panikatak hastası olup kamuda çalışan memurlar...

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
merhaba hanımlar,ben 10 senedir panikatak hastasıyım dönem dönem ilaç tedavisi görüyorum..hafif depresyonumda var zaman zaman tekrarlayan..30 yaşındayım evliyim kpssye hazırlanıyorum aklımda hep şu soru var memur olup atanırsam bu rahatsızlığım yüzünden izin almam nasıl olacak yönetmelikleri inceledim fakat birebir çalışan arkadaşlardan yorum almak istiyorum..panikatak olup yada başka psikiyatrik bir rahatsızlık da olabilir,memurluk yapan arkadaş varmı aranızda? varsa hasta olduğunuzda yılda kaç defa, kaç gün süreyle izin alabiliyorsunuz?

Son düzenleme:
ekpss'ye girmen için engelli raporunun olması gerekir ve en az %40 olması lazım rapor oranının. böyle bir rapora sahipsen, ekpss'ye müracaat hakkın elbet vardır. Rahatsızlığın ileri boyutta ise zaten kamuda zor çalışırsın gibime geldi. ben engelli kadrosunda çalışmama rağmen engelime yapılan muamele ile bi çok sıkıntı yaşıyorum rahatsızlıklarımdan ötürü.. ama yanlış yönlendirmek istemem sizi.

teşk ederim yorum için hastalığım çok ciddi boyutta değil.. evet yüzde 40 olması gerekiyor biliyorum sizin engelinizde psikolojik bir sebepten mi

9 senedir panik ataklıyım memurum ama izin derken anlamadım, buna özel izin mi diyosun? Bir de engelli misin ki o sınava gircen

9 senedir panik ataklıyım memurum ama izin derken anlamadım, buna özel izin mi diyosun? Bir de engelli misin ki o sınava gircen
hayır engelliyim demedim asıl sorum şu yani hastalığım ara ara nüksediyor ilacı dönem dönem kesiyorum iyi olduğumda atak geçirirsem yada depresyona girersem mazaret izni olarak izin onu soruyorum.kaç gün kaç defa alabilirim

ileri boyutta değilse sorun yaşamazsın o zaman canım. çünkü ileri boyutta olan tanıdıklarım var çok zorlanıyorlar. Benim engelim psikolojik değil. Nefroloji göz ve endokrini kapsıyor benimki.

Ilaci kendin mi kesiyorsun yoksa doktor kontrolünde mi eğer kendin kesiyorsan yanlış yapıyorsun.Farklı bir hastalığın var mı şeker gibi.

teşk ederim yorum için hastalığım çok ciddi boyutta değil.. evet yüzde 40 olması gerekiyor biliyorum sizin engelinizde psikolojik bir sebepten mi

Rahatsız olduğun zamanlarda işe gitmemek için doktoruna gider raporunu alırsın. Zaten aile hekimin durumunu bildiği için yardımcı olur. Ben de ankilozan spondilit hastasıyım. İş yerinde raporum var doktorumdan. Ağrılı dönemlerimde işe gitmiyorum. Aile hekimimden istirahat raporu alıyorum sorun çıkarmıyolr. Kimse de ne çok rapor alıyon diye dedikodumu yapamıyo. Onun dışında yaşdığın panik atak engel sayılabilecek düzeyde değil diye düşünüyorum o yola hiç girme.

Rahatsız hissettiğinde bir aylık bire rapor alır işe gitmeyebilirsin doktorun verir onun kararını. Ard arda iki günden fazla rapor alımında günlük ücretin yarı yarıya kesilir.

bende işitme engelliyim ama panik atak rahatszziliğim da var. en tuhafi müdür gelince hemen çok panikleniyorum. of ya bide işler karışıyo çok zorlaniyorum.panik atak için engelli raporu almadim gerek yok raporum da var. hem görme hem işitme zaten % 75 engelliyim.

Ilaci kendin mi kesiyorsun yoksa doktor kontrolünde mi eğer kendin kesiyorsan yanlış yapıyorsun.Farklı bir hastalığın var mı şeker gibi.
hayır ilacı devamlı kullandığımda kilo yapıyor çok fena doktor kontrolünde kesmiştim bi ara nüksedince tekrar başladım iyi olunca azaltarak kestim bu şekile idare ediyorum başka hastalığım yok boyun fıtığını saymazsak naapcam ben yaaa :S

Mazeret izinleri amirin insiyatifinde ama rapor olursa nasıl oluyo bilemicem ben işyerinde iyiyim genelde, gerçi 2 senedir ücretsiz izindeyim bebeğim var

ne raporu aldınız

Atama için gerekli evrakların listesinde vardı psikolojik durum raporu diye mi geçiyordu ne,hatırlayamadım şimdi

panık atak ne zamandan beri engelli oluyormuş.
ilk kez duydum.
aynı odada çalıştığım arkm panik atak hastası.
diğer memurlardan bir farkı yok.
ekstra izin vs de yok diye biliyorum.

cnm bence kafana bunları takma kpss ye odaklan.
kazandıktan sonra düşünürsün.
eğer kazanırsan diğer memurlardan ekstra bir ayrıcalık tanınmaz.
çalışırken rahatsızlanırsan tabi ki rapor alabilirsin.

çok teşekkür ederim en net cevabı siz verdiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…