- Konu Sahibi Akuamarin10
yani ücretimin kesilmesi vs umrumda değilde işten atılmak zorunda kalmam umarım çünkü bazen iyileşmem tam toparlamam bir ayı buluyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişiy sorucam raporu neden aldınız mecbur olduğu içinmi yoksa izin vs daha kolay kullanabilmek yada başka bir sebeptenmi
yönetmeliği inceledim psikiyatrik rahatsızlıklar da bir bakıma engel sayılabiliyormuş ama ağır vakalarda..panık atak ne zamandan beri engelli oluyormuş.
ilk kez duydum.
aynı odada çalıştığım arkm panik atak hastası.
diğer memurlardan bir farkı yok.
ekstra izin vs de yok diye biliyorum.
anladım ik atamada tam teşekküllü rapor isteniyor onu kasdediyorsunuz sanırım psikolojik rapor istendiğini bilmiyordum normal sağlık raporu sanıyordumCanim benim yazdım ya,kpss atama evrakları listesi vardı, hani olur ya bilmem kaç tane resim bilmem kaç tane nüfus cüzdanı fotokopisi adlı sicil belgesi vs, o listede psikolojik raporda vardı, sağlık raporu işte, gerekliydi yani yoksa işten izin almakla falan ilgisi yok
anladım ik atamada tam teşekküllü rapor isteniyor onu kasdediyorsunuz sanırım psikolojik rapor istendiğini bilmiyordum normal sağlık raporu sanıyordum
yönetmeliği inceledim psikiyatrik rahatsızlıklar da bir bakıma engel sayılabiliyormuş ama ağır vakalarda..
yani ücretimin kesilmesi vs umrumda değilde işten atılmak zorunda kalmam umarım çünkü bazen iyileşmem tam toparlamam bir ayı buluyor..
Sağlık raporu evet, göz psikiyatri vs belli başlı polikliniklere girdik çıktık
Aile hekimi psikolojik bir rahatsızlık için rapor verebilir mi ki, ha gidip tek hekim raporu alabilirsin tek seferde 10 günlük, 40 gün rapor hakkın var bu şekilde, 10 gün mazeret izni ama onu amirin uygun görecek
neden işten atılasınız insanlar doğum yapıyor bebeklerini heyet raporlarıyla büyütüyo 3 yaşına kadar heyet raporu alanı gördüm ben onlar atılmıyorda siz mi atılacaksınızyani ücretimin kesilmesi vs umrumda değilde işten atılmak zorunda kalmam umarım çünkü bazen iyileşmem tam toparlamam bir ayı buluyor..
ha birde bişey daha soruca atanırsak ilk sene yıllık izin kullanamıyoruz sanırım
Okudukça söylediğim herşeyi yazmışsınEneee yeni birsey daha öğrendim rapor alan varmış