rica ederim efendim :) evet doktorum :)
inanın nöbet anksiyeteleri,sınav stresleri, hepsini yaşadım ve bazen öğürecek kadar midem bulandı stresten,kollarım karıncalandı,ağzım kurudu, soğuk soğuk terledim...
olabilir çünkü insanız,aslında vücudumuzda cerayan eden her şey biyokimyasal reaksiyonlardan kaynaklanıyor.
vücut strese tepki verir, insanı insan yapan şeylerden biridir bu.
panik atak daha farklı bir olay, yani bir veya 2 kez bu tarz bir şey yaşadınız diye hemen kendinizi kötü moda sokmayın.
her insan zaman zaman bu tarz stres nöbetleri geçirir. hepsi de vücudun verdiği yanıttan kaynaklanır.
içinizi rahat tutun. eğer sık sık tekrarlarsa bu ataklar,o zaman ''ya acaba bir sorun mu var,önce dahili olarak inceleyelim,eğer temizse psikiyatrik açıdan ele alalım'' deriz.
doktorlarımıza güvenin :) google'dan uzak durun bir süre :)
****şuraya da görsel ekleyeyim:
Eki Görüntüle 2910126
bunların hepsi DSM tanı kriterleridir. yani otoriteler tarafından belirlenmiştir :)
Ah bir onceki msjiniz öyle iyi geldiki
Tam anlamiyla anlattiginizi yasadim
2019da 10bin tlden fazla para harcadim 5 doktor gezdim defalarca ekg kan testi
En son artik aglayinca bir ihtimal dedi o zmn jetonum dustu aniden sekerim dusuyormus... sonrada asla kendime gelemezdim saatlerce uyurdum
Oysa ilk acile gittigimde serce parmagimi bile oynatamazken sekerim olculseydi 6 ay perisan olmazdim
Once fiziki degerler, sonra psikoloji
Hele cift anadala sahip dahiliye kardiyologa gitmistim o kdr uzmustuki, simarik demisti abartiyorsun demisti.