Panikatak-anksiyete

Ankara da hangi psikiyatrilere gittin memnun kaldığın oldu mu ?

Ben hiç bir doktora gitmedim kendim çözdüm canım. Elhamdülillah tamamen de iyileştim. Döndem dönem bunalmaya başladığımı hissettiğim anda hemen dikkatimi başka şeylere yönlendiriyorum. Birşey olmuyor çok şükür. Yaklaşık 3 senedir sağlıklı bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Ben de evlilik arefesindeyim ayrıca. Herkes bana da işte sen yine hasta olursun bilmem ne deyip durdu. Kimseyi takmadım. Hayat benimi evlilik benim, keyif benim. Kimsenin dediğini takmamayı öğrendim.

Keşke bende çözebilsem..ilaçları bıraktığımda 4-5 ay sonra tekrar ediyor
zamana ihtiyacınız var çözersiniz.bende 1 yıl kullandım.sonrasında artık bırakmaya karar verdim eşimin etrafımdaki kişilerin yardımıyla.ömür boyu ilaç kullanmak hiç istemedim.o sıralar bebek düşündüğüm için tedaviydi falan filan kafam ona yoğunlaştı ve unuttum.ben kafamı neyle meşgul ettiysem baktımki yaşamıyorum.bu kitap okumak olabilir bir film izlemek olabilir kadınlar kulubunde bişeyler okumak bile yeri geliyor rahatlatıyor ve en önemlisi sonuçta bu geçici bişey beynimizin bize oynadığı oyunlar sadece noluyor olunca ölmüyoruz değil mi?zamana bırakın bakın evleniceksiniz ona odaklanın mesela sadece gerçekten herşey ilaç değil.tabiki başedemediğimizde doktorumuza gidelim ilaç alalım ama gerekmedikçe yapmayın bunu.

Kızlar benim ilk yazdıgım konumu okuyup bana bir yorum yapabilir misiniz? Bu durumdaki kişilerin fikirlerine ihtiyacım var

Ben de panik atak hastalığının evlenmeye neden engel olduğunu anlamadım. Panik atak hastaları nasıl evlenir diyenler bence evliliğin anlamını bilmeyen kişiler. Evlenecegin kişi bu hastalığını baştan biliyorsa ortada bi yalan vs yoksa tabi ki de engel değil olamaz hiçbir hastalık engel değil bence evliliğe. İnsanların canını sıkmak için yapılıyor bazı yorumlar gerçekten. Bence insanlar biraz kendi hayatlarına baksın. Ben doktor tavsiyesinde bulunamiyorum ama yapılan yorumlar dikkatimi çektiği için yazmak istedim

Yepyeni, tertemiz bir hayata başlıyorsunuz.
Sizin için ne güzel bir hayat başlayacak ne bu panik?
Evliliğin tadını sevdiğinizle başbaşa çıkarın aşk ile
Her şey içinizde, kalbinizde, serbest bırakın biraz kendinizi
Elalemi de kendinizi de dinlemeyin her şey aksın gitsin mis gibi..

Tabikide engel degil.. zaten en cok kadinlarda goruluyor bu rahatsizlik.. ayrica hukukta panik atakli insanlar evlenemez diye bir kural yok.. bosanmalardada ayni panik atak bosanma sebebi filanda degil.. yasamayan anlamaz bu rahatsizligi.. uzaktan konusmak cok kolay.. ayrica bu rahatsizlik iyi niyetli insanlarda, ince dusunen, kimseyi kirmamaya ozen gosteren insanlarda goruluyo daha cok.. zaten nisanlin biliyo bu durumu, ayip bisey degilki, tedaviside mumkun gerisini takma bile ... Ben olsam cekinmeden soylerim.. ve emin mutlu bir beraberlik bu rahatsizliktan kurtarir seni.. cunku herkesin sevmeye ve sevilmeye ihityaci vardir..

Kızlar bi psikiyatriye gittim memnun kalmadım... Ankara da düzgün doktor hala bulabilmiş değilim..

Psikiyatristler ilaç yazıyor onlarınki kişinin rahatsızlığını anlamaya çalışıp ilaç yazmak ilaca yönelik tedavi yapıyolar ama psikolog seni dinliyor terapi yapıyor yani seni konuşarak telkinle ve yapman gerekenleri öğreterek tedavi ediyo.banada hep psikiyatristler donuk soğuk gelmiştir beni anlamıyolar diye düşünürdüm oyüzden..kendinize yakın biri olduğunu hissedene kadar isterseniz bin tane psikolog değiştirin...ama önemli olan sizsiniz unutmayın hiç çekinmeyin araştırın...dediğim gibi psikolog ilaç içmeniz gerektiğini düşünürse ilaç için gidin sadece psikiyatriste...ankara koskoca şehir muhakkak size uygun bir doktor bulucaksınız.....

burda bir sürü panik ataktan muzdarip insan var siz gelmiş öncelikle doğru yazalım panik atak değil panik bozukluk diyorsunuz? Doktormusunuz? Panik atak panik bozukluk panik illeti herneyse......ben evliyim evliliğimin başından beri ilaç içiyorum yeri geliyo buyüzden yatıyorum yeri geliyo iyi oluyorum...eşim anlıyor beni sağolsun..allah herkese anlayışlı bir eş güzel bir evlilik nasip etsin inşallah...rahatsızlığınız varsa yazın..yoksa burdaki insanlara gereksiz şeyler öpretmeye çalışmayın...insanların ihtiyacı olan anlayış ve telkin...ukalalık değil..

Ben de ayniyim canım ilaçlı halimle biraz daha az geçiriyorum ama ilaç kullanmayinca çok kötüyüm yaşamayan anlayamaz ki

Ben de ilaç kullanıyorum şimdi de İbrahim Saraçoğlu nun ispanak tere kürünü deneyeceğim inşaallah

Profler 400 tl istiyor.. Deneme yanılma yöntemiyle gitmek istemiyorum sonuçta 400 tl az bir ücret değil.. Buradan öneri olursa ona göre gitmek isterim.
Burda kadınlar kulübünde bir topik açmış birinin yazılarını okudum Ankarada yaşayan bu denilen proflara gitmiş hamile iken bile ilaç kullanmis ve atlatmis bütün hamilelik sürecini yazarak ve ilaç kullanarak bebeğini sağlıklı dünyaya getirdigini de paylasmis bir zamanlar hatta eğitimini bile yarı da bıraktığını ve tamamen duzeldigini insanlara faydalı olabilmek amaçlı bu topigi açmış bulup yazılarını okuyabilirsin istersen

Hangi topik cnm ben nasıl bulabilirim? Bende hamile kalmayı düşünüyorum ama korkuyorum ilaçsız nasıl olur diye..Çok geçmiş olsun buarada umarım atlatırız tamamen...

Hangi topik cnm ben nasıl bulabilirim? Bende hamile kalmayı düşünüyorum ama korkuyorum ilaçsız nasıl olur diye..Çok geçmiş olsun buarada umarım atlatırız tamamen...
Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım.. yaz kadınlar kulübü arama yerine bahargunay diye biri güzel şeyler yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…