam uyucam bi titreşim uyutmuyo bunlarla mücadele çok zor atakları bnde azalttım ama bu saydıklarım bezdirdi artıkHerkesin yaşadığı şey ve yaşadığı şeyin yoğunluğu farklı oluyor ben uzun süredir yaşamıyorum şükürama olduğunda kalbim çarpıyor beynim karıncalanıyo tabiri caizse sonra elim bacaklarım titriyor falan terliyorum ve nefes alamıyor gibi oluyorum
Istahinin olmaması çok normal bnde de aynı sorun vardı hiç bişey yiyemiyordum zaten.zayiftim iyice zayıfladım sana tavsiyem ilaçlarına başlaman bu atak dönemini bu şekilde atlatabilirsin sağlığından daha önemli.degil hiç bişey canımİştah yok baya bi kilo verdim zaten çünkü mide bağırsak ağrım çok fazla ilaç korkutuyo beni bağımlılık olursa ya işe yaramazsa ya bundan daha kötü olursam diye korku oluşuyo ilaca karşıda bu yüzden zaten psikoloğa başladım 3 seans gittim salı 4 olcak bi ilerleme yok ama inanılmaz zor günler geçiriyorum(
Yıllarca anksiyete ile savaştım ilaç kullanmadan. Bağımlılık yapio alma dediler uyuşturuyor insani dediler ben de dinledim. Ama baktım ki işler daha da kötüleşiyor olacak gibi degil. Psikiyatriye gittim durumu anlattım ilaç başladı ve ben 2 seneye yakın ilaç kullandim. O kadar iyi geldi ki asla bir gününe bile pişman değilim. Bağımlılık yapmıyor ilaç sadece siz o rahatı huzuru bırakmak istemiyorsunuz. Bu arada psikoterapi ile paralel götürürseniz bir süre sonra ilaca ihtiyacınız kalmayacak. Şimdi ilacı bırakamadı 5 aydan fazla oldu. Anksiyete var mi var. Ama kontrol etmeyi öğrendim ilaç kullandigim dönemde.Ben de çok kötüyüm ilaçlar bağımlılık yapıyor söylentisi nedeniyle doktorun verdiği ilaca hiç başlamadım ama uykularım bitti uyusam bile çok az uyuyabiliyorum ve uykumda bile tedirginim. Allah rızası için bu durumu anksiyeteyi atlatan varsa yardım etsin
Sanada herkeze Allah şifa versin canımIstahinin olmaması çok normal bnde de aynı sorun vardı hiç bişey yiyemiyordum zaten.zayiftim iyice zayıfladım sana tavsiyem ilaçlarına başlaman bu atak dönemini bu şekilde atlatabilirsin sağlığından daha önemli.degil hiç bişey canım
AminnnnYıllarca anksiyete ile savaştım ilaç kullanmadan. Bağımlılık yapio alma dediler uyuşturuyor insani dediler ben de dinledim. Ama baktım ki işler daha da kötüleşiyor olacak gibi degil. Psikiyatriye gittim durumu anlattım ilaç başladı ve ben 2 seneye yakın ilaç kullandim. O kadar iyi geldi ki asla bir gününe bile pişman değilim. Bağımlılık yapmıyor ilaç sadece siz o rahatı huzuru bırakmak istemiyorsunuz. Bu arada psikoterapi ile paralel götürürseniz bir süre sonra ilaca ihtiyacınız kalmayacak. Şimdi ilacı bırakamadı 5 aydan fazla oldu. Anksiyete var mi var. Ama kontrol etmeyi öğrendim ilaç kullandigim dönemde.
Dip not: 15 kilo aldım ilaç kullanırken ama her kilosu helal olsun.
Bu derdi yasayan bilir insan hep kalbi ağzında dolaşıyor. Allah şifa versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?