Saç Bakım Ürünleri Pantene Onarıcı şampuan ve saç kremi

Melisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
15
3
1
24
Merhaba 15 yaşındayım birkaç yıldır clear kepek karşıtı şampuan kullanıyorum. saçımdaki dökülmeler arttı:KK43:şampuandan kaynaklandığını düşünerek şampuanımı değiştirmeye karar verdim. birkaç gündür araştırma içindeyim. Pantene Onarıcı Ve Koruyucu Bakım şampuanını ve saç kremini almaya karar verdim şimdilik.Saçlarım belime kadar uzun. 4-5 parmak kestirmeyide düşünüyorum dökülmeyi azaltır belki diye. Pantene onarıcı şampuan ve saç kremini Kullanan var mı? Dökülmeyi azaltır mı ? Kepek yapar mı ? Saçı parlaklaştırır mı ? Yumuşatır mı? şimdiden teşekkürler

Ben kullanıyorum saçım yumuşacık kokusu da harika ama kafamda saç kalmadığı bi gerçek. Yalnız bişeyi farkettim krem diğer kremler gibi saça yağ yapmıyo çok memnunum ama saç dökülmesinin önüne geçmiyo hatta bende arttı. :KK61:

Ben kullanıyorum saçım yumuşacık kokusu da harika ama kafamda saç kalmadığı bi gerçek. Yalnız bişeyi farkettim krem diğer kremler gibi saça yağ yapmıyo çok memnunum ama saç dökülmesinin önüne geçmiyo hatta bende arttı. :KK61:
bende 2 haftafır kullanıyorum dökülmesinde hiçbir azalma yok ama yumuşak yapıyor

Back
X