Keşke bende çözebilsem..ilaçları bıraktığımda 4-5 ay sonra tekrar ediyoryıllardır bende mücadele ettiğimden anlıyabiliyorum sizi.ben bu rahatsızlığının inanki kökünü araştırmıyorum.ilgenmiyorum ilgilendikçedikçe benden gitmiyor.ben kendimi çözdüm artık çok şükür rahatım.
neden acil psikiyatri bulman lazım bende de panik atak ve anksiyete var ben psikiyatr ve psikologları bıraktım ,zaten doktorun uzun süredir varsa demekki faydası olmamış..sözde 6 ayda halledilen bozukluklar bunlar ama milletin yıllardır doktorları var..baktım doktorla olmuyor doktorsuz olmasın dedim..durumun çok mu ileri ne yaşıyorsunda daha gitmeden doktor arayışına girdin,değiştireceğin hayat sana bir müddet meşguliyet kazandıracak zaten odaklanamayacaksın kendine.
ben terör bölgesinde görev yaparken her gösteride kendimi sıka sıka temelleri attım,daha sonra kişiliksiz birinin kendini eğlendirmek için yaptığı bir şakada bu bozukluğa yakalandım babamda kalp krizi geçirecekti spazm geçirdi,şeker hastası oldu.Bu durumun sebebi ne olabilir canım. Yani ne zaman panik atak oldun ve neden kaynaklandığını düşünüyorsun ?
Demişsiniz ya gündelik yaşantım bitiyor onu yaşadığınızda şiddetli olduğunu belirtmişsinizPanik atak ve anksiyete bozukluğunun evlenmeyle ilgisini çözemedim ? Tam olarak evlilikle ilgili ne alaka?
İlaçları bıraktığım zaman panik atak 4-5 ay sonra tekrar ediyor ve gündelik yaşantım bitiyor evet...evleneceğim eşimin kolu bacağı kopsa gündelik yaşantısı değil hayatı bitse onun yanında olurum.. Kaldı ki şizofrenik hastalar bile evleniyorken..panik atak hastası neden evlenemesin...Demişsiniz ya gündelik yaşantım bitiyor onu yaşadığınızda şiddetli olduğunu belirtmişsiniz
Ona istinaden sordum yanlış anlamayın
ben terör bölgesinde görev yaparken her gösteride kendimi sıka sıka temelleri attım,daha sonra kişiliksiz birinin kendini eğlendirmek için yaptığı bir şakada bu bozukluğa yakalandım babamda kalp krizi geçirecekti spazm geçirdi,şeker hastası oldu.
değiştireceğin hayat sana bir müddet meşguliyet kazandıracak zaten odaklanamayacaksın kendine.
Beni gerçekten çok iyi özetlemişsin teşekkür ederimBu kısım tam öyle olmuyor ama. Şehir değiştirmek, arkadaşlarını çevreni başka bir şehirde bırakmak, evli hayatına adapte olmak, aileden hiç ayrılınmadıysa onların eksikliği bile insanı bunaltabiliyor.
Ankara da hangi psikiyatrilere gittin memnun kaldığın oldu mu ?Madalyon düşünme derim. Etrafımda bir sürü insan gitti oraya hepsi de küfürler ederek bıraktı o kliniği.
Panik atak hastasıydım ben de yıllardır. Ankara'ya geldiğimde iyice nüksetmişti. Sürekli hastaneliktim hatta... Ama hobiler, özellikle spor ve günlük hayatımda kafamı dağıtacak aktivitelerle problemimi tamamen çözdüm. İstersen neler yaptığım hakkında konuşabiliriz. Seni çok iyi anlıyorum...
Umarım sen de aşarsın. Çok geçmiş olsun.
Onun dolandırıcı olduğunu söylüyorlar giden kişiler war..Dr. Ofelya Cabral diye bir kadın var.
daha önce tvde görmüştüm.
kendisi de yıllarca panik atak rahatsızlığı yaşamış bir insan.
kliniği Ankara'daymış. bence bi bakın. youtubeda videoları da var.
Oncelikle hastaligin adi panik bozukluk. Dogru yazalim.Panik atak ve anksiyete bozukluğunun evlenmeyle ilgisini çözemedim ? Tam olarak evlilikle ilgili ne alaka?
İlaçları bıraktıktan 4 ay sonra panik atak yeniden geliyor.. Evet 2 ay aşırı zorlanıyorum... Nasıl bir evlilik olacak derken neyş kastediyorsunuz??? Bu forumda eminimki panikatak rahatsızlığı olupta evlenen bir çok insan wardır???? Panik atak hastaları evlenemes mi diyorsunuz? Nasıl bir evlilik olacak derken?? Siz ve eşinizin bir hastalığı olsa 2 ay yatsanız boşanacakmısınız?? Ya da hiç evlenmiycekmisiniz?Oncelikle hastaligin adi panik bozukluk. Dogru yazalim.
Atak geldi mi 2 ay yatiyomussunuz. Nasil bir evlilik olacak?
Şuan evlimisiniz ya da değilsiniz belki de çocuğunuz wardır... Büyük allah çocuğunuza panikbozukluk anksiyete hastalığını verdi diyelim ki inşlh böyle bir hastalık vermez... Çocuğunuzu hayat boyu evlendirmiycekmisiniz??? İnsanlara cevap yazarken lütfen dikkatli olalım çok büyük konuşmamak lazım.. Yarın öbürgün allahta sizin kendinize veya çocuğunuza verir bu hastalığı..Oncelikle hastaligin adi panik bozukluk. Dogru yazalim.
Atak geldi mi 2 ay yatiyomussunuz. Nasil bir evlilik olacak?
Çok haklısın dediklerinde.. Bende elimden geleni yapıyorum bu hastalık için ilaçlarımı düzenli içiyorum ve bırakmıyorum.. İlaçlarımı bıraktığımda tekrarlıyor bu hastalık..nişanlımda biliyor hastalığımı ve beni en kötü günlerimde gördü.. Yani panik atak hastası neden evlenemesmiş anlamıyorum..bu zihniyetle düşünen insanlar ın yarın öbürdün çocuğu ve eşi aynı hastalığa yakalandığında kapının önüne mi koyacak? Bu foruma insanlardan fikir alışverişine giriyoruz sorular soruyoruz..sırf kötü yorum yapmak için yazıyorlar.. Çok şükür hayatımız gayet yerin de bu fiziksel bir hastalıkta olabilirdi... İnsanlar ın evlenmesine engel olacağı bir rahatsızlık değildir..Panik atak ve anksiyete bozuklugunu herkes yasiyor donem donem.. Ankarayi bilmem ama, bende yillardir tedavi gordum.. araba kullanamaz hale geldim, Allah'a sukur simdi arabada kullaniyorum.. ucaga bindim anda panik atak yasiyordum, bununlada ilgili bir seans terapi gordum, ve ucak korkum gecti.. ben cok zor gunler gecirdim.. ama tamamen atlatamiyorsun cunku genetik.. Mesela ben korkularimin uzerine gittim, nefes egzersisleri yaptim, spor yaptim.. cnm SIKILDIGINDA mutfaga girip biseyler yaparim.. ara sira geliyor ama eskisi kdr siddetli degil.. doktorda cok onemli tabikide.. panik atagi olan ve anksiyete bozuklugu olan bir insan neden evlenemez bende buna takilmis durumdayim.. evlenecegim insanada bunu soylemekten cekinmem .. bu gayet dogal bir rahatsizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?