- Konu Sahibi Akuamarin10
-
hayır engelliyim demedim asıl sorum şu yani hastalığım ara ara nüksediyor ilacı dönem dönem kesiyorum iyi olduğumda atak geçirirsem yada depresyona girersem mazaret izni olarak izin onu soruyorum.kaç gün kaç defa alabilirim9 senedir panik ataklıyım memurum ama izin derken anlamadım, buna özel izin mi diyosun? Bir de engelli misin ki o sınava gircen
panikatak,depresyon yada faklı rahatsızlıklar için kademeler var devlette ona göre rapopr veriliyor ağır ise engelli sayılıyormuşsunPanik atak engel mi sayılıyor bir yaşıma daha girdim, ben atanırken psikiyatriden rapor da almıştık
Ilaci kendin mi kesiyorsun yoksa doktor kontrolünde mi eğer kendin kesiyorsan yanlış yapıyorsun.Farklı bir hastalığın var mı şeker gibi.hayır engelliyim demedim asıl sorum şu yani hastalığım ara ara nüksediyor ilacı dönem dönem kesiyorum iyi olduğumda atak geçirirsem yada depresyona girersem mazaret izni olarak izin onu soruyorum.kaç gün kaç defa alabilirim
ne raporu aldınızPanik atak engel mi sayılıyor bir yaşıma daha girdim, ben atanırken psikiyatriden rapor da almıştık
teşk ederim yorum için hastalığım çok ciddi boyutta değil.. evet yüzde 40 olması gerekiyor biliyorum sizin engelinizde psikolojik bir sebepten mi
hayır engelliyim demedim asıl sorum şu yani hastalığım ara ara nüksediyor ilacı dönem dönem kesiyorum iyi olduğumda atak geçirirsem yada depresyona girersem mazaret izni olarak izin onu soruyorum.kaç gün kaç defa alabilirim
hayır ilacı devamlı kullandığımda kilo yapıyor çok fena doktor kontrolünde kesmiştim bi ara nüksedince tekrar başladım iyi olunca azaltarak kestim bu şekile idare ediyorum başka hastalığım yok boyun fıtığını saymazsak naapcam ben yaaa :SIlaci kendin mi kesiyorsun yoksa doktor kontrolünde mi eğer kendin kesiyorsan yanlış yapıyorsun.Farklı bir hastalığın var mı şeker gibi.
hayır engelliyim demedim asıl sorum şu yani hastalığım ara ara nüksediyor ilacı dönem dönem kesiyorum iyi olduğumda atak geçirirsem yada depresyona girersem mazaret izni olarak izin onu soruyorum.kaç gün kaç defa alabilirim
ne raporu aldınız
bişiy sorucam raporu neden aldınız mecbur olduğu içinmi yoksa izin vs daha kolay kullanabilmek yada başka bir sebeptenmiPanik atak engel mi sayılıyor bir yaşıma daha girdim, ben atanırken psikiyatriden rapor da almıştık
çok teşekkür ederim en net cevabı siz verdiniz..Rahatsız olduğun zamanlarda işe gitmemek için doktoruna gider raporunu alırsın. Zaten aile hekimin durumunu bildiği için yardımcı olur. Ben de ankilozan spondilit hastasıyım. İş yerinde raporum var doktorumdan. Ağrılı dönemlerimde işe gitmiyorum. Aile hekimimden istirahat raporu alıyorum sorun çıkarmıyolr. Kimse de ne çok rapor alıyon diye dedikodumu yapamıyo. Onun dışında yaşdığın panik atak engel sayılabilecek düzeyde değil diye düşünüyorum o yola hiç girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?