- 7 Aralık 2019
- 50
- 102
- 8
- Konu Sahibi alin bunu buradan
-
Başarmaya çok yakın olduğunda böyle hisseder insanEmin ol çok güzel geçecek sınavın bu hislerin yanıltıcı sen kendine güven ve asla stres yapma.
Sakinleşmenin bir yolunu bulmanız gerekiyor.
Ne rahatlatır sizi? Müzik, sinema vs.
Birkaç saat uzaklaşmak iyi hissettirebilir. Insan beyni yoruldukça su kaynatıyor resmen, gerilmişsiniz de belli ki rahatlamaya ihtiyacıniz var.
Umuyorum en iyi sonucu elde edersiniz.
bu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ???
Ey maşallah, günde 8 9 saat çalışmak nedir?
Siz de panik yapıyorsanız yani
Her şeyi yüzde yüz değil, doksan dokuz öğrendiğinizdendir o panik.
Bu kadar emeği stres yapıp heba etmeyin.
Bu stresle herşeyi çok iyi bilseniz bile yüzünüze gözünüze bulaştırmanız çok olası...
Kendinize güvenin ve sakin kalmaya çalışın. Mümkünse son 1-2 gün kitap açmayın.
Aman o da iyi değil.teşekkür ederim
sanırm fazla kafein yüklemesi yaptım bugün. bir türlü hiçbir şey rahatlatamadı. birden her şeye,ortama yabancılık hissetmeye başladım. sanki başarısız olmam ama emeğimin tam karşılığını alamam korkusu bastı.
Aman o da iyi değil.
Bir finalimde çarpıntıdan kalem tutamadığımı hatırladım şimdi.
Muhtemelen zorladınız epey kendinizi; güzel sakinleştirici bir müzik açıp gözlerinizi de kapatın; bir süre dinlenin. Korkularınızın sizden güçlü olamayacağını da unutmayın.
Sevgiler...
Yapın:)yaaa çok haklsınız ama offffff. sokağa çıkıp bağırarak koşmak istiyorum artık. yeteeeeeeeeeeer diye.
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah sen stres olup modunu düşürme son hız çalış tekrar edebildiğin kadar et, soruya baknca elbet aklına gelecek ❤ Ben ygs SABAHI dahil ders çalıştım kafamı oyalamak stresimi azaltıyordu çünkü.. ki sonra lys fen e girmeden 1-2 gün önce çok ama çok kötü bişeyler yaşadım ailesel sağlıkla ilgili çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum rahmetli babamı hastaneye yatırdık.. ona rağmen emeklermin karşılığını fazla fazla aldım. Son günler de etkili elbet ama en önemlisi uzun vadede verilen emek bence
buralarda oyalanma hadi ders çalış kolay gelsin başarılar
Yapın:)
Duşta bağırın, koşun haykırın.
Atın o stresi üzerinizden.
Ve unutmayın hayatın sonu değil, Allah sağlık verdikçe başka kapılar da açılır.
En kötü ne olabilir hani, ya tekrar hazırlanırsınız ya da başka bir yöne kayarsanız.
Ne olacak ki, siz iyi olun yeter:)
Her şey tamam o zaman rahat olunbu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ???
sanki bir zıplasam kafamdaki tüm bilgiler dökülüp gidecek.
bu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ???
sanki bir zıplasam kafamdaki tüm bilgiler dökülüp gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?