Çocuk Hastalıkları panikk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
Kızlar bebeğim bir aylık ve emdi yatırdım yanıma ağladı ve birden elleri ayaklarını gerdi yüzü simsiyah oldu gözleri kocamn oldu çok korktum annem yanımdaydı neyseki hemn kucagına aldı tabi bn ağlama krizine girdim korktum elim ayağıma dolandı annem her çoccuk yapar korkma sinirlndi sadece dedi ama simsiyh oldu ya hala titriyorum normalmi sizce sizin yavrulatınızda böyle yPıyormu

Hafif yan yatır emdiği sut bogazını tıkayıp boğulma tehlikesi yaşar bebekler..allah korusun yan yatır çocuğu..

Canım bence yarın Dr götür ki aklında kalmasın.
Ciddi birsey değildir umarim ama yine de götürmelisin .

Hafif yan yatır emdiği sut bogazını tıkayıp boğulma tehlikeaz si yaşar bebekler..allah korusun yan yatır çocuğu..
Dün aşı oldu ve benden ayrılmk istemiyor emzirdim yanıma koydum kucagımda olmk istiyor korktumu acaba uykudada sıçrıyor hemen titriyor kucagıma alınca susuyor geri uyuyor ama birz önce simsiyah kesildi yavrum

Çok korktum ya uykuda da yapıo korkuyor sanırımmm
Kocakarılar bebeğin üstüne veya yanına bebeğin babasının ceketını,hırkasını veya tshırtunu falan bırakırlar..

Bu onu kotu şeylerden korurmuş..oyle derler..

Duyduğum gorduğumun yalancısıyım..ben boğuluyor dıye yorumlayıp yan yatırırım..

Durduk yere ise doktoruna bı soruver..

anlattigin tabloya bi anlam veremedim canim genelde bu aylarda gaz sancisi olur , bogazina kacirsaydi oksuruk krizine girerdi anlattigin normal degil

anlattigin tabloya bi anlam veremedim canim genelde bu aylarda gaz sancisi olur , bogazina kacirsaydi oksuruk krizine girerdi anlattigin normal degil
ABlam gelmişti küçük kızı var kızım uyuyordu başına gidip durmadan elledi kızımı uyan uyan die bağırdı ben ne kadar dur sus desem annesi karışmadı ve bilerk sesler yaptı müzik falan bağırark konışma.. kızım ağlayark kaldı kucagımda uyudu ve dahda yatıramadım onlat gittiktn sonrada öyle yaptı işte kızıma bişey olacak die çok korktum ve bugun hep kucakta dırdu sürekli ağlama ve kızm doyur altını değiş uyusun uysal sakin bi bebekti ama şimdi sürekli aglayan sıçrayan sinirlenen bir bebk göğsümü bile büyük bi sinirle tutuyo ağzındm çksn kendini geriyo ağlıyor ablamın kızına çoksinirliym

Back
X