panikatak hastası olup kamuda çalışan memurlar...

yani ücretimin kesilmesi vs umrumda değilde işten atılmak zorunda kalmam umarım çünkü bazen iyileşmem tam toparlamam bir ayı buluyor..

bişiy sorucam raporu neden aldınız mecbur olduğu içinmi yoksa izin vs daha kolay kullanabilmek yada başka bir sebeptenmi

Canim benim yazdım ya,kpss atama evrakları listesi vardı, hani olur ya bilmem kaç tane resim bilmem kaç tane nüfus cüzdanı fotokopisi adlı sicil belgesi vs, o listede psikolojik raporda vardı, sağlık raporu işte, gerekliydi yani yoksa işten izin almakla falan ilgisi yok

panık atak ne zamandan beri engelli oluyormuş.
ilk kez duydum.
aynı odada çalıştığım arkm panik atak hastası.
diğer memurlardan bir farkı yok.
ekstra izin vs de yok diye biliyorum.
yönetmeliği inceledim psikiyatrik rahatsızlıklar da bir bakıma engel sayılabiliyormuş ama ağır vakalarda..

Aile hekimi psikolojik bir rahatsızlık için rapor verebilir mi ki, ha gidip tek hekim raporu alabilirsin tek seferde 10 günlük, 40 gün rapor hakkın var bu şekilde, 10 gün mazeret izni ama onu amirin uygun görecek

Canim benim yazdım ya,kpss atama evrakları listesi vardı, hani olur ya bilmem kaç tane resim bilmem kaç tane nüfus cüzdanı fotokopisi adlı sicil belgesi vs, o listede psikolojik raporda vardı, sağlık raporu işte, gerekliydi yani yoksa işten izin almakla falan ilgisi yok
anladım ik atamada tam teşekküllü rapor isteniyor onu kasdediyorsunuz sanırım psikolojik rapor istendiğini bilmiyordum normal sağlık raporu sanıyordum

anladım ik atamada tam teşekküllü rapor isteniyor onu kasdediyorsunuz sanırım psikolojik rapor istendiğini bilmiyordum normal sağlık raporu sanıyordum

Sağlık raporu evet, göz psikiyatri vs belli başlı polikliniklere girdik çıktık

Aile hekimi psikolojik bir rahatsızlık için rapor verebilir mi ki, ha gidip tek hekim raporu alabilirsin tek seferde 10 günlük, 40 gün rapor hakkın var bu şekilde, 10 gün mazeret izni ama onu amirin uygun görecek

Şöyle oluyo. Benim ankilozan spondilit hastası olduğumu aile hekimim biliyor. Yoğun tutulma yaşadığımda işe gidemiyorum. Telefon ediyorum. Bana sallama bişeyler yazıyo rapora. Karşılıklı tanışmaya güvene dayalı bi durum.

Panik atakta farklı. Zaten çok kötü oldu mu psikiyatriye gider ondan alır raporu uzun süreli verir. Ben romatoloji doktoruma ulaşamıyorum ha deyince.

Hastalandığınızda gider psikiyatriden rapor alırsınız. Bu yüzden işten atılacağınızı sanmam. Bende de var panik atak çok ağır olduğum bir dönem olmuştu 10 gün rapor vermişti psikiyatr. 10 günden fazla vermez doktor.

Ama siz şimdiden bunları düşünüp yeni bir kaygı sebebi eklemeyin beyninize bence.

teşekkür ederm kızlar haklısınız şimdiden bunları düşüncek kadar kaygılıyım zaten belkide o yüzden anksiyete hastasıyım.. çok istiyorum bir işe girmeyi çalışırsam hem belkide hastalığıma da iyi gelecek ..bellimi olur..kafam dağılır..ama olursa bu devlet olmalı özelde çok yıpranırım çalışmam gayet güzel giiyodu hastalık nüksedince tüm motivasyon gitti umarım gene gelir.

yani ücretimin kesilmesi vs umrumda değilde işten atılmak zorunda kalmam umarım çünkü bazen iyileşmem tam toparlamam bir ayı buluyor..
neden işten atılasınız insanlar doğum yapıyor bebeklerini heyet raporlarıyla büyütüyo 3 yaşına kadar heyet raporu alanı gördüm ben onlar atılmıyorda siz mi atılacaksınız

Eneee yeni birsey daha öğrendim rapor alan varmış
Okudukça söylediğim herşeyi yazmışsın :KK70:
Benzer ama daha da ciddi bir rahatsızlığım var
Bir kez rapor almadım
Durumunu sınırlarını bilir dikkat edersen birşey olmuyor
Bunda işe saygınında etkisi var tabi

Akuamarin10 Akuamarin10
İşten atılma falan olmuyor merak etme sıkıntılı durumlarda iş yeri hekimi yardımcı oluyor zaten

Back
X