Panik atak

Bende cpralex dysel ve ozaprin kullaniyorum tek ilac gecirdimi sizin sikayetleri benim kadar kotumuydu ataklar hastaliginiz
Bu çok kötüydüm yatağımdan dışarı cikmiodum yemek dahi yemiodum fakat ben ilacıma ek olarak bi dönem yeşil reçeteli ilaç kullandım bir hafta kadar bu atakdonrmlerinde en iyisu

Bir dönem xanax kullandım bir kaç ay öncede tekrar nuksettigi icin ativan kullandım şu an çok şükür iyiyim sadece paxera kullanıyorum.ben biraz ağır şeyler geçirdim o yüzden yaz yaz bitmez:)
Ben anladım nekadar ağır olduğunu çünkü ativanı kolay kolay vermezler dilde hemen kana karışan hap sünger gibi banada vermişlerdi bikerede acil gittiğimde doktor kerim bey hemen vermişti Allah şifalar versin tahmin edebiliyorum çok zorr çokk

Şu an iyiyim çok şükür Allah hepimize şifa versin.bu zor günleri de çabucak atlatalım malum virüs olayı.

Bir dönem xanax kullandım bir kaç ay öncede tekrar nuksettigi icin ativan kullandım şu an çok şükür iyiyim sadece paxera kullanıyorum.ben biraz ağır şeyler geçirdim o yüzden yaz yaz bitmez:)
Paksil 20 mgmi kullaniyorsunuz paksile ramenmi nuksetti tekrar

Mrb bendede kaygı bozukluğu korku panik atakmı bilmiyorum aralık ayında biz tüp bebek denedik tutmadı onu atlatamadan eşimde böbrek yetmezliği olduğunu öğrendik ben şok geçirdim resmen yemek yiyemedim iki haftada 10 kilo verdim nerdeyse iki defa hastanelik oldum sonra psikiyatri gittim xanak günde 3 defa 0.5 mg anly ve ketya kullandım sonra yavaş yavaş azalttım Ramazan’ın ilk haftasıda bıraktım ilaçları iyiyim diye ama bu hafta tekrar başladı çok korkuyorum gelecek kaygısı yaşıyorum eşime bişi olacak diye çok korkuyorum eşimin sebze beslenmesi lazım ne yemek yapıcam diye kaygı yaşıyorum herşeyden korkuyorum dertleşmek istedim sizinle çünkü kimse anlamıyor beni ilacı bırakmakla hatamı ettim bugün xanax aldım tekrar Temmuz da tekrar tüp bebek yapıcaz napıcaz bilmiyorum bu bana yapıştı sanırım çünkü eşimin hastalığı geçecek bişi değil ve rom korkarak yaaşıycam

Annem yıllardır haftada 3 gün dşyalize giriyo böbrekler yok ama öyle kolay ölünmüyo canım korkma Allah şifa versin bu hastalıklar çok zor bendede var panık ve anksiyete bende kardeşim kanser olunca tekrarladı kardeşim iyileşti çok şükür ama ben iyileşemedim derdi veren Rabbim dermanıda veriyo organik hastalara ama ruhsal hastalıklar çok zor geçmesi umarım bizede şifasını verir Rabbim

Çok geçmiş olsun aynen ben eşimden daha kötü oldum gerçi eşinde içine atıyo ama ben daha ağır geçirdim dediğiniz gibi ruhsal hastalıklar çok zor hiç bişeyden tat alınmıyor hep bi korku burda dertleşmek iyi geliyor beni anlayan insanlarla konuşmak

Teşekkür ederim Benimde etrafımda bitane beni anlayan yok kimseyle paylaşamamakda çok kötü bende vücut ağrıları mide bağırsak sorunu kas ağrılarıda çok fazla boğazda düğümlenme nefes alamamak bugün midemden öldüm mesela

Bende de korku var ençok bazen hacı hocayamı gitsem diyorum şimdi uykumdan nefesim kesilmiş şekilde uyandım nasıl pis bişi bu

Bu ilaçlar birden başlanıp birden bırakılan ilaçlar değil lütfen dikkat et ben iyiyim diye geçen sene birden kestim 2 hafta ilaç yoksunluğu ilaçe baş dönmesi yaşadım kurtuldum ilaçlardan artık dedim çok sevinçliydim tam 1 ay sürdü hastalık daha beter geldi doktor kontrolünde bırakılmalı kademeli olarak şuna ben de zanax içiyorum biraz rahatlatıyor bu hastalık üzülmeye de gelmiyor ben de 2 hafta öncesine ladar daha iyiydim bikaç tatsız olay yaşadım yine nüksetti malesef günde 1 kez 0 5 mg zanax alıyorum ben de bir de tedavi olduğum ilacımı

E. Mrb yavaş yavaş bıraktım aslında azaltarak iyiydim sonra eşimin su içmesi lazım böbrekten dolayı su içmesi onu gördüm birden bi korku başladı sürekli korkuyorum ya şöyle olursa ya bu olursa diye düşünmeye başladım iyice korku bastı sahurda xanax içtim iyiydim şimdi tekrar başladı etkisi geçti ben yazın tüp bebek yapıcam o yüzden kullanmak istemiyorum ilaç ama bu seferde ben kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum

Ben de bi çıkış yol bulamadım malesef ama ben hamike kaldığımı anladığım anda ilacı bıraktım hamilelikte öyle böyle idare ettim çok kötü olmadım ama ben de lohusalıktaok kötü oldum ve hemen ilaca başladık mama verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…