Pantalon Giymekten Feminenliğimiz Kaybedeceğiz

babylon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
25
2
Farkındamızınız bayanlar, blucin başta olmak üzere her çeşit pantolon gardrobumuzun en vazgeçilmez giysisi durumunda. Ben de bayılıyorum pantolon giymeye ama bu gidişle güzelim elbiseleri, cici etekleri giyemeden bir bakmışsınızki yaşlanıvermişiz.

Tamam kabul pantolon rahat, pantolon modern, pantolon trendy...
Ama birbirimizin prototipi olduk . Hele gençkızlar ... varsa yoksa kot pantolon ,converse ayakkabı , öldür Allah elbise etek giydiremezsin. Benim de kızım böyle.

Oysa arada bir vücuda güzel oturan bir elbise, etek, topuklu ayakkabılar , giyinip aksesuarlar kullansak ne kadar hoş olur öyle değilmi..
Bankada ya da şirketlerde çalışanlar da öğrencilerden farksız.. Hepsi kısa ceketli pantolon takım giyiniyor neredeyse.

Daha fazla erkeksi olmadan eteğe geçiş yapalım derim ben ..... Siz ne dersiniz??
 
Biz kadınlar pantolonlada feminen olmayı biliriz.:dilcikar: Yeterki isteyelim. jeyyar Ben ikisinide giyiyorum pantolon eteği geçmedi bende:hooray:
 
Hatırlayanlar vardır, bir kaç yıl öncesine kadar devlet memuru bayanlara pantolon giymek yasaktı. O zamanlar pantolon , bizler için adeta bir tabuydu. Hafta sonlarında yapılan toplantıları bile, sırf pantolon giyeceğiz diye severdik.
Sonra, belirli kurallar içinde pantolon serbest bırakıldı. Bir de baktık ki artık hiç etek giyen yok...
Şimdilerde yeni ve cazip etek modelleri sayesinde biraz biraz etek de giyilmeye başlandı. Pantolonun rahatlığını kabul ediyorum, tamam. Ama eteğin zerafeti ve sadece bayanlara özgü olmasını da gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.
Aslında en doğrusu kendine, yerine ve zamanına göre giyinmek değil mi?
 
valla etek vazgecılmezlerımdendır bugun dugun vardı mesela satan etek saten gomlek sıvır burun babet gıydım hafıf topuklu ayyyyyy pek sık olmustummm
 
etek iyi hoş da topuklu ile daha güzel duruyor,ben de topuklu ayakkabıya hiç alışkın olmadığımdan mecbur pantolon giyiyorum rahat rahat:dilcikar:
 
Bende pantolon sevenlerdenim hatta çalışırken eskaza etek giymiştim o günün konusu olmuştu.çok rehet ediyorum pantolonla .hele çocukla eğilip kalkarken etek zor oluyor.bu yaşımda hala etekle rahat oturamam....
 
conversele eteği çok güzel yakıştıranlar var.çoğu elbiseyle de spor ayakkabılar çok hoş duruyor.şahsen ben de geniş basenlerim yüzünden pantolonu pek yakıştırmam kendime.pekte giymem.
 
benimde etek vazgeçilmezimdir.yerimsenibenklasik giyime bayılıyorum.bu yüzden dalga konusu bile oluyo bu yaşta klasik niye giyiyorsun diye ama ne yapayım seviyorum.:icecream:hele şu pilili eteklere bitiyorum.etek sever biri olarak topuklu ayakkabıya da bayılıyorum:kahve:
 
Ben genelde spor giyiniyorum.Aslinda klasigi de cok severim ama abim topuklu ayakkabi giydirmiyor.Abim öyle geri kafali falan da degildir,cok moderndir aslinda.Bana ojeler,parfümler vs.seyler alir,vitaminlerle besler beni...:dance:

Evet garip herseyi giyebiliyorum istedigim gibi ama abimin takintisi bu..Emrahin bir filminde vardi ya,kizkardesine diyordu..Ben ölmeden topuklu ayakkabi giyme Gülcann..senağlama:Roflol:Abim de o hesap yanisırnaşık şey


Gerci abim baska ülkede ben baska ülkede ama artik alistim spor ayakkabilara,topuklu giyemiyorum..Annem de cok kizar neden etek giymiyorsun falan diye ama napiyim,aliskanlik..
 
benimde etek vazgeçilmezimdir.yerimsenibenklasik giyime bayılıyorum.bu yüzden dalga konusu bile oluyo bu yaşta klasik niye giyiyorsun diye ama ne yapayım seviyorum.:icecream:hele şu pilili eteklere bitiyorum.etek sever biri olarak topuklu ayakkabıya da bayılıyorum:kahve:

selam,yakıkışşıyorsa neden olmasın ki,ben daha çok pantalonu tercih ederim,eteğide kısa olarak seviyorum.yerimseniben
 
bende pantolon giymem etek giyerim pantolonlu kaplı takımlarım var ama ben genelde etek giyiyorum zaten :)
 
yazın gardrobum sadece elbisedir, çok nadir pantolon giyerim,kot ve şort ise aslaa giydirilemez bana;son yaz ise elbise ve eteğin yanında tayt üzerine baby doll bluzlarla kombinledim ki bence feminen bir stil yakalanıyor
ama kışın kadınlıktan eser yokk arkadaşlarımmm. evvela üşüyorum...sonra üşeniyorum;içimden gelmiyor şöylee hanımefendi gibi giyinmek...kot altına spor ayakkabıları çekip üste de bir boğazlı kazak böyle erkekten bozmalar gibi dolaşıyorum ortalıkta...
bu sene moda olan yün elbiseler altına çizme aslında iyi bir kombin; hem şık hem üşümem hem de çok tarz bence
 
evet son zamanlarda etrafıma baktığımda hiç etek giyen yok genç kızlar demişya o ortamdan biri olarak cevap vereyim evet herkes bi kot bide converseyel gidiyor hattaa bn bi kere dershanede etek giymiştim herkes bana uzzaydan gelmişim gibi bakıyordu..bnim yengem bu işi çok güzel becerir yüksek topuklar cicil bicili elbiseler etekler çok yakışır bnde giymek isterim tabi ama sokakta yürüyemem ki=)
ama bence kot pantolonlada seksi olunur =)skinny kotun altına pekala topuklu giyiliyor yatta her kotun altına ve dar paça kotun altına yüksek topuk çok güzel gidiyor..bn şimdilik converseyi tercih ediorm ama =)
 
bence pantolonlan ne giyildiği önemli olan. Pantolon ile de gayet feminen ve şık olunuyor bana göre. Ama eteğide çok severek giyorum. Çok severek giydiğin elbiselerim ve eteklerimde var. Kişin altina çizmeylen çok güzel durabiliyor. Yazin ise eteklerim vazgeçilmezlerim.
 
ben elbiseler bayılıyorum ya cok şık ve güzel pantolonlar da güzel ama elbise ilk tercihim
 
güzelllllll!.... bayan dedin kadınsı,çekici ve dişiliğini ön planda tutmalı tabi günlük hayatta abartmadan........
 
AAAAAAAAAAH AH BANA KALSA HEP ELBİSE giyerim su anda kayseride bulunuyorum gecici olarak bir kere dizimde elbise giydim yemedigim laf kalmadı erkek arkadasımın ve dedemin yanında tamam tombisim ama bahar ayındaydık altımda siyah ince corap vardı burası coooooooook guzel bir sehir olmasına ragmen elbiseyi maalesef kaldıramıyor bazı kesimler ben ve arkadaslarımda erkek gibi pantalonlara mahkum kalıyoruz
 
benim gözümde eteğin yerini hiç bir pantolon tutamaz valla.............................ayy pazartesi giyeyim hemen..sıcaklarda çok güzel oluyo
 
Dolabımda bir sürü etek ve elbise olmasına rağmen burada giyemiyorum eskiden konya merkezde çok giyinirdim ama ilçeye geldik eşimin tayininden dolayı, o yüzden burda bir ton laf ederler giyinirsem, mecburen konyaya gittiğimde giyiniyorum :KK43:
 
X